Hát ​így történt 11 csillagozás

Nem lávsztori
Jo Barrett: Hát így történt

A pasas hazudott és csalt. Tönkretette Maddy életét.
Vajon nehéz lenne eltenni láb alól?
Madeline Piatro négy évet szentelt az életéből Carltonnak. Cserébe kapott tőle romantikát, virágot és élete legjobb szexét. De aztán a pasas kirúgta, méghozzá e-mailben. Kihasználta, összetörte a szívét… ráadásul miatta a lány elveszítette imádott marketinges állását is.. Ezért Maddy elhatározza, hogy bosszút áll és visszaszerzi a karrierjét.
De nemsokára rájön, hogy a számla kiegyenlítése – bármennyire igazságos – nem is olyan egyszerű, mint ahogy első pillanatban gondolta. Még egy adag mérgezett sütemény, egy profi (bár kissé kétbalkezes) nehézfiú és a legjobb barátok segítségével sem.

Eredeti cím: This Is How It Happened

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
GABO, Budapest, 2011
322 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636894016 · Fordította: Czibik Márta

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 4

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

barbesz93>!
Jo Barrett: Hát így történt

Nem tervezett olvasás volt, egyik kolléganőmtől kaptam kölcsön. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó könyv lesz. A történet, a szereplők, a fordulatok mind-mind izgalmas és tartalmas volt. Mikor kiderült, hogy a pasas milyen is valójában, rendesen felforrtam a dühtől, majd a végén együtt vettem elégtételt Madelin-nel, persze lélekben. :) Szóval hatással volt rám miközben olvastam, nem hagyott hidegen a történet, pedig én még így nem jártam.

szilvamag_>!
Jo Barrett: Hát így történt

Érdekes és izgalmas, néhol nagyon is bosszantó történet volt, de ennek ellenére mégis tetszett. Sajnálom, hogy a vége annyira összecsapott és annyira rózsaszín lett…. nem értem, hogy miért kell minden chik lit regény befejezésének ennyire nyálasnak lennie.
http://szilvamagolvas.blogspot.hu/2012/08/jo-barrett-ha…

koandi>!
Jo Barrett: Hát így történt

Nem volt rossz, a vége kicsit tényleg össze lett csapva. Szívesen olvastam volna azokról a pillanatokról is, mikor Carlton szembesül a bosszúhadjárat csapásaival.

Merci20>!
Jo Barrett: Hát így történt

Röviden és tömören. Egy szerethető könyv annak, aki átélte. Kissé kiforratlan, a vége pedig összecsapva… semmi szép szakaszos végkifejlet csak egy nagy bumm.
Mindezek ellenére egy kellemes, „light-os” olvasmány és sokat nevettem. :)

Epyck>!
Jo Barrett: Hát így történt

Kellemes csalódás volt ez a könyv számomra. Az eleje döcögősen indult, aztán megszoktam a párhuzamos cselekményszálat, és egy idő után már nem zavart az írónő kiforratlan stílusa sem. Elsőre összecsapottnak tűnt a könyv, de összességében tetszett, végre nem az unalomig ismételt mézes-mázas sztori. Tetszett a gondolat, hogy a sértett ex bosszút forral. Amilyen okosnak tűnt Maddy, annyira könnyen hagyta magát kisemmizni valami milliomos bájgúnárnak. Persze a vége nagy happy end lett, mindennel ami kell egy ilyen könyvben Lightos, szerethető kis metró regény, pont olyan, amilyennek lennie kell.

Faythe P>!
Jo Barrett: Hát így történt

Sok a hasonlóság az életem és a főszereplő nő között. Fantasztikus leírja a pasija és közötte lévő konfliktusokat illetve intimitást. A könyv során én is bosszúra éheztem, és tudtam, hogy a pasit meg kell torolni. A nő véghez is vitte. Gratulálok az írónőnek! Egyik kedvenc könyvem. Imádtam! Miután kiolvastam, meg is vettem és most a polcomon díszeleg. Köszönöm! :)

Pici_lány>!
Jo Barrett: Hát így történt

A 2018-as év első elolvasott könyve volt.
Tetszett benne,hogy a múlt és jelent ,hogyan vezetik fel, általában az lyen tipusú könyvek tetszenek a legjobban.
A szereplők közül nem igazán tudnék kiemelni senkit aki t jobban megkedveltem volna.
Voltak benne kis humoros- vicces részek.
A könyvet ajánlani tudnám azoknak akik egy könnyű egyszeri olvasmányt keresnek, túl sok szereplő illetve nehéz történet vezetés nélkül.


Népszerű idézetek

Merci20>!

Egy nap lelép egy férfi. És magával viszi az önbecsülésedet.

36. oldal

Merci20>!

– Halló – mondja.
– Hé, mi a szitu? – szakítom félbe.
– Ugyanaz a szar, minden nap – mondja az öcsém. A srác mesterien bánik a szavakkal.

37. oldal

Merci20>!

A Congress Caféban, egy trendi, austini helyen vagyunk Heatherrel, és a bárnál ülünk. (…) Heather diétás kólát iszik. Én vodka-tonikot tonik nélkül

257. oldal

Merci20>!

Heather szeret főzni, én pedig szeretek enni, úgyhogy a barátságunk részben a kaja körül forog.

85. oldal

Merci20>!

Nagy kár igazából, mert imádom a múzeumokat. Az jut eszembe róluk, hogy milyen mulandó az emberi èlet, milyen drága a Földön töltött idő, és tényleg ki kell használni minden percet. Igen, a múzeumoktól szentimentális leszek.

148. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Susan Elizabeth Phillips: Zsák a foltját
Susan Elizabeth Phillips: Törékeny szív
Julianne Donaldson: Edenbrooke
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Veronica Henry: Álmaink otthona
J. K. Smith: Ismert ismeretlen