進撃の巨人 ​(Shingeki no Kyojin) 2. (Shingeki no Kyojin 2.) 4 csillagozás

諫山創: 進撃の巨人 (Shingeki no Kyojin) 2.

巨人が支配する世界。まだ見ぬ壁外の世界に憧れるエレンは、訓練兵となり、仲間とともに巨人に対抗する技を磨く。だが大巨人の出現により、無数の巨人が壁の中に侵入。親友であるアルミンを助けようとするエレンだったが、かわりに自らが巨人に食われてしまう‥‥!!

Eredeti megjelenés éve: 2010

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
講談社 (Kodansha), Tokió, 2010
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784063843385 · Illusztrálta: 諫山創
>!
192 oldal · ASIN: B009KYC6SQ · Illusztrálta: 諫山創

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

A sorozat következő kötete

Shingeki no Kyojin sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

芥見下々 (Akutami Gege): 呪術廻戦 (Jujutsu Kaisen) 5.
和久井 健: 東京卍リベンジャーズ (Tokyo Revengers) 28.
渡瀬悠宇: 妖しのセレス (Ayashi no Ceres) 1.
星野桂: D.Gray-man 24.
はやかわともこ: ヤマトナデシコ七変化 (Yamato Nadeshiko Shichihenge) 5.
スーザン コリンズ: 燃え広がる炎 (Moehirogaru honou)
鈴木ジュリエッタ: カラクリオデット (Karakuri Odette) 1.
浅野いにお: デッドデッドデーモンズデデデデデストラクション (Dead Dead Demon's De De De De Destruction) 9.
Yasutaka Tsutsui: 時をかける少女 (Toki wo kakeru shoujo)
シーラン・ジェイ・ジャオ: 鋼鉄紅女 (Kōtetsu beni onna)