Az emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül.… (tovább)
A védelmező 658 csillagozás

Eredeti megjelenés éve: 2016
Jake Sharp · Camille 'Cami' Logan · Heather · Lawrence · Lucinda · Trevor Logan

Miért áll ez a könyv 83%-on? Azért ennél sokkal jobb volt.
Jodi megint teremtett nekünk egy zavaros múlttal rendelkező rendkívüli férfit és egy erős, szimpatikus hősnőt. Annak idején kedvenc filmjeim közé tartozott a Kevin Costner féle Több, mint testőr (The Bodyguard) és azóta is szívesen olvasom a témába vágó sztorikat.
A kémia az első perctől kezdve működik Cami és Jake között, de mivel a férfit Cami zsarnok apja bérelte fel, a lány rendesen lázad. Beszólogatások, kóstolgatások, szócsaták. Hőseink rendesen küzdenek a vágy ellen, spoiler.
Tudom, hogy Jake elég arrogáns, többnyire bunkó, de egy bűbájos szőke herceg aligha tudta volna a helyén kezelni Camille apját.

Szeretem Jodi könyveit, nem volt ez másképp ezzel a történettel sem. Nagyon tetszett. Izgalmas, forró, feszültséggel teli történet volt. A szereplőket nagyon szerettem. Cami egy igazan talpra esett lány volt. És Mr. Árnyék, meg egy igazan különleges férfi. Arrogáns, kemény, de ha levetette a páncélját, kenyérre lehet kenni. Amiért levonom a csillagot az a három nap, és szeretlekgyerehozzámfeleségüligenafeleségedleszekúgysírok. Szerintem ezt azért nem kellett volna. Ilyen nincs. Nagyot csalódtam, mert úgy vártam, hogy teljenek a napok, hetek, hónapok. Úgy szorítottam, hogy nehogy megtörténjen ez. Sajnos ezzel a húzással egy csillag bánta. De, ne tántorítson el ez, mert tényleg egy nagyon szép, izgalmas, forró történet. Élveztem minden egyes percét. Ki merem jelenteni, hogy jobb volt mint a Férfi trilógia, pedig azt is szerettem. Itt Mr. Árnyék mérföldekkel jobb mint a hisztis Jesse. Ajánlom….

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/03/jodi-ellen-ma…
„Nagyon-nagyon szeretem és szerettem ezt a könyvet, legszívesebben egész nap csak ölelgetném. Ez volt az első olvasásom JEM-től, de ezek után biztos, hogy rávetem magam a további könyveire.
A történet váltott szemszögből olvasható, amivel nagyon elégedett vagyok, mivel mindkét főszereplőből megfelelő mennyiségű információt és sztorit kaptunk, jól kiegészítette az egyik a másikat, pont, mint a könyvben játszó férfi és nő.
Végig nagyon pörgős és izgalmas a könyv, szinte faltam az oldalakat, hogy megtudjam, mi lesz a következő lépés. Az elejétől akadt számtalan megválaszolandó kérdés, amiket az írónő nagyon szépen csűrt-csavart, mert ezekre csak a könyv végén kapunk válaszokat. Addig sem unatkozunk, mindig van valami esemény, amely leköti az elménket és megoldásért kiált.
Szeretem, ha az erotika nincs agyontolva egy könyvben, nem ezen volt itt a fő hangsúly, ezért is tartottam nagyon szenvedélyesnek és szépen megírtnak ezeket a jeleneteket, jól kompenzálták egymást a történet többi szálával.
Nagyon tetszett a könyv egész felépítése, a fogalmazása, a történetvezetés. A szereplők reálisak, közel kerültek hozzám teljesen. Romantikus lelkem ugrálva ujjongott a szép vallomásoktól és szavaktól.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti az izgalmas, fordulatos, titkokkal és érzéki szerelemmel telített könyveket. :)”

Ooh, helló Mr. Sharp, szükségem lenne egy árnyékra. Ráér?
Oké, végem van ettől a könyvtől. Közel sem volt annyi időm az olvasására, mint terveztem. De végre (?) sikerült kiolvasnom, amit meg is bántam. Miért lett vége? Szívesen olvastam volna kb. az örökkévalóságig.
Nagyszerűen volt megírva az egész történet. Nem éreztem azt, hogy egy sablon sztori. Mert nem volt az!
Több ilyen fantasztikus könyvet kérek!!!

A könyv borítójába első ránézésre beleszerettem. Olyan szép és igazán kapcsolódik a tartalomhoz.
Hasonló történetet olvastam nem is olyan régen Emma Chase-től, de az sokkal átgondoltabb történet volt, kidolgozottabb eseményszálakkal, érezhető érzelmekkel. Arról nem is beszélve, hogy annál a könyvnél sokkal több, hosszabb idő lett szánva a cselekmény idejére, az érzelmek kialakulására.. spoiler
Ettől a kis zavaró tényezőtől el tudtam tekinteni, mert sokkal jobban zavartak a félrefordítások.
A két főszereplő szimpatikus volt és szerethető. Gyakori ennél a műfajnál, hogy az egész könyv a pasi külsejére, van kiélezve, míg a hősnőnek muszáj nagyon ostobának lennie, azon kívül, hogy szép és jók a lábai. Szerencsére ennél a történetnél ez nem fordult elő. Camille, noha nem volt egy agysebész, de egyáltalán nem volt sem ostoba, sem elkényeztetett. Aranyos volt és szimpatikus. Egy Jake Sharp-nak meg ki ne örülne? Jöhetne, mondjuk egy kb. 10 évvel fiatalabb kiadásban. Az utolsó fejezetben annyira édes volt. Szinte magam előtt láttam a helyzetet.
Sajnáltam, hogy az utolsó két fejezetbe lett a valódi cselekmény úgy 70%-a belesűrítve. Összességében nem volt rossz, de több humorra, erősebb érzelmekre számítottam.

Najóóóólvaaan!
Én ezért a könyvért kicseszettül odáigmegvissza voltam, vagyok nyányányááááá.
Nem érdekel senki és semmi.
Imádtam és kész!
Jake Sharp én a tiéd, te az enyém, comprende?
Nincs apelláta! ♥
Köszönöm, hogy meghallgattak!

Hát, mit is mondjak… Tetszett is, meg nem is. Sok problémám volt Jake viselkedésével, kicsit több ellenállást vártam volna a karakterétől, nem azt, hogy ilyen könnyen feladja az elveit. Számomra minden egy kicsit túl gyorsan és túl egyszerűen történt.
Nem azt vártam egy megtört lelkű, karakteres, olykor arrogáns férfitól, ami itt történt, ezért is az egy csillag levonás.
Alapvetően azonban tetszett a történet, gyorsan haladtam vele, nem igazán akartam letenni, mert magával ragadott az egész. Ha Jake karaktere kicsit máshogy van kidolgozva, talán nekem is maximálisan tetszett volna.

Jodi megint megcsinálta!!! Én… Úgy sírtam a végén… Szavak nincsenek rá, hogy Jake mennyire a bőröm alá, egészen a szívemig férkőzött. ♥♥♥ Abszolút imádtam és kedvenc lett!
Annyi minden van, amit szívesen mondanék, de nem tudom szavakba önteni. Nem hittem, hogy Jessenek méltó vetélytársa fog akadni, de megtörtént. Jodi nagyon ért ahhoz, hogy szétcincálja a szívemet a férfi főhőseivel.
Nem bírtam letenni. A nap minden percében azt vártam, mikor olvashatom tovább. Jake és Cami fantasztikus páros, megmentették egymást. Az a szenvedély, izzás, érzelmek, szerelem… ♥ Na, és a vége…
Nem mondok többet, olvassátok el mindenképpen, ezer százalékig megéri!
Örülök, hogy nem sorozat. Ez így volt kerek, egész.
Az eredeti borítót örülök, hogy megtartották. A fordításra nincs panaszom, aminek nagyon örülök.

Az első néhány fejezetet iszonyat lassúnak éreztem de eszembe juttatta, hogy 10 évesen elhatároztam, hogy írok én egy könyvet – ott hagyom az iskolát és a millióimból megélek :D De amikor az első két mondatnál eluntam magam, rádöbbentem nem is könnyű dolog ez. Na most itt biztos vagyok benne, hogy JEM írónak született mert jól előkészítette a terepet bevezető résszel. Szépen kidolgozta és nem csak belecsaptunk a közepébe. Viszont nekem itt a karakterek nem voltak olyan jellegzetesek és önhibámból de nem tudtam kiszakítani a fejemből a filmes Sharpot aki az elmém mélyén harcolt az általam megkreálttal. Így a végeredmény borzalmas lett és a kora is nyomasztott, pont emiatt mert szerencsétlennek még arca sem volt. Ami pedig a történetet illeti, voltak jó pillanatok. De számomra a felétől kiégett, ellaposodott és megfogyatkozott a lendület.
Nem mondom, én sem vagyok kellően jó formámban az ilyen jellegű könyvhöz (és erre sajna későn jöttem rá) de most néhány dolog zavart. JEM-nek pedig csendesen üzenem, egy pasi nem akkor pasi, ha a gondolataiban úgy örvénylenek a szitokszavak, hogy szívem szerint kipucolnám. Láttam én már jó férfikaraktert, akinek nem volt szüksége ily módon bizonyítani a macsóságát :)

Az élet nem csak annyi, hogy az ember lélegzik, a szíve dobog a mellkasában. Kell, hogy legyenek mások, akikért élsz.

– Ez lenne ő? – motyogja, és szégyentelenül Sharp felé int a poharával. – A testőr?
– Igen – Nagy korty!
– Ó, az ördögbe.
– Tudom. – Nagy korty!
– Hol van az óriásplakát?
Lenyelem a kortyot.
– Mi van?
– Az óriásplakát – Őszinte kíváncsisággal néz körül.
– Milyen óriásplakát?
– Amelyikről leesett.