Újrakezdés 89 csillagozás

Jill Mansell: Újrakezdés

Ginny ​Holland családi fészke kiürült: lánya, Jem egyetemista lett, Ginny pedig nem győz csodálkozni, mennyire egyedül érzi magát. Eljött az idő, hogy új életet kezdjen. De vajon sikerülhet még? Szerelmek, félreértések, örömökkel és buktatókkal teli anya-lánya viszony, izgalmas éjszakák és szorgos nappalok, sok humor és bölcs aranyköpések: ki mondta, hogy könnyű út vezet a boldogsághoz? Jill Mansell szellemes, fordulatos női regényeit lehetetlen letenni. Tökéletes kikapcsolódás, és olvasás közben végig azt érezzük, mintha a legjobb barátnőnkkel beszélgetnénk. Ő is, mi is pontosan tudjuk, manapság milyen nehéz nőnek lenni, de mégsem megoldhatatlan feladat. Jill Mansell Bristolban él gyermekeivel és férjével, és minden idejét az írásnak szenteli. Habár, saját bevallása szerint ez nem egészen igaz, hiszen „sokat tévézik, gumicukrot eszik, imádja a házuk melletti sportpályán edző rögbijátékosokat bámulni, és órákat lóg a neten azon csodálkozva, hogy mennyi írónak van ma már blogja.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Kulinária, Budapest, 2008
348 oldal · ISBN: 9789638766359 · Fordította: Molnár Edit
>!
Kulinária, Budapest, 2007
344 oldal · ISBN: 9789638766359 · Fordította: Molnár Edit

Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 31

Kívánságlistára tette 18


Kiemelt értékelések

Csoszi >!
Jill Mansell: Újrakezdés

Jó volt, csajos volt, Mansell-es volt. Tipikusan olyan történet, amit csak olvasni és élvezni kell. Világmegváltást és magvas gondolatokat ne ettől a könyvtől várjunk. Engem teljesen kikapcsolt.

pasztornenagyeva>!
Jill Mansell: Újrakezdés

Ez egy csajos könyv. Élvezni kell az életet, amíg lehet. Nem kell mindenáron gondolkodni, hanem élvezni kell az életet. Meg kell ragadni minden alkalmat, hogy az ember a legkisebb dolgokban is az örömét lelje. Pozitívan kell a dolgokhoz állni, mert minden rosszban van valami jó, tapasztalta ezt Ginny is.

Lilyom>!
Jill Mansell: Újrakezdés

Kedves szereplők, szívmelengető történet, de egy kicsit kiszámítható. Volt pár jó fordulat amire nem számítottam, de például hogy ki kivel fog összejönni, az már az elején egyértelműnek tűnt. Ahogy haladt előre a könyv, nekem egyre élvezhetőbb lett, de világmegváltást ne várjunk tőle. Jem egy kicsit idegesített.

Kathleen>!
Jill Mansell: Újrakezdés

Könnyed, humoros, szerethető karakterekkel és fordulatos történettel. Színvonalasabb, mint a Romanák, de hasonlóan kikapcsol. :)

kávésbögre P>!
Jill Mansell: Újrakezdés

Nem volt rossz, könnyű, nyárias, szórakoztató.

márti>!
Jill Mansell: Újrakezdés

Mintha négy Júliát olvastam volna el egymás után. Brrr.

M_Vivien>!
Jill Mansell: Újrakezdés

Végig sem sikerült olvasni. Vontatott volt, lassu és nem értettem a szereplöket. Nem is tudok mit hozzáfüzni. Szörnyü volt. Lehet, hogy a korom miatt….talán majd 40 évesen. Sajnos tényleg nagyon gyér volt az olvasásélmény. Azt hallottam rola, hogy kikapcsolodásra, pihenésre tökéletes, amikor nem kell semmin gondolkodni csak olvasgatni. Hát…a szereplök sem gondolkodtak nagyon….

Marin>!
Jill Mansell: Újrakezdés

Cuki kis könyv volt. Teljesen váratlan fordulatok nélkül ugyan,de végüls mindeki eljutott a tökéletes boldogsághoz :)

vöri P>!
Jill Mansell: Újrakezdés

Aranyos romantikus limonádé. Kikapcsolódásnak tökéletes.


Népszerű idézetek

Csoszi >!

Hagyd abba a nyavalygást és élvezd az életet!

8. oldal

Lana89>!

De…egyszer-egyszer, ha éppen úgy állnak a csillagok,jó lenne…ó,a fenébe,miért ne?
-Felcsípne valami helyes pasit,aztán mindent bele?
-Igen.-Ginny tudta,hogy lángol az arca maga sem értette,hogy keveredhetett ebbe a helyzetbe,ráadásul pont Finn Penhaligonnal. De a visszafolytott érzelmei olyan zabolátlanul törtek felszínre,mint a kiömlő láva. -Mit csinál?- kérdezte, amikor a férfi hátat fordított neki a kanapén,és az eget kezdte fürkészni az ablakon keresztül.
-Nézem, hogy állnak a csillagok.

193. oldal

kávésbögre P>!

Mindegy, legalább fejlődik a személyiségem. Nem is árt, ha az embernek néha-néha összetörik a szívét.

20. oldal

vöri P>!

Egy darabig csak bámult, mintha a férfi egy nem túl egyértelmű keresztrejtvény-meghatározás lenne.

matraimelinda>!

Laurel a kanapén üldögélt bő köntösében, fél szemmel egy lehangoló borítójú könyvet olvasva, a másikkal pedig hajhullásról szóló dokumentumfilmet kísérve figyelemmel.

119. oldal

matraimelinda>!

Martin Manson nem tűnt gyilkosnak. Udvariasan bemutatkozott, szemmel láthatóan elégedett volt a szobával, amit Ginny megmutatott neki, és dicsérő szavakkal illette a festést.

51. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Julianne Donaldson: Edenbrooke
Sophie Kinsella: Csörögj rám!
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
Cathy Cassidy: Mályvacukor égbolt
J. A. Redmerski: A soha határa
Sarah Mason: James hálójában
Cecelia Ahern: Az üveggolyók titka
Cora Carmack: Színjáték
Emri Nóra: Szerelmem, Kefalónia