School ​Rumble 4. (School Rumble 4.) 2 csillagozás

Jin Kobayashi: School Rumble 4.

Cute Tsukamoto Tenma is desperately trying to help juvenile delinquent classmate Harima Kenji win the girl of his dreams: Tenma’s friend Mikoto. But when Tenma hears Kenji say “I love you” to someone else, she begins to have serious doubts about Kenji’s loyalties. Now, in an abandoned school in the middle of the woods on a rainy night, Tenma is ready to confront him one-on-one about his infidelities. Little does she know that she has totally misread the situation, and that the love-crazed punk has actually developed a hopeless crush on her!

>!
Tanoshimi, 2007
192 oldal · ISBN: 9780099506331

Kiemelt értékelések

TiaManta>!
Jin Kobayashi: School Rumble 4.

Egy kis csajos beszélgetés, fiúkról Sawachika kezdeményezésével, amit persze Tenma nem úgy ért ahogy ő. Egyik sokkal ártatlanabb dologra gondol (férfiak birkózására… vagy pankrációra) Hihetetlen hogy ellehet beszélni egymás mellet, és ki sem derül a dolog. Aztán meg miket is gondolunk a másik fél tapasztaltságáról. Meg persze a fiúkról. Szegény Harima-kun lesz az áldozat. Pedig ott sincs, de aztán mégis.
Férfias erőfitogtatás a hímek részéről. De aztán jön a zongora is. Új szereplő, aki tök aranyos és ártatlan (nem a zongora).
Mangakák, üldözéses jelenetek, párbaj, faház jelenet, zsiráf általi közbeavatkozás, titkos ügynökök, bűnözők, még több állat, és minden mi jó.


A sorozat következő kötete

School Rumble sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Natsuki Takaya: Fruits Basket 1.
Ikeda Takashi: Whispered Words 2
Canno: Kiss and White Lily for My Dearest Girl 8.
Yukiko: Futaribeya 3. (angol)
Kodama Naoko: NTR: Netsuzou Trap 6.
Tachibana Higuchi: Gakuen Alice 16.
Hiroyuki: Aho-Girl 7.
Takako Shimura: Sweet Blue Flowers 4.
Mera Hakamada: The Last Uniform 1.
Milk Morinaga: Gakuen Polizi 2.