Főzőiskola ​– Konyhai technikák lépésről lépésre 1 csillagozás

Joanna Farrow: Főzőiskola – Konyhai technikák lépésről lépésre Joanna Farrow: Főzőiskola – Konyhai technikák lépésről lépésre

Hogyan legyünk mesterszakácsok a saját konyhánkban?

Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye. A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a konyhában minden téren, a besamelmártás készítésétől a halfilézésen vagy a zselatin felhasználásán át a tésztagyúrásig, a tortalapok vagy a kenyér sütéséig. Akár meglévő ismereteit akarja kiegészíteni, akár teljesen új technikákat szeretne elsajátítani, a részletes leírások és az egyes lépéseket illusztráló fényképek biztosítják, hogy a piskóta elkészítését ugyanolyan egyszerűnek fogja találni, mint a paradicsom hámozását. A könyv több mint 250 olyan eljárást mutat be, amelyek segítségével lenyűgözheti barátait és családtagjait gasztronómiai teljesítményével.

Eredeti cím: Chef School

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
GABO, Budapest, 2009
256 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636892760 · Fordította: H. Kovács Mária

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 8

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Csimutka P>!
Joanna Farrow: Főzőiskola – Konyhai technikák lépésről lépésre

Szerintem ez egy nagyon jó könyv! Egyrészt gondosan kidolgozott, másrészt pedig rengeteg hasznos praktika van benne a konyhai alap dolgokat illetően.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta
Polcz Alaine: Főzzünk örömmel!
David Wolfe: Superfood
Heston Blumenthal: A tökéletesség nyomában
Camellia Panjabi: A legjobb curryreceptek Indiából
Romváry Vilmos: Fűszerek könyve
Dom Ramsey: Csokoládémánia
Dr. Oetker – Főzés lépésről lépésre