Napeledel 0 csillagozás

Az Élő Ételek szakácskönyve
Joan van Rooijen: Napeledel Joan van Rooijen: Napeledel

A ​GLOBÁLIS LEHŰLÉST elősegítő konyhában a NAPELEDEL című receptkönyv utat mutat testünk természetesebb táplálásához. A könyv arról is szól, hogy az Élő Ételek fogyasztása során erősödik energiaszintünk, életerőnk, és kalória számolgatás és az úgynevezett jojóhatás nélkül testsúlyunkat egyensúlyban tarthatjuk. A könyv bemutatja, hogy új életstílus kialakításával hogyan kerekedhetünk felül betegségeinken.

A sütés-főzés nélküli ételkészítés hozzásegít, hogy megszeressük az Élő Ételek természetes, ínycsiklandó ízét és illatát.

Az Élő Ételek konyhájában az ételkészítés új módszereivel ismerkedhetünk meg, de nem kell elfelejtenünk a finom és kedvelt hagyományos ételeket sem: ezek új formában, frissen és színesen itt is szerepet kapnak.

Hihetetlennek hangzik, de az Élő Ételek konyhája alkalmas arra, hogy a közismert hagyományos recepteket tiszta élő alapanyagokból is elkészítsük. Például mandulából tejet, túrót, sajtot, tejszínhabot, gabonacsírából kenyeret,… (tovább)

>!
Napeledel, Budapest, 2010
224 oldal · ISBN: 9789639831063 · Fordította: Horváth Ödön

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Gabonaételek
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Justh Szilvia (szerk.): Nélkülözhetetlen vegetáriánus könyv
Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Lénárt Gitta: Élő italok könyve
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): Az ősz ízei
Monostori Mária: Főzzünk egészségesen, finomat