All ​I Am (This Man 3,5) 4 csillagozás

Drew's Story
Jodi Ellen Malpas: All I Am

I thought I had control. I was so, so wrong . . .
I don’t need a relationship. I have Hux, a decadent club where I quench whatever raw desire I choose. I take pleasure and I give it—no strings attached. So when Raya Rivers comes in asking for someone cold, emotionless, and filthy . . . well, no man ever takes his wicked pleasure quite the way I do. Only Raya is different. Vulnerable. And carrying some deep sorrow that gets past all my carefully constructed walls and inexplicably makes me care. Now craving controls me. Ice has given way to red-hot need. But Raya has no idea about my other life—my real life. That I’m a daddy to an adorable little girl. My two worlds are about to collide with the force of a supernova. And once Raya knows the truth, will she be able to accept all I am?

>!
200 oldal · ASIN: B071R1V5DR

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

pinkprincessreads>!
Jodi Ellen Malpas: All I Am

Attól, mert egyszer hibáztál, nem biztos, hogy még egyszer fogsz.

Ez a férfi sorozatból már megismerhettük Drew-t, Jess haverját. Akármennyire is része ez egy sorozatnak teljesen külön áll tőle, valamint ez mégis annyival könnyebb és lazább, szóval ha nem tetszett a sorozat többi része vagy csak szimplán nem is olvastad, akkor is érdemes ennek a történetnek egy esélyt adni.

Először is, szerintem a fülszöveg igen megtévesztő, ugyanis ez egyáltalán nem csak „arról” szól, hanem ettől ezerszer többről is. Drew egy csupaszív ember, aki okkal tartja meg a három lépés távolságot minden nőtől és hát egy ilyen, megtört szívű ember lelkét ki is tudná legjobban begyógyítani, ha nem egy ugyanilyen sérült ember.

Mire is tanít meg minket ez a történet a legjobban? Talán arra, hogy ha minden sérülést megpróbálsz elkerülni, még nem leszel erősebb, ugyanis minden sérülés erősebbé tesz téged.

Szóval, ezt a történetet első sorban azoknak ajánlom, akik már csalódtak életük során, nem feltétlenül csak a szerelembe, ez adni fog számotokra egy löketet, hogy újra képesek legyetek bízni másokban és magatokban is egyaránt.

Vivuska>!
Jodi Ellen Malpas: All I Am

Nekem ez is 5 csillagos lett. Bár egy kicsit rövidke és Drew nem közelíti meg Jesse-t de jó kis történet volt!
http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2018/03/all-i-a…


A sorozat következő kötete

This Man sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Oblivion
Colleen Hoover: This Girl
K. A. Tucker: In Her Wake
Neil Gaiman: Stardust
John Fowles: The French Lieutenant's Woman
Joanna Trollope: Sense & Sensibility
Joanna Trollope: Daughters-in-Law
Joss Stirling: Summer Shadows
Carole Matthews: The Chocolate Lovers' Diet
Jennifer Probst: The Marriage Trap