Te ​és én, mindörökre 46 csillagozás

Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lily Harper élete örökre megváltozik a 25. születésnapján. A lány első tennivalója aznap reggel, hogy felbontsa az imádott, elhunyt édesanyjától kapott levelet. Évek óta mindig várja őt egy előre megírt szülinapi levél, de ez most az utolsó. A boríték egy különleges ajándékot rejt: azt a karkötőt, amelyet Lily édesanyja még az első szerelmétől kapott. Vajon ki a férfi? És miért fontos, hogy Lily megörökölje ezt a látszólag egyszerű ékszert?

A nap egy másik bombameglepetéssel folytatódik. Lily megismerkedik Eddie Tesslerrel, az elképesztően sármos és híres színésszel. Vigyázat, a hapsi életben még szexibb, mint a filmvásznon! És a nap még nem ér véget…

Eredeti mű: Jill Mansell: You And Me, Always

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Lettero, Budapest, 2017
340 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155685033 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Lettero, Budapest, 2017
340 oldal · ISBN: 9786155685040 · Fordította: Béresi Csilla

Kedvencelte 3

Most olvassa 3

Várólistára tette 37

Kívánságlistára tette 24

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Zsófi_és_Bea P
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Ha lenne olyan listám, amire nyári olvasmányokat ajánlanék, a könnyedségük, a témájuk, a szórakoztatófaktoruk miatt, akkor Jill Mansell könyve előkelő helyet foglalna el ezen a listán.

Annyira jólesett ez a könyv most nekem, mint hőségben egy hideg, hűsítő limonádé. Engem ritkán fog meg a borító csak úgy önmagában, ennél a könyvnél viszont ez a ritka eset állt fenn. Nagyon bájos, vidám, egyszerű, de mégis nagyszerű borítója van, és elmondhatom, hogy ez a borító teljesen összhangban van a könyv tartalmával.
Bővebben: http://konyvutca.blogspot.hu/2017/07/jill-mansell-te-es…

>!
fuszi P
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Eddig csak egy könyvét olvastam az írónőnek és hogy teljesen őszinte legyek az nem igazán tetszett. Ezért nagyon sokat gondolkodtam mielőtt neki mertem volna kezdeni ennek a történetnek, de szerencsére nem bántam meg, hogy belevágtam.
Könnyed romantika, ami 3 szálon keresztül fut, azaz 3 pár szerelmi életét követhettük végig tele bizonytalan és megható pillanatokkal, kalandokkal, ráébredésekkel. Mindezt gördülékeny stílusban, szerethetően tálalva.
Ami számomra a legerősebb mondanivalója volt a könyvnek, hogy ragadd meg a jelent és ha biztos vagy az érzéseidben a másik iránt, akkor ne habozz tenni is valamit mert lehet, hogy mire felébredsz már késő lesz. Ezen kívül szól még a második edélyről, a megbocsátásról, a párkeresés útvesztőiről és az igaz szerelemről.
Pont megfelelő azoknak, akik szeretnének kikapcsolódni és csak élvezni az estét egy jó könyv társaságában.

>!
Evika82 P
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Erre a könyvre egyszerűen nem tudok kevesebbet adni. Cuki-muki könnyed limonádé. Az írónő hozza a megszokott formáját és én imádtam a könyv minden sorát. Nagyon izgultam az összes párosért, szorítottam, hogy mindenkinek az a pár jusson, akiket magamban én is nekik szántam. Szerencsére nem kellett csalódnom, az írónővel egy keréken forgott az agyunk. ;)
Úgyhogy elégedett voltam, mikor végeztem a könyv olvasásával. :)

>!
Trice29 P
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Ez egy igazi rózsaszín habos torta, fincsi töltelékkel, amit egyszerűen jól esik elfogyasztani. Nem szeretném túlragozni, igazi pihentető, megnevettető olvasmány volt.

>!
mokus33
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Most pont jól esett egy ilyen könnyed, kevés gondolkodást igényló könyv, még akkor is, ha dögmeleg nyárban játszódott, én pedig a karácsonyi szabadságom elején olvastam:)) Könnyen olvasható regény, telis-tele a szokásos klisékkel, és nagyon jól tudom, hogy egy év múlva már nem emlékszem semmire az egészből, de most jól szórakoztam rajta, kikapcsolt. Kicsit sok volt benne a spoiler kapcsolat, szerintem ebből egy is elég lett volna, de hát ez van… Ez már csak ilyen szőrszálhasogatás a részemről, mert végül is a lényeg az, hogy jól éreztem magam olvasás közben, nem igaz?

>!
Málnika 
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

A Te és én, mindörökre a többi Jill Mansell regényhez képest nekem csalódást okozott. A történet kezdettől kiszámítható volt, tele olyan klisékkel, mint az egymás után vágyodó gyerekkori barátok, egy filmsztár feltűnése, rosszul időzített vallomások vagy a bénábbnál bénább randihelyzetek. Vártam, hogy megjöjjön a megszokott Jill-es báj, de sajnos hiába. Az egyetlen rész, ami igazán tetszett, Patsy utolsó randija, az legalább nem volt sejthető az első pár fejezet elolvasása után.

>!
Rodwen P
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Valóban egy laza kis könnyed olvasmány. Sokat mosolyogtam a párbeszédeken, a leginkább azzal tudnám jellemezni a szereplőket, hogy némelyikük igen naiv, viszont a többségük rendelkezik egy nem evilági memóriával. :D Egy olvasásnak viszont megfelelt.

>!
Székely_Ági
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Na végre! Visszatalált az írónő önmagához! Az összes magyar nyelvű könyvét olvastam, és az utolsó háromra haragudtam picit, mert azt éreztem, hogy a végük össze van csapva. Most kellemes meglepetés ért! Ezért szeretem Jill Mansellt, mert így tud írni. Rengeteg humor, egy – két csavar, kidolgozott szereplők, egy jó alaptörténet és már kész is a romantikus,csajos regény. Nyáron a strandon vagy télen az olvasókuckóban egy pléddel, no meg valami meleg itallal egyaránt fogyasztható.

>!
Dóra_Nagy_6
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Tetszett ez a vidám hangvételű, könnyed kis történet. Kikapcsolódáshoz kiváló.
A szereplők szerethetőek voltak és minden történetszálon fordulatos eseményekkel találkoztunk.

>!
kratas P
Jill Mansell: Te és én, mindörökre

Cuki volt, csajos, a közepétől tudható végkifejlettel, édi-bédi szereplőkkel, vicces helyzetekkel :)


Népszerű idézetek

>!
bugocsiga2

Mint kiderült, ha az ember a megfelelő partnerrel van, egy bevásárlóközpont mélygarázsa rettentő romantikus tud lenni.

414. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Susan Elizabeth Phillips: Zsák a foltját
Susan Elizabeth Phillips: Törékeny szív
Julianne Donaldson: Edenbrooke
Milly Johnson: Teaház a sarkon
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Jojo Moyes: Páros, páratlan