A ​védelmező 473 csillagozás

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Az ​emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül.… (tovább)

Eredeti mű: Jodi Ellen Malpas: The Protector

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Művelt Nép, 2016
462 oldal · ISBN: 9786155676178 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Művelt Nép, 2016
462 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676178 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Jake Sharp · Camille 'Cami' Logan · Heather · Lawrence · Lucinda · Trevor Logan


Kedvencelte 66

Most olvassa 25

Várólistára tette 160

Kívánságlistára tette 153

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Miért áll ez a könyv 83%-on? Azért ennél sokkal jobb volt.
Jodi megint teremtett nekünk egy zavaros múlttal rendelkező rendkívüli férfit és egy erős, szimpatikus hősnőt. Annak idején kedvenc filmjeim közé tartozott a Kevin Costner féle Több, mint testőr (The Bodyguard) és azóta is szívesen olvasom a témába vágó sztorikat.
A kémia az első perctől kezdve működik Cami és Jake között, de mivel a férfit Cami zsarnok apja bérelte fel, a lány rendesen lázad. Beszólogatások, kóstolgatások, szócsaták. Hőseink rendesen küzdenek a vágy ellen, spoiler.
Tudom, hogy Jake elég arrogáns, többnyire bunkó, de egy bűbájos szőke herceg aligha tudta volna a helyén kezelni Camille apját.

30 hozzászólás
>!
_Eriii P
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Szeretem Jodi könyveit, nem volt ez másképp ezzel a történettel sem. Nagyon tetszett. Izgalmas, forró, feszültséggel teli történet volt. A szereplőket nagyon szerettem. Cami egy igazan talpra esett lány volt. És Mr. Árnyék, meg egy igazan különleges férfi. Arrogáns, kemény, de ha levetette a páncélját, kenyérre lehet kenni. Amiért levonom a csillagot az a három nap, és szeretlekgyerehozzámfeleségüligenafeleségedleszekúgysírok. Szerintem ezt azért nem kellett volna. Ilyen nincs. Nagyot csalódtam, mert úgy vártam, hogy teljenek a napok, hetek, hónapok. Úgy szorítottam, hogy nehogy megtörténjen ez. Sajnos ezzel a húzással egy csillag bánta. De, ne tántorítson el ez, mert tényleg egy nagyon szép, izgalmas, forró történet. Élveztem minden egyes percét. Ki merem jelenteni, hogy jobb volt mint a Férfi trilógia, pedig azt is szerettem. Itt Mr. Árnyék mérföldekkel jobb mint a hisztis Jesse. Ajánlom….

1 hozzászólás
>!
vikcs P
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/03/jodi-ellen-ma…

"Nagyon-nagyon szeretem és szerettem ezt a könyvet, legszívesebben egész nap csak ölelgetném. Ez volt az első olvasásom JEM-től, de ezek után biztos, hogy rávetem magam a további könyveire.
A történet váltott szemszögből olvasható, amivel nagyon elégedett vagyok, mivel mindkét főszereplőből megfelelő mennyiségű információt és sztorit kaptunk, jól kiegészítette az egyik a másikat, pont, mint a könyvben játszó férfi és nő.
Végig nagyon pörgős és izgalmas a könyv, szinte faltam az oldalakat, hogy megtudjam, mi lesz a következő lépés. Az elejétől akadt számtalan megválaszolandó kérdés, amiket az írónő nagyon szépen csűrt-csavart, mert ezekre csak a könyv végén kapunk válaszokat. Addig sem unatkozunk, mindig van valami esemény, amely leköti az elménket és megoldásért kiált.
Szeretem, ha az erotika nincs agyontolva egy könyvben, nem ezen volt itt a fő hangsúly, ezért is tartottam nagyon szenvedélyesnek és szépen megírtnak ezeket a jeleneteket, jól kompenzálták egymást a történet többi szálával.
Nagyon tetszett a könyv egész felépítése, a fogalmazása, a történetvezetés. A szereplők reálisak, közel kerültek hozzám teljesen. Romantikus lelkem ugrálva ujjongott a szép vallomásoktól és szavaktól.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti az izgalmas, fordulatos, titkokkal és érzéki szerelemmel telített könyveket. :)"

>!
wurzel_gabriella 
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Ooh, helló Mr. Sharp, szükségem lenne egy árnyékra. Ráér?

Oké, végem van ettől a könyvtől. Közel sem volt annyi időm az olvasására, mint terveztem. De végre (?) sikerült kiolvasnom, amit meg is bántam. Miért lett vége? Szívesen olvastam volna kb. az örökkévalóságig.
Nagyszerűen volt megírva az egész történet. Nem éreztem azt, hogy egy sablon sztori. Mert nem volt az!
Több ilyen fantasztikus könyvet kérek!!!

>!
agi89
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Najóóóólvaaan!

Én ezért a könyvért kicseszettül odáigmegvissza voltam, vagyok nyányányááááá.
Nem érdekel senki és semmi.
Imádtam és kész!

Jake Sharp én a tiéd, te az enyém, comprende?
Nincs apelláta! ♥

Köszönöm, hogy meghallgattak!

>!
Művelt Nép, 2016
462 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676178 · Fordította: Medgyesi Csilla
5 hozzászólás
>!
Naiva P
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

A könyv borítójába első ránézésre beleszerettem. Olyan szép és igazán kapcsolódik a tartalomhoz.
Hasonló történetet olvastam nem is olyan régen Emma Chase-től, de az sokkal átgondoltabb történet volt, kidolgozottabb eseményszálakkal, érezhető érzelmekkel. Arról nem is beszélve, hogy annál a könyvnél sokkal több, hosszabb idő lett szánva a cselekmény idejére, az érzelmek kialakulására.. spoiler
Ettől a kis zavaró tényezőtől el tudtam tekinteni, mert sokkal jobban zavartak a félrefordítások.
A két főszereplő szimpatikus volt és szerethető. Gyakori ennél a műfajnál, hogy az egész könyv a pasi külsejére, van kiélezve, míg a hősnőnek muszáj nagyon ostobának lennie, azon kívül, hogy szép és jók a lábai. Szerencsére ennél a történetnél ez nem fordult elő. Camille, noha nem volt egy agysebész, de egyáltalán nem volt sem ostoba, sem elkényeztetett. Aranyos volt és szimpatikus. Egy Jake Sharp-nak meg ki ne örülne? Jöhetne, mondjuk egy kb. 10 évvel fiatalabb kiadásban. Az utolsó fejezetben annyira édes volt. Szinte magam előtt láttam a helyzetet.
Sajnáltam, hogy az utolsó két fejezetbe lett a valódi cselekmény úgy 70%-a belesűrítve. Összességében nem volt rossz, de több humorra, erősebb érzelmekre számítottam.

>!
gabiica P
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Hát, mit is mondjak… Tetszett is, meg nem is. Sok problémám volt Jake viselkedésével, kicsit több ellenállást vártam volna a karakterétől, nem azt, hogy ilyen könnyen feladja az elveit. Számomra minden egy kicsit túl gyorsan és túl egyszerűen történt.
Nem azt vártam egy megtört lelkű, karakteres, olykor arrogáns férfitól, ami itt történt, ezért is az egy csillag levonás.
Alapvetően azonban tetszett a történet, gyorsan haladtam vele, nem igazán akartam letenni, mert magával ragadott az egész. Ha Jake karaktere kicsit máshogy van kidolgozva, talán nekem is maximálisan tetszett volna.

>!
Orsi999
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Nagyon tetszett. Izgalmas, pörgős és néha még nagyon cuki is volt. Teljesen lekötötte a figyelmemet és most pont erre volt szükségem. A történet fordulatos volt, és soha nem tudtam, hogy mi fog történni legközelebb. A szereplők nagyon szerethetőek és élethűek voltak.

>!
BreeS
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

spoiler

Hivatalosan is végem. Imádtam. Már maga a címe is megfogott. A védelmező *.* és ez a csodás borító. Mindezek után ez egy BRUTÁLISAN jó történet!
Hihetetlen. Nem tudom elmondani mit érzek. Nagyon nagyon jó volt!
Izgalmas, alig bírtam letenni!
Nem is tudom mit vártam. Sőt, semmit sem vártam. Csupán elkezdtem ezt a könyvet hazafelé menet a buszon olvasni.
1. majdnem fent maradtam a buszon.
2. lehet, hogy az utcán se kellett volna olvasnom.
3. Annyira imádom, hogy azt se tudom, hol kezdjem. :D
Ez a sztori, ezt kitalálni, nekem teljesen új volt. Kicsit krimis, nyomozós dolog nagyon tetszett. Végig kíváncsi voltam, alig vártam, hogy kiderüljön az igazság.
Persze a romantika se maradhatott ki a dologból, de le a kalapom az írónő előtt szerintem minden jelenet pont jó volt. Nem volt benne sem túl sok erotika, sem túl sok romantikus nyáladzás. Minden a helyén volt. A szereplők jól fel voltak építve, imádtam Jake-t és Cammit <3 spoiler
5 csillag, de ha lehetne többet adnék <3 Imádtam! Jodi Ellen Malpas, azt hiszem utána kell járnom a többi könyvednek ;)

http://breestoriesandbook.blogspot.com/2016/12/jodi-ell…

4 hozzászólás
>!
ncsn87
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Jodi megint megcsinálta!!! Én… Úgy sírtam a végén… Szavak nincsenek rá, hogy Jake mennyire a bőröm alá, egészen a szívemig férkőzött. ♥♥♥ Abszolút imádtam és kedvenc lett!
Annyi minden van, amit szívesen mondanék, de nem tudom szavakba önteni. Nem hittem, hogy Jessenek méltó vetélytársa fog akadni, de megtörtént. Jodi nagyon ért ahhoz, hogy szétcincálja a szívemet a férfi főhőseivel.
Nem bírtam letenni. A nap minden percében azt vártam, mikor olvashatom tovább. Jake és Cami fantasztikus páros, megmentették egymást. Az a szenvedély, izzás, érzelmek, szerelem… ♥ Na, és a vége…
Nem mondok többet, olvassátok el mindenképpen, ezer százalékig megéri!
Örülök, hogy nem sorozat. Ez így volt kerek, egész.
Az eredeti borítót örülök, hogy megtartották. A fordításra nincs panaszom, aminek nagyon örülök.

7 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
krisztin1 P

Az élet nem csak annyi, hogy az ember lélegzik, a szíve dobog a mellkasában. Kell, hogy legyenek mások, akikért élsz.

Kapcsolódó szócikkek: Jake Sharp
>!
Pandalány P

A legtöbbször mi magunk tesszük bonyolulttá a dolgokat.

>!
AnkerAdri

– Ez lenne ő? – motyogja, és szégyentelenül Sharp felé int a poharával. – A testőr?
– Igen – Nagy korty!
– Ó, az ördögbe.
– Tudom. – Nagy korty!
– Hol van az óriásplakát?
Lenyelem a kortyot.
– Mi van?
– Az óriásplakát – Őszinte kíváncsisággal néz körül.
– Milyen óriásplakát?
– Amelyikről leesett.

>!
Cheril

Ez a világ tele van olyan emberekkel, akik élvezik mások szerencsétlenségét.

>!
Pandalány P

Életemben először számít, hogy mit gondol rólam valaki.

>!
Pandalány P

Az a megmentő, aki boldoggá tesz valakit, amikor az illető szomorú.

>!
Cheril

Egyetlen nő sem hódíthatja meg a világot, ha nem néz ki a lehető legjobban.

>!
vikcs P

Csak akkor tudsz megvédeni valakit, ha az illető is akarja, hogy megvédjék.

44. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Tiszlavicz Mária: Duplacsavar
Nora Roberts: Északi fény
Julie Garwood: Szívtipró
Karen Rose: Vigyázz rám
Kristen Ashley: A nyomozó
Vavyan Fable: Ki feküdt az ágyamban?
Vavyan Fable: Jégtánc
Amanda Stevens: Örök kísértés
Joss Stirling: Storm és Stone