Az ​én konyhakertem 0 csillagozás

Zöldségek és fúszernövények a kis veteményesekben
Joachim Mayer: Az én konyhakertem

A könyv segítségével kialakíthatjuk konyhakertünket, ahol paradicsomot, salátát, fűszereket és sok mást termeszthetünk.
Az alapok segítségével megtanulhatjuk, hogyan hozzunk létre a konyhakertet, ahol a növények jól fejlődnek, egészségesek maradnak, és bőséges termést hoznak.
Könnyen gondozható növények szerepelnek a válogatásban, a legfinomabb zöldség- és fűszerfajták.
A főbb jellemzőknél minden növény esetében megtaláljuk a legfontosabb információkat, az elhelyezés, a vetés, az ültetés, a tápanyagszükséglet és a betakarítás vonatkozásában.

>!
Sziget, Budapest, 2022
96 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155723520 · Fordította: Ladányi-Turóczi Csilla

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 8


Hasonló könyvek címkék alapján

Holly Farrell: Gyógy- és fűszernövények termesztése, felhasználása
Gabriele Bickel: Gyógyító kert
Megyeri Szabolcs – Liptai Zoltán: Zöldfűszerek a kertben és a konyhában
Kay Maguire: A chili
Zia Allaway: Konyhakert a lakásban
Jutta Langheineken – Christa Weinrich: Növénytársítások a biokertben
Charles Dowding – Stephanie Hafferty: Ásásmentes biokert
Velich István – V. Nagy Enikő: Nálunk is megterem
Monika Kratz: Napraforgók
Natalie Faßmann – Monika Kratz: Kertészkedés kert nélkül