…szólóban 91 csillagozás

Jill Mansell: …szólóban

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor ​a szép és tehetséges, ám a szerelemben nem túl szerencsés festőnő, Tessa Duvall egy unalmas partin megismerkedik Ross Monahannal, nincsenek illúziói a férfival kapcsolatban, akit az egész város szélhámosként ismer. A lány tudja, hogy Rosst csak egy valami érdekli, így azon a bizonyos éjszakán ő is boldogan adja át magát az élvezeteknek. Pár héttel később azonban Tessa, miután négy sonkás-tojásos szendvicset fal föl egy ültő helyében, rájön, hogy az egyéjszakás kalandnak kicsivel komolyabb következményei lettek, mint hitte.
A temperamentumos és öntörvényű Tessa elhatározza, hogy egyedül vág neki a nagy feladatnak, de Rossnak, aki nincs hozzászokva, hogy visszautasítsák, más tervei vannak…

Jill Mansell szellemes, fordulatos női regényeit lehetetlen letenni. Tökéletes kikapcsolódás, és olvasás közben végig azt érezzük, mintha a legjobb barátnőnkkel beszélgetnénk. Ő is, mi is pontosan tudjuk, manapság milyen nehéz nőnek lenni, de mégsem megoldhatatlan feladat.… (tovább)

Jill Mansell: Solo

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 1992

>!
Kulinária, Budapest, 2009
410 oldal · ISBN: 9789639905092 · Fordította: Molnár Edit
>!
Kulinária, Budapest, 2009
198 oldal · ISBN: 9789639905078 · Fordította: Molnár Edit

Kedvencelte 4

Most olvassa 3

Várólistára tette 33

Kívánságlistára tette 26

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Bitten>!
Jill Mansell: …szólóban

Ami biztosítékom volt azt mind kiverte….. Egyik kedvencem: Én vajúdok a tűző napon a párom meg félre helyezi királyibb felét – hát gratulálok – aztán összeveszünk később a párom újra más tűzhelyen melegíti a káposztát………
Az a mentalitás, amivel eme regény rendelkezik az én türelmemet feszegette….
Ross tetteit az én gyomrom nem veszi be ….. prűd lennék …. lehet / nem kizárt!
Túl sok szálat futtat ….

Kedves Jill Mansell!
A jövőben önsanyargatásra szorulok majd újra megkereslek! Addig jegeljük barátságunkat!

4 hozzászólás
Csoszi>!
Jill Mansell: …szólóban

Tipikus női regény. Inkább tetszett, mint nem, bár Jill Mansell-nek nem tudom megbocsátani, hogy spoiler. Sok szereplő, különböző karakterek spoiler, szövevényes kapcsolatok. Van benne klisé rendesen, ugyanakkor humoros, szórakoztató, fordulatos. Ennyi elég volt, hogy pár órára jól érezzem magam.

Paulina_Sándorné P>!
Jill Mansell: …szólóban

Néha elveszek a sok szereplő között. Nem lett volna rossz a történet, de túl volt húzva. Tessa sokszor halálra idegesített. Oké, Ross nem volt egy főnyeremény hűség vonatkozásában, de túlzásba vitte a menekülést. Holly sokszor idegesítő volt, de ettől függetlenül aranyos lány, és jó barátnő. Max-et csak a végére kedveltem meg. Ross-t nem mindig kedveltem, bár voltak jó húzásai. Olivia nagyon cuki. Sokat mosolyogtam olvásás közben, voltak érdekes helyezetek.

nypiro P>!
Jill Mansell: …szólóban

Könnyed kis olvasmány az írónő stílustá kedvelőknek. Ez a harmadik olvasmányom tőle, és ez a bronzéremes. Amiért magas csillagot kapott: az írónőtől nagyon jó, viszont túl sok a szereplő és kicsit túlhúzta a cselekményt.
Adott egy alpszitu, öszehoztak egy bébit. Majd Ross megpróbált jófiú lenni, aki tényleg beleszeretett Tessába. Csak hát a korábbi énje elő-elő bukkan. Amin nem segít a pszichopata Antonia nyomulása sem. Majd bejön a képbe a még régebbi botlása, aminek ugye Grace az eredménye, akiről semmit nem tud. Mattie és Richard megérdemelte volna a boldogságot, inkább Antoniának kellett volan negatív befejezést írni, nem csak elutaztatni Amerikába. Tessa is húzta az időt, bár az indokai megérthetőek Ross korábbi és időnként a jelenelgi viselkedését nézve. Igazán keveset udvarolt, kb. csak kijelentett. Aztán csak összeszedte magát, de a helyzetek nem voltak igazán kedvezőek. Szerencsére meglesz az az esküvő :D. Olivia kis cuki lehet :D Meg Grace is „megjavult”. Jót tett neki a felelősség.
Maxot nem bírtam megszereti, egy seggfej volt végig. Holly meg jól tette, hogy útilaput kötött a talpára. Kissé hihetetlen a pálfordulása a végére. Amiért a magas csillagozást kapta: le sem tudtam tenni a kezemből míg be nem fejeztem, annyira sodort magával a történet.
Szeretem nagyon, hogy az írónő abszolult elvarázsol; és még erotikával teri részek sem hiányoznak hozzá.

Annie_Miller>!
Jill Mansell: …szólóban

Hát tényleg nem egy, az élet értelmét boncolgató komolyságú történet, de aki elkezdi olvasni, az nagyjából tisztában is van ezzel. A végére egy kicsit besűrűsödtek a romantikus klisék, éppen ezért a második felét kisebb küzdelem volt végigolvasni. De egynek jó volt!

LyennSunny>!
Jill Mansell: …szólóban

Ahogy megláttam, megtetszett a borító. Először az fogott meg :) Beleolvastam és attól a pillanattól fogva a kezemhez nőtt a könyv. :)

márika>!
Jill Mansell: …szólóban

Nagyon nyögve nyelős egy könyv, rohadt sokat szenvednek benne….

sziszukamakka>!
Jill Mansell: …szólóban

Egy tipikus női könyv, de a jobb fajtából. Tetszettek a szereplők, senki sem volt tökéletes, de mégis megkedveltem őket. A sztori nem volt nyálas, mégis eléggé romantikus. Ugyanolyan jó volt, mint az írónő többi könyve.

P_Márti>!
Jill Mansell: …szólóban

Szuper könyv, beiktattam gyorsan újra olvasásra, korábban már olvastam. Szeretem az írónő könyveit, ez a könyv tetszett a legjobban, ezért is iktattam be Hannibál közbe! Jó volt ismét!

Ariadne>!
Jill Mansell: …szólóban

Épp most fejeztem be. Vegyes érzelmeket táplálok a könyv irányába. Egy könnyed romantikus a nyári hónapokra. Sokat mosolyogtam olvasás közben, ugyanakkor volt hogy igazán méregbe gurultam a pasi ostobaságán. Alapjában véve tetszett, mert nem a nyáltól csöpögő történetek közé tartozik. :)


Népszerű idézetek

zuna19>!

Már egészen beleélte magát abba, hogy ő lesz az egyetlen nő a világtörténelemben, aki Ross ágyában aludt… de egyedül.

16. oldal

zuna19>!

– Szemet szemért, bókot bókért.

316. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Milly Johnson: Teaház a sarkon
Milly Johnson: Légvárak és régiségek
Sophie Kinsella: Csörögj rám!
Rosanna Ley: A sáfrányösvény
Milly Johnson: Délutáni tea a Napraforgó Kávéházban
Cathy Cassidy: Mályvacukor égbolt
Milly Johnson: Tavaszi affér
Julie Caplin: Egy csésze tea Tokióban
Carole Matthews: Cukrászda a kertben