A ​tiltott 311 csillagozás

Jodi Ellen Malpas: A tiltott

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Mit teszel, ha nem tudsz uralkodni az érzelmeiden? Amikor tudod, hogy nem szabad így érezned valaki iránt. Még gondolatban sem.

Annie még nem tapasztalta meg a „szikrát”, azt a fajta kémiát, amikor meglátsz egy srácot, elakad tőle a lélegzeted, és teljesen elgyengülsz. Mígnem bulizni megy a barátaival, ahol szembetalálja magát a rettentően szexi és titokzatos Jack-kel. Nem csupán szikra gyúl közöttük. Ez igazi robbanás.

Jack azt ígéri, hogy tüze elhamvasztja Anniet, és tökéletesen beteljesíti ígéretét.
Együtt töltött éjszakájuk szenvedélyétől lenyűgözve, Annie kioson a szállodaszobából. Biztos benne, hogy az a férfi, aki ilyen erős hatást tett rá, akinek ilyen könnyedén meghajolt az akarata előtt, csakis veszélyes lehet. De már túl mélyek az érzelmei. Ám Jack nem csupán veszélyes. Tiltott férfi.

>!
Művelt Nép, Budapest, 2017
446 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676918 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Művelt Nép, Budapest, 2017
446 oldal · ISBN: 9786155676925

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Jack Joseph · Annie Ryan


Kedvencelte 41

Most olvassa 6

Várólistára tette 94

Kívánságlistára tette 69

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

„Az ember nem maga dönti el, kibe szeret bele”
Elég erőteljes üzenetet hordoz a könyv, de nem mondanám, hogy támogatja a félrelépéseket, sőt. Annie vívódása pont arról szól, hogy alapjában véve helytelen a dolog. Jodi nagyon jól ír, bár regényeiben mindig hangsúlyos az erotika, a drámai szál miatt ez most szinte háttérbe szorult. Jack és Stephanie házassága a Széles Sargasso-tenger c. könyvet juttatja eszembe, ahogy Berthát tukmálták rà Rochesterre. A nő dilis, nem vitás. Jack és Annie viszont tökéletesek egymásnak. Végigizgultam a könyvet, hogy a szív vagy az ész kerül ki győztesen a harcból. Nagyon izgalmas volt.

Smurfettereads P>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

❤❤ Imádom, imádom. ❤❤
Lényegében mi is a tiltott gyümölcs? Az, amit sosem kaphatunk meg, hiába akarjuk annyira. De mindig van olyan helyzet, ahol ez megváltozhat. Csak kitartónak kell lenni, és ez jó példa rá. Bár összetört a szívük, megtörtek, szenvedtek, sírtak, nevettek, önmagukat marcangolták, lelkiismeret-furdalásuk volt, de még sem szüntek meg szereti. Hiába dobott az élet, vagy egy másik személy eléjük akadályt a végére teljesen egybeforrtak. Igaz szerelemmel. Ami nagyon ritka.
Én ezt a történetet annyira imádtam, élveztem minden percét. Volt, hogy dühöngtem, és elpityeredtem én is. Teljesen levett a lábamról, elvarázsolt, annyira csodálatos. Romantikus, szenvedélyes, érzelmes, izgalom, szerelem, egy nagyon szexi pasi.
❤ Imádlak Jack. ❤ Összeillő páros voltak ők ketten Annie-el. Megküzdöttek azért, hogy a végére teljesüljön, amit a szívük akar, bár rettentően szörnyű, amin átkellet menniük.
Akiket még megszerettem Lizzy, Nat, és Micky. :-) Sokszor elnevettem magam a párbeszédükön, azért volt benne elég humor is. A szokásos Jodi Ellen Malpas történet, csak másképp tálalva imádom, az írónőt, és a humorát, a komolyságát, hogy mindig megtud lepni, és elvarázsol mindenegyes történetével. Imádom. ❤❤

2 hozzászólás
Bitten>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

„ This Man is mine.”

Leültem. Írtam egy beszámolót, visszaolvastam …. kijelöltem – Delete!
Rájöttem, hogy spoiler nélkül nem tudom leírni.

Van Jodinak egy bevezetése, a lényege: Légy nyitott, ha élvezni akarod!

Imádom ezt a könyvet és vetekszik az Ez a férfi trilógiával. Nem tudok dönteni ne is kérjétek.

Annyi mindent írnék le, de nem lehet. Mert ez egy olyan könyv, melyet csak Te magad tudsz megítélni. Ítélni?!

Olvashatom mint betűfüggő, olvashatom mint tanácsadó, olvashatom mint megélt és olvashatom számtalan szemszögből. Számtalan véleményt képes vagyok formálni és mindenki aki végigolvassa és megemészti. Ne köss bele csak ha fegyvertárad teljes.

Kivételes milyen karakteres hangzása van „The protector” , The Forbidden", olyan erőt sugárzó….. Tudjátok mi a legjobb? Hogy végül egy JEM-es kötetet kapunk (búvárkodtam az angolban is….jóóóó….jóóóó…. türelmetlen voltam).

Olyan ez mint a Krémtúró. Csak egy fajtát eszem meg, de abban is olyan veszettül kevés van – próbálkozhatom itthon kotyvasztani sose lesz olyan……

Diagnosztizált függő!

https://www.instagram.com/p/BeLSuA-n_8i/…

6 hozzászólás
ZCsilla P>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

„A "tiltott” pontosan az, ami. Nem engedélyezett. Amit nem szabad. Legalábbis így várja el a társadalom. De mit mond a szíved?"

Az én szívem nem mond semmit, hisz megint kitépték a helyéről és elrabolták…
Hogy sírtam-e amint befejeztem a könyvet? Igen, sírtam. Nem a szomorúságtól, hanem ettől a csodálatos történettől és attól a harctól, ami Jack és Annie elé sodort az élet.

Ez valami káprázatos volt! ❤ ❤ ❤
Jodi megint egy olyat művet alkotott, melyre elmondhatom, hogy SZÍNVONALAS, LENYŰGÖZŐ, ELKÉPESZTŐ!

ÁÁÁÁ, kikészített ez a könyv! Hogy lehet ilyen hamar vége? Szenvedély, izgalom, szerelem, na és a megunhatatlan Jodi-féle erotikus részek… sosem elég belőle.

Szívem legmélyén mindig egy ilyen történetre vágytam. Egy olyanra, ami velünk, „átlagemberekkel” is megtörténik, megtörténhet. Imádtam az egészet úgy, ahogy van!

Drága Jodi!
Csak annyi, hogy szeretlek! Szeretlek, mert oly sok érzést tudsz nekem adni a könyveid által, ha érted mire gondolok. Csodálatos írónő vagy, engem megvettél magadnak egy egész életre.

Jack!
A könyves szerelmeim ranglistáján dobogón végeztél! :D
Szeretem azt, ahogyan nem riadsz meg a kétkezi munkától sem. Nálunk is lenne mit ásni a kertben, ha esetleg van egy kis szabadidőd, szívesen látlak. Még epres gumicukorból is bevásárolok, csak gyere már! ;)

Egy személyes élmény olvasás befejezését követően:
spoiler

8 hozzászólás
Evika82 P>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

Ez a könyv tetszett a legjobban az írónő eddigi alkotásai közül.
Igen kényes téma, kényes szituáció… de én azt mondom, hogy soha nem ítélj el senkit hirtelen felindulásból a tettei alapján, ne törj rögtön pálcát felette. Soha nem tudhatod, hogy leszel-e valaha olyan helyzetben, mint ő…
Nem tudhatod, te mit tennél, ha ilyen helyzetbe kerülnél…
Ez a könyv fantasztikusan van megírva, életszagú, nincs nagyon elrugaszkodva a valóság talajától. Hús-vér emberek a szereplők, valóságosak a problémáik, a hibáik.. Végre nem egy milliomos playboy és egy ártatlan szende szűz a főszereplő. Szerettem őket a hibáikkal együtt. Szerettem ezt a könyvet. Ennyi! :)

1 hozzászólás
Cs_N_Kinga P>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

Hát most hirtelen nem is tudom mit is írjak, most tettem le a könyvet. Nekem csöppet unalmas volt, a szokásos klisés sztorival, szerintem nem volt benne semmi újdonság és nagyon lassan haladt előre a sztori, pedig nagyon jól indult. Szeretem azokat a pasikat, akik tudják mit akarnak és el is érik azt. Különösen a könyvekben. Hiszen itt mindig az álompasit vadászom, olyat vagy olyanokat, akik a való életben nem létezhetnek. De ez a pasi, Jack???? Hát az elején még a bárban az volt, aztán, mikor kiderült hogy nős, onnantól jött a mélyrepülés, és túl hamar ki is derült, hogy nős. Jobbat vártam ettől a könyvtől, nagyon tetszik a borító, viszont kicsit félrevezető a fülszöveggel együtt. Lehet megint az volt a hiba, hogy nem azt kaptam amit vártam….. Nem tudom, de most nem igazán jött be, megint sok-sok töltelék lap is volt szerintem, ahol szinte semmi érdemleges nem történik. A végére nagyon kíváncsi voltam, hogy most egy tanulságos könyv lesz, ahol leírják, sose higgy egy nős pasinak mert úgyse hagyja el a feleségét, vagy tényleg szerelmes Jack. Hogy hogy is alakult nem lövöm le, de azért kicsit mást vártam a végére. Illetve az hogy spoiler. Hát nem is tudom kiknek tudnám ajánlani. Végül is a romantikusok kedvelőinek egyszeri olvasásra jó lehet, ha sokat nem várnak a könyvtől.

6 hozzászólás
Sippancs P>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

Rég volt már, hogy JEM könyv került a kezeim közé, pedig istenem, de fantasztikusan ír ez a nő!
Olyan szinten belehabarodtam ebbe a történetbe, mint Annie Jackbe. Minél többet kaptam belőle, annál nehezebben tudtam lerakni, és minél inkább belemerültem a tiltott részébe, annál inkább szerettem volna a végére érni (már csak a boldog befejezés végett, amiben erősen bíztam).
Mind Jack, mind Annie szimpatikus karakter volt. Jack esetében kifejezetten tetszett, hogy nem titkolózott, nem hitegette a lányt feleslegesen (mint ez a való életben sokszor tapasztalható), Annie esetében pedig teljesen életszerű volt, ahogy őrlődött magában, a szíve és a józan esze között. Stephanie viszont… na, őt duplán lehetett gyűlölni. Ilyen egy törtető, beteg, pszichopata nőt!
A végén nagyon sajnáltam Annie-t, holott sejtettem, hogy a befejezés nem lehet boldog tragédia nélkül. Úgyhogy bár mosollyal az arcomon tettem le a könyvet, a szívem egy kis része sajgott értük.

(Az alapszituációról nem szeretnék írni. Megvan róla a véleményem, de azt megtartom magamnak.)

Illatos_Hópehely>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

Éreztem én, hogy JEM könyvében nem fogok csalódni, hiába a szokatlanul alacsony százalék.
Nem mondom, hogy Jack minden cselekedetével egyetértettem, de a végére kiderült, hogy mit miért csinált.
Volt benne dráma bőven, amikor azt hiszed, hogy most már minden sínen van, minden szép és jó, na akkor bumm, egy újabb megoldandó probléma.
De minden jó, ha a vége jó. :)

Szilvi00 P>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

„Nevezzék helytelennek, Nevezzék bűnnek. Nem fordíthatok hátat a férfinak, akit szeretek."
Ez a könyv pontosan olyan élményt és kikapcsolódást nyújtott, amilyet megszoktam és kvázi elvárok az írónőtől. Elsöprő, érzelmes és észvesztő.
Nagy hiba volt este 8 órakor elkezdeni! Hiába próbáltam letenni, nem hagyott aludni és hajnalig ébren tartott. Ma zombiként fogok dolgozni, de Jack és Annie történetével gazdagodva, nincs okom panaszra. A téma kényes jellegű, sok morális kérdést is felvet. Hogy bűn-e vagy sem, mindenki döntse el maga. Én nem ítélkezek. Azt vallom, hogy szívnek nem lehet parancsolni.

_Enii_>!
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

– Te meg én vagyunk a világgal szemben, bébi. Ne add fel, érted?

Szeretem ha egy írónak azonnal felismerhető stílusa van,és JEM határozottan ezt a tábort erősíti. A bevezető után némileg aggódtam,hogy most majd egy nehezen emészthető,komoly érzelmi hullámvasutat kapok,sok könnyel és nevetéssel. És,hogy megkaptam-e? spoiler
A történet pörög,nem hagyja lankadni a figyelmet,és rengeteg helyen Ez a férfi trilógia déjà vu-m volt,ami számomra hatalmas pirospont.
Jack igazi álompasi karakter,de nálam Jesse-től mégis elmarad. spoiler. A fordításban érzékeltem néha „érdekes” dolgokat ami lehet,hogy már csak az én kukacoskodásom viszont mérföldekkel jobb,mint a korábbi könyvek fordítása.
Aki szerette az Ez a férfi trilógiát,az ennek is adjon egy esélyt,mert a trilógia óta ez a legjobb könyve az írónőnek legalábbis számomra. :)

Mindig az enyém voltál, már azelőtt is, hogy tudtam volna.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

ZCsilla P>!

Attól, hogy az ember tudja, milyen borzalmasan rossz, amit tesz, még nem könnyű abbahagynia.

241. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Annie Ryan
3 hozzászólás
ZCsilla P>!

– Szeretlek, szépségem. Jobban mindennél.
A kijelentése bágyadt mosolyt csal az arcomra.
– Még az epres gumicukornál is?
– Még annál is. Pedig azt nagyon szeretem.

356. oldal

Kapcsolódó szócikkek: gumicukor
1 hozzászólás
Mrs_Ward P>!

Egy üzenetet kapok, mielőtt elszundítanék. Jacktől.

Mindig a tiéd voltam. Akkor is, amikor még nem ismertelek. És te mindig az enyém voltál.
Csak eltartott egy ideig, míg egymásra
találtunk. Szeretlek!

Úgy alszom el, hogy ezek a szavak ismétlődnek a fejemben.

358. oldal

ZCsilla P>!

Egy dolog megfosztania magát az embernek valamitől. Teljesen más tészta azonban, ha olyasmi foszt meg valamitől, ami felett nincs irányításod. Ettől csak még jobban akarod azt a bizonyos dolgot.

102. oldal

ZCsilla P>!

– Szeretem a szenvedélyedet, szeretem az eszedet, szeretem, ahogy mormolsz a csésze fölött, amikor gondolkozol. Szeretem, ahogyan izegsz-mozogsz, amikor aggódsz. – A tarkómra szorítja a száját, és bágyadtan elmosolyodom, szeretem, amikor ilyeneket mond nekem.
– És szeretem a U2-s pólódat, különösen, amikor semmi mást nem viselsz.

371. oldal

Evika82 P>!

Túlságosan ellenállhatatlan az, ami tiltott. Veszélyes csábítás és ellenállhatatlan vonzalom. És bizonyosan fájdalmat és gyötrődést okoz majd.

207. oldal

ZCsilla P>!

– Csináld, ami boldoggá tesz – mondom, és teljes szívemből így is gondolom.

290. oldal

ZCsilla P>!

– Jöttem segíteni!
– Ilyen ruhában? – kérdeztem, és végignézek krémszínű blúzán, rakott szoknyáján és magas sarkú cipőjén.
– Az ember mindig a lehető legjobban nézzen ki, drágám.

22. oldal

_Enii_>!

A karma nem egyszerűen egy ribanc. Hanem egy barbár pszichopata.


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Sarah Waters: A szobalány
Joss Stirling: Summer
Samantha Young: London Road
M. J. Arlidge: Ecc, pecc
Emma Chase: A királynő férjet keres
E. L. James: Mister
Lisa Kleypas: A kék szemű ördög
Rebecca Donovan: Boldogító lélegzet