Nem ​zörög a haraszt 72 csillagozás

Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Tilly ​Cole belevaló, szókimondó lány, és egyáltalán nem szokása halogatni a döntéseket. Amikor elhagyja őt a barátja, Tilly elutazik pár napra vigasztalódni Roxboroughba a legjobb barátnőjéhez. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve ott marad a kisvárosban. Hiszen a vidéki élet nyugalmas, egyszerű és őszinte. Tehát az ideális megoldás Tilly számára. Vagy mégsem?
Hamar kiderül, Roxborough nem egy átlagos kisváros. Jóval inkább a pletykák és a rivalizálás melegágya. Ennek pedig a legfőbb oka a szexis agglegény, Jack Lucas. A pasi totál ellenállhatatlan: okos, kedves, figyelmes és bezsongatóan jóképű. Nem csoda, ha a nők megvesznek érte.
Jack egy idő után szemet vet Tillyre. Ám vigyázat, mert a férfiról mindenki azt rebesgeti, megrögzött nőfaló, és amint ágyba vitte aktuális hódítását, máris továbblép.
Tillynek esze ágában sincs új trófeának lenni Jack gyűjteményében. De jól dönt-e, ha a pletykákra hallgat? Vagy pont ebben az esetben kihagyja élete nagy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Kulinária, 2015
344 oldal · ISBN: 9789639905580 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Kulinária, 2015
344 oldal · ISBN: 9789639905573 · Fordította: Béresi Csilla

Kedvencelte 3

Most olvassa 3

Várólistára tette 37

Kívánságlistára tette 29

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

ZsuzskaH>!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Tetszett! Lendületes volt és fordulatos, és persze a romantika sem hiányzott belőle. A végén sajnáltam, hogy csak ennyi volt, még jó lett volna pár fejezet, vagy egy következő kötet.. :D Ami viszont az előző könyvekhez képest furcsa volt, hogy ebben nem került meg mindenkinek a párja, így kicsit valószerűbb volt, sőt, mintha a Lou-val és Max-el kapcsolatos szerelmi szálak kifejezetten befejezetlenül maradtak volna. A végkifejlett kicsit hirtelen jött és meglepő volt, de azért vidám befejezése a történetnek. :)

Paulina_Sándorné P>!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Aranyos történet volt, néhol mosolyogtam olvasás közben, voltak aranyos helyzetek. Tetszett, ahogy Tilly jelentkezett az álláshirdetésre, jó volt az interjú. Jó, hogy szétmentek az exével. Az a pasi igazi mama kicsi fia. Max és Lou jó csapatot alkotnak, tetszett, ahogy Max neveli a lányát. Tetszett, hogy azt a képet közvetíti, hogy az elvált házastársak maradhatnak jó viszonyban – Kaye-t bírtam. Nem semmi volt, mikor elütötte a kutyát. Jack szimpatikus pasi, bár nem értem miért volt szükség a megtévesztésre. Tetszett, ahogy kerülgették egymást Tilly-vel. Stellát nem tudtam hová tenni, voltak gondok nála nyaktól felfelé. Erin aranyos volt, de nem tett rám mély benyomást. Jó hely lehet az a kisváros.

Manoli >!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Nagyon szórakoztató, kellemes, romantikus történet. Kedvencem Tilly és Jack párosán kívül, Max és Lou sziporkázó párbeszédei voltak. A kisvárosi létnek, ugyan elég nagy hátránya, hogy mindenki tud vagy tudni vél a másikról mindent, de az előnye sem lebecsülendő, mint hogy segítik is egymást a bajban. Hihetetlen mennyi emberei konfliktus felmerült ebbe a regényben, mint pl a meleg kérdés, iskolai gúnyolódás, rosszindulatú pletykák, válás, rágalmazás, de mindenre talált az írónő megoldást. Persze elég meseszerű, a minden jó ha a vége jó befejezés, de hát ezért is olvassuk ezeket a regényeket.

hobe>!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Könnyed, laza, igazi nyári strand olvasmány, amit igazából nem nyáron olvasok :) De ettől még nagyon tetszik :) Valószínűleg még fogok olvasni az írónőtől.

Duduci>!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Kedves sztori volt, szerethetőek voltak a szereplők, még nevettem is rajta, de ez a lelki kín, amivel tudnak szenvedni az ilyen romantikus regényekben, hát az kissé kiakasztó és már-már nagyon uncsi, mert szerintem ilyen az életben nincs.
Na de biztos és várható, borítékolható happy end jót tett kicsiny lelkemnek, ennyi és nem több.

Ananiila>!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Nem az én esetem ez a típusú romantikus, de kölcsönbe kaptam és ha már itt volt akkor elkezdtem. Nem volt rossz, jó volt a humora, bírtam a szereplőket is.
Igazi strandkönyv, bár én nem ott olvastam. Egyedül a Stella-szálat nem értem, nem illett bele az amúgy könnyed cselekménybe.
Jópofa olvasmány volt, szerintem ha kezembe akad olvasok még Mansell-től.

Lucy_Saint>!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Már a Szerepcserénél éreztem, hogy új kedvencet találtam, de Mansell bebizonyította ismét nem tévedtem. Könnyű csajos olvasmány, pont jó kikapcsolódáshoz.

Anikó_Kádár P>!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Egy igazi chick lit könyv. Könnyed, izgalmas, romantikus, de (szerencsére?) nem mindenkinek happy end a vége. Így a sok máz ellenére valahogy életszerűbb.
Illetve egy fontos tanulság, hogy nem mindig kell elhinni a pletykákat.

saleiar>!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Nem rossz könyv.. számomra simán egyszer olvasható.. de az nem mondom, hogy nem éri meg elolvasni. Szimpatikusak voltak a szereplők! :)

Regényimádó>!
Jill Mansell: Nem zörög a haraszt

Sokáig szinte semmiről sem szólt a könyv, kissé untam, de valamiért mégis olvastam tovább, mert talán a kíváncsiságom nagyobb volt. És nem bántam meg. Kaptam a végén egy egészen szerethető sztorit, szerethető karakterekkel. Néha volt benne egy kis bonyodalom, egy kis romantika és humorból sem volt benne hiány. Még a mondás is igaz, hogy senki sem az, aminek látszik és hogy a pletykák milyen nagyon mélyre vihetik valakinek az életét. Félreértések tömkelege van a könyvben, amik gyakorlatilag Tillynek köszönhetően kibogozásra kerülnek, Így minden a helyére kerül.


Népszerű idézetek

Manoli >!

– Jaj, ne kezdd újra! Ki nem állhatom azt a srácot! – nyilatkozta Lou. – Sunyi, rosszindulatú alak! Ha Eddie Marshall-Hicksszel szenvednék hajótörést, hát kenunak használnám.

176. oldal

Bella_ P>!

– Várjon! Csak óvatosan! Majd felsegítem.
Erős karok állították talpra. Mélyen megszégyenülve látta, hogy megmentője ötvenes évei derekán járó, jó karban lévő asszony, aki barna haját kontyba csavarva hordta, nagy adag türkizkék szemfestéket kent magára, és smaragdzöld nejlonotthonkát viselt. Mögötte, a kávézóasztalon vesszőkosár állt, tele tisztítószerekkel.
Uff, tényleg izmos egy nőszemély! Talán ivott is a Mr. Muscle-ból, nem csupán tisztításra használja?

75. oldal 11. Fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Jane Austen: A klastrom titka
Veronica Henry: Könyvesbolti szerelmek
Jojo Moyes: Miután elvesztettelek
Jenny Colgan: Piciny Csodák Péksége
Julianne Donaldson: Blackmoore
Beth O'Leary: Otthoncsere
Julia Quinn: Wyndham elveszett hercege
Joss Stirling: Summer
Abigail Gibbs: Vacsora a vámpírral
Jojo Moyes: Páros, páratlan