Headhunters 9 csillagozás

Jo Nesbø: Headhunters Jo Nesbø: Headhunters Jo Nesbø: Headhunters Jo Nesbø: Headhunters

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Roger Brown has it all. He's the country's most successful headhunter. He has a beautiful wife and a magnificent house. And to maintain this lifestyle, he's also a highly accomplished art thief.

At a gallery opening, his wife introduces him to Clas Greve. Not only is Greve the perfect candidate for a position with one of Roger's high-profile clients, he is also in possession of 'The Calydonian Boar Hunt' by Rubens, one of the most sought-after paintings in the world.

Roger sees his chance to be rich beyond his wildest dreams and starts planning his boldest heist yet. But soon, he runs into trouble – and this time money is the least of his worries…

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Vintage, London, 2012
376 oldal · ISBN: 9780099566052 · Fordította: Don Bartlett

Kapcsolódó zóna

!

Jo Nesbø

164 tag · 85 karc · Utolsó karc: 2020. április 20., 18:42 · Bővebben


Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Kun_Csilla IP
Jo Nesbø: Headhunters

Életemben egyszer sokkolt könyv: valaki egy többoldalas, gyengéd, érzelmekkel teli jelenetben megerőszakolt egy lovat. A Fejvadászok kabinos jelenete felkerült a második helyre. Végig azon gondolkodtam, hogy vannak rosszabb dolgok a halálnál, és ez például az.
Amúgy Nesbo még mindig okos, még mindig hülyének nézi az olvasót, még mindig utálom; és persze már elő is jegyeztem a júliusban megjelenő új könyvét.

>!
Gulo_gulo
Jo Nesbø: Headhunters

Kár a háromnegyedénél az a pár, teljesen hihetetlen és bugyuta megoldás, néhányat mások is említettek, mert egyébként a szerkezet és az ötlet tök érdekes és jó thriller lenne.

>!
Eszterterka
Jo Nesbø: Headhunters

Az első Jo Nesbo könyvem volt, és nagyon bejött a pergő történet. Tipikusan az az író, aki simán átveri az olvasóját. Amikor azt hiszed, sejted a megoldást, kiderül, hogy végig félrevezettek :)


Népszerű idézetek

>!
angelacsapo22

No, I thought. Don't hope. No emotional involvement. Analytical. Come on, Brown. Think. Prime numbers. Overview of the chessboard.

207. oldal

>!
angelacsapo22

Our eyes held for just as long as it takes to misunderstand whether we wanted to or not. Porn-attractive, good surgical work. I didn't want to.

37. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jørn Lier Horst: The Hunting Dogs
Stieg Larsson: The Girl Who Played with Fire
Anne Holt: Death of the Demon
Malin Persson Giolito: Quicksand (angol)
Arnaldur Indriðason: Jar City
Arnaldur Indriðason: Tainted Blood
John Ajvide Lindqvist: Let Me In
David Mitchell: Cloud Atlas
Robert Galbraith: The Silkworm
Joe Hill: Horns