School ​Rumble 5. (School Rumble 5.) 2 csillagozás

Jin Kobayashi: School Rumble 5. Jin Kobayashi: School Rumble 5.

Harima Kenji has tried everything he can think of to attract his cute, but dim, classmate Tsukamoto Tenma. This time he’s grown his beard to enormous lengths. But one snip of the scissors by wealthy beauty Sawachika Eri ruins everything! Can a delinquent punk and a stubborn, quick-to-anger rich girl end their long-running feud? Meanwhile, the inscrutable foreign exchange students from America in rival Class 2-D face off against our hapless heroes from 2-C. The real School Rumble is about to begin!

>!
Tanoshimi, 2007
ISBN: 9780345491510 · ASIN: B00AA2IPL4

Kiemelt értékelések

TiaManta>!
Jin Kobayashi: School Rumble 5.

Végre valakik randiznak. Még ha csak véletlen következményként is. A sráchoz bizony ez a lány való. Mert megvédi őt a többi idiótától.
Álesküvő és még nagyobb Hige. (Arcszőrzet Max) De nem sokáig! Merénylet történik! És Hige már nem Hige. Micsoda Dráma, Tragédia, és tovább rontanak a helyzeten.
És az sem mindegy hogy Harry McKenzie, vagy Harima Kenji. Az egyik csak egy angol srácnak néz ki, a másik meg egy ősi szamuráj, aki nagy szívtipró.
A végére jut egy kis művészet, női verekedés, és Nem hiszem, el egy szerelmes pár akik együtt járnak! Hihetetlen hogy valakinek össze is jön.


A sorozat következő kötete

School Rumble sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Natsuki Takaya: Fruits Basket 1.
Ikeda Takashi: Whispered Words 2
Kodama Naoko: NTR: Netsuzou Trap 6.
Hiroyuki: Aho-Girl 7.
Takako Shimura: Sweet Blue Flowers 4.
Mera Hakamada: The Last Uniform 1.
Stephanie Perkins: Anna and the French Kiss
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Richelle Mead: Vampire Academy
Marni Bates: Awkward