Keresd ​a párod 32 csillagozás

Jill Mansell: Keresd a párod

Pár kapcsolatnál jobb egy párkapcsolat, ugye? Lottie Carlyle vidám, jópofa nő, és tudomása szerint nem vágyik szerelmi kalandokra. Boldogan neveli két (néha kissé túl aktív) csemetéjét a tengerparti kisvárosban, és tökéletes viszonyt ápol az elvált férjével.

Ezért számára is váratlan, hogy szinte varázsütésre beleszeret az új főnökébe, Tyler Kleinbe. A hapsi dögösen szexis, okos, önzetlen és kedves – mintha receptre írták volna fel neki.
Csakhogy van egy probléma. Lottie gyerekei ki nem állhatják Tylert. Egyenesen gyűlölik. De nemsokára feltűnik egy újabb férfi a színen. Ő a sármos, titokzatos, vagány Seb, aki kiválóan ért a gyerekek nyelvén. Csakhogy Seb nem Tyler, és előbb-utóbb kiderül, még csak az sem, akinek mutatja magát.

Ha nem olvastál eddig Jill Mansellt, mire vársz?! Eddig 22 országban több, mint tíz millió példányban keltek el a regényei. Ennyi nő nem tévedhet a világban! Magyarul most jelenik meg a 12. kötete.

Eredeti megjelenés éve: 2006

>!
Lettero, Budapest, 2017
416 oldal · ISBN: 9786155733284 · Fordította: Hoppán Eszter
>!
Lettero, Budapest, 2017
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155733277 · Fordította: Hoppán Eszter

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

>!
mokus33
Jill Mansell: Keresd a párod

Azt már most tudom, hogy ha én erre a könyvre később is emlékezni szeretnék, akkor érdemes lenne nagyvonalakban emlékeztetőt írni magamnak a cselekményről, mert tuti, hogy másképp semmi sem marad meg belőle hosszú távon:) De azt hiszem, erre most nem szánok külön energiát, csak kibékülök azzal, hogy amíg olvastam, addig kellemesen elszórakoztatott, és megelégedek ennyivel:) Könnyed, vicces, bár kicsit hosszú volt, a szereplők kedvelhetők, de felszínesek, igazából pont annyira, mint az egész történet. De nem bánom, hogy elolvastam, végül is ezt vártam ettől a könyvtől, szórakozást, kikapcsolódást, és azt meg is kaptam.

>!
Málnika 
Jill Mansell: Keresd a párod

A Keresd a párod című könyvvel tértem vissza egyik régi nagy kedvencem írónőmhöz, Jill Mansell-hez, és nem bántam meg. Tényleg minden nőnek kell egy kis Jill Mansell. :) Kellemesen romantikus regény, érdekes fordulatokkal és pergő párbeszédekkel. Ugyanakkor egy kis mélysége is van, remekül szemlélteti, hogy a pénzhajhászó üzleti élet és egy dekoratív pár, bármennyire is kívánatosnak tűnik, nem ad boldogságot.

>!
kratas P
Jill Mansell: Keresd a párod

Ez cuki volt. Bájos, vicces, romantikus, több oldalon át tartó erotikus jelenetek nélkül – hála az égnek :)

>!
Székely_Ági
Jill Mansell: Keresd a párod

Nagyon szeretem Jill Mansell könyveit, ez sem okozott csalódást. Sőt! Az egyik kedvencem lett. Vagány, humoros, könnyed, szórakoztató, érzelmes…mindenből egy pici, így lett tökéletes. A gyerekeket csíptem a legjobban, imádom a naiv őszinteségüket.
Ha tehetem, nyaralás közben olvasom az írónő könyveit, de egyszerű hétvégén is remek kikapcsolódást nyújtanak.

>!
Gajdos_Brigitta
Jill Mansell: Keresd a párod

Remek, kis fordulatos romantikus irodalom. Tetszik benne, hogy laza, de nem túlságosan, és vagány is egy picit.

>!
pufirizs
Jill Mansell: Keresd a párod

Ez volt a második Jill Mansell könyvem, és ugyanúgy csajos, könnyed, szórakoztató és kikapcsoló volt. Tetszik, hogy ennyi szálon viszi a történetet, a szereplők pedig többnyire mindig szimpatikusak. A gyerekek viccesek és idegesítőek voltak, jót tettek a sztorinak. :D Az egyetlen dolog, ami zavart a könyvben, a rengeteg csodálatos véletlen, ami pont mindig elrontja vagy tökéletessé teszi a dolgokat. Összességében azt kell mondjam, kedvelem az írónőt.

>!
Anna_Sera
Jill Mansell: Keresd a párod

Nem vagyok oda az ilyen típusú könyvekért,de ez nagyon tetszett,valószinű a stilusa meg a humora miatt.És azért szerencsére nem volt teljesen tündérmese,volt egy kis gonosz boszi jellege is a gyerekek képében.Még nem találkoztam ilyennel,hogy gyerekeket ábrázolnak ilyen rosszindulatúnak.Igazán senki se volt szimpi,vagy túl tökéletesek voltak,vagy túl rosszak,és nem nagyon voltak emberszabásúak,jobban szeretem az árnyaltabb valóságszagú jellemeket,a mindent elviselek érted pasi se lopta be magát a szívembe,annyira meseszerű,mindig is irtóztam a tökéletességtől,a gyerekekről meg jobb nem beszélni.A történet se tartalmaz mélyen szántó gondolatokat,de nagyon jól szórakoztam rajta,kimondottan jó ilyet olvasni,ha az ember már fáradt ahhoz,hogy valami komolyabbat olvasson.

>!
Betonka_Wass
Jill Mansell: Keresd a párod

Szórakoztató történet az élet apróbb és nagyobb dolgairól, újrakezdésekről, alapigazságokról, emberekről, akik sohasem fognak megváltozni, múltról és jelenről. Igazi Jill Mansell-féle sztori, a jobbik fajtából. Kedveltem.

bővebben: https://betonkabulija.blogspot.com/2017/12/jill-mansell…

>!
CsonkaSzaboBrigi89
Jill Mansell: Keresd a párod

Hát nem is tudom, hol kezdjem…
A történet jó volt, a cselekmény is, volt benne csavar is, de nekem kissé hiányérzetem van, főleg a vége miatt… Olyan, mintha nem teljesen fejezte volna be az írónő.
Az elején kicsit zavaros volt ez az ide-oda ugrálás a szereplők között, de kb a felétől már kezdtem hozzászokni. Itt-ott hátrahőköltem egy két dologtól, pl. Mrs. Batson beszélgetésétől Lottie-val, vagy Seb „nagylelkű estéjétől”, de hát 7zy szép az élet, ha zajlik…
Mindenesetre nem volt rossz, sőt általánosságban tetszett a könyv…

2 hozzászólás
>!
Nia
Jill Mansell: Keresd a párod

Régen olvastam Jill Mansell-t, szerettem a limonádéit, ez most sajnos nem tudott annyira lekötni. Nem volt rossz, valahol tetszett, hogy milyen sok szereplőt vonultat fel, de talán pont ez vitte el a sztorit, túlságosan szétszabdalta a történetet szerintem.


Népszerű idézetek

>!
Arianrhod MP

– Régen a nők pecsenyeszósszal barnították a lábukat, mert nem volt pénzük harisnyára. A suliban tanultuk. Te is csináltál ilyet? – kérdezte Jojo érdeklődőn.
– Az még a háború alatt volt, te ördögfióka. És biztos vagyok benne, hogy ha megpróbálnám, valami kutya azonnal lenyalná a lábamról.

>!
Arianrhod MP

– Cress néni, ő se az a kimondott Johnny Depp. Teljesen jó leszel hozzá.

>!
Betonka_Wass

– … És maga tényleg itt hagyta a gyémánt fülbevalóját a ruhájával együtt?
– Teljesen hülyének látszom? Természetesen nem. A gyémánt nem oldódik vízben. – A lány türelmetlenül hátrasöpörte a haját, és megmutatta a fülcimpáin csillogó köveket. – És hogy néztek ki azok a gyerekek?
– Mint afféle gyerekek. Nem tudom – vont vállat Tyler. – Póló volt rajtuk, azt hiszem. Meg… rövidnadrág.
A lány felvonta a szemöldökét.
– Ez fantasztikus. Elképesztő a megfigyelőképessége. Na és fiúk voltak vagy lányok?
– Talán… – Tyler eddig azt feltételezte, hogy fiúk, de az egyiknek mintha hosszabb haja lett volna. – Mint mondtam, elég messziről láttam őket. Épp átmásztak egy létrán.
– Sötét hajuk volt? Soványak voltak? – faggatta tovább a lány. – Olyan barna volt a bőrük, mint a csokoládé?
– Igen. Tudja kik voltak? Valami probléma van velük?
– Nem. Ők maguk a probléma: a gyerekeim. – Látva a Tyler arcára kiülő rémületet, a lány pajkosan elmosolyodott. – Nyugi, semmi gond.

1. fejezet

>!
Málnika 

– Na jó. Hadd meséljem el, milyen is ez az egész. Ez egy irtózatosan nagy nyomással járó életforma. Kelés ötkor, munka előtt edzőterem, aztán tizenkét óra az irodában. Vég nélküli megbeszélések, alattomos versenytársak, olyan döntések kényszere, melyek egész vállalkozások sorsáról dönthetnek – vagy éppen életekről. Aztán töprengés, hogy megfelelő döntést hoztunk-e, és kármentés, ha valami rosszul sül el. Én mondom magának, teljesen eluralja az ember életét. Azt hisszük, hogy lételemünk a nyomás, pedig nem. Semmi sem számít, csak a következő biznisz, a következő millió. Géppé változunk. – Tyler elhallgatott, aztán tompán így zárta a mondandóját: – És végül belehalunk.

56. oldal, 8. fejezet (Lettero Kiadó, 2017)

>!
Málnika 

Lottie csodálta Tyler képességét, hogy meg tudott hozni egy ilyen nagy horderejű döntést, és végig is csinálta. Csak úgy megvett nyolc nyaralóházat. Lottie-nak egy télikabát kiválasztása hosszabb ideig tartott volna.

59. oldal, 9. fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Cora Carmack: Színjáték
Katarina Mazetti: A pasi a szomszéd sír mellől
Helen Fielding: Bridget Jones naplója
Dorothy Koomson: Barátnőm kislánya
Lakatos Levente: Aktus
Epres Szonja Lili: Éjszakánként furcsa hobbim lett 1.
Janković Nóra: Árnyékok illata
Jodi Picoult: Gyere haza
Janet G. Fox – Adam R. King: Swinger Kalandok