Simply ​Irresistible (Lucky Harbor 1.) 1 csillagozás

Jill Shalvis: Simply Irresistible

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Maddie Moore's whole life needs a makeover.

In one fell swoop, Maddie loses her boyfriend (her decision) and her job (so not her decision). But rather than drowning her sorrows in bags of potato chips, Maddie leaves L.A. to claim the inheritance left by her free-spirited mother-a ramshackle inn nestled in the little coastal town of Lucky Harbor, Washington.

Starting over won't be easy. Yet Maddie sees the potential for a new home and a new career-if only she can convince her two half-sisters to join her in the adventure. But convincing Tara and Chloe will be difficult because the inn needs a big makeover too.

The contractor Maddie hires is a tall, dark-haired hottie whose eyes-and mouth-are making it hard for her to remember that she's sworn off men. Even harder will be Maddie's struggles to overcome the past, though she's about to discover that there's no better place to call home than Lucky Harbor.

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Forever, 2010
336 oldal · ISBN: 9780446576468

Kiemelt értékelések

Lobo P>!
Jill Shalvis: Simply Irresistible

Maddie Moore sose állt közel a szabad elvű, vándorkedvű anyjához, s az apja nevelte fel, ám amikor megtudja hogy örökölt és éppen életének nehéz szakaszában van, kapva kap az alkalmon, s elutazik Lucky Harborba, hogy sok mindent újrakezdjen. A kisvárosban első körben rögtön segítőkész jóképű férfiakba fut, aztán a testvéreibe, akikkel ugyan közös az anyjuk, az örökségük de úgy tűnik, más nem nagyon. Még az anyjuk is úgy jellemezte őket másoknak, jelezve mennyire különbözőek, hogy az Acélmagnólia, a Vadóc és az Egér. S Maddie az utóbbi volt. Viszont Lucky Harborban talál valamit, ami értelmet adhat az életének, szerelmet és talán családot is. Mert akármennyire is mások a lányok, valahol van bennük valami közös és az összeköti őket. Maddie pedig ráveszi a húzódzkodó Tarát és Chloe-t, hogy ne adják el a rájuk maradt kicsi hotelt, hanem hozzák ki belőle a legtöbbet.

Igazán a szerelmi szál az, ami eléggé egyértelmű, ha úgy vesszük. Maddie már érkezésekor találkozik a lefegyverzően könnyed Jax-szal, de kiderül, hogy a férfi azért sokkal komolyabb, mint amit mutat, s akárcsak a lány ő is a múltja elől menekül. Ebből kis konfliktus is lesz, mert eltitkolja, hogy mi volt a foglalkozása, pont azért, hogy védje Maddie-t. De itt a hangsúly azon van, hogy Maddie megtalálja magát, hogy mit szeret csinálni (például kötni!), s beleveti magát a kihívásokba, s ezzel párhuzamosan összehoz maga körül egy kis, ha diszfunkcionális családot is.


A sorozat következő kötete

Lucky Harbor sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Catherine Anderson: Silver Thaw
Mary Alice Monroe: A Lowcountry Christmas
Rachel Van Dyken: The Consequence of Loving Colton
B. N. Toler: Where One Goes
Tilly Tennant: Christmas at the Little Village Bakery
Lynn Marie Hulsman: A Miracle at Macy's
Marni Bates: Decked with Holly
Penelope Ward: Neighbor Dearest
W. Bruce Cameron: The Dogs of Christmas