Out ​of Love 7 csillagozás

Jewel E. Ann: Out of Love

Conspiracies. Corruption. Serial killers.

You name it—I'm fascinated by it. My mom always blamed my overly curious and highly suspicious mind on my dad.

My incredibly overbearing dad.

Mr. No One Is Good Enough For My Daughter has been terrifying my dates since I turned fifteen.

College is my chance to be free from his control and date any guy I want.

I'm absolutely certain he would hate Slade Wylder—almost as certain as I am that I do too.

Since when have I shied away from trouble?

Slade fascinates me. He lives in a house I'm certain is haunted. His dog is trained as well as any guard I've ever seen. Rumor on campus is that he deals drugs. It would explain a lot.

But it doesn't explain why he saves me from my darkest moment.

It doesn't explain why I can't stop thinking about him.

And the explanation I finally discover is far more dangerous than any rumor.

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
280 oldal · ASIN: B08JH96Z1G

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Jackson Knight · Livy Knight · Slade Wylder


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Jewel E. Ann: Out of Love

Nagyon szeretem Jewel E. Ann könyveit. Írjon bármit is, de ez a könyve akkor is hatalmas meglepetést okozott. Előre leszögezem, hogy ez egy teljesen önálló történet, de a Jack & Jill trilógia szerelmeseinek (beleértve jómagamat is) ez a könyv maga a mennyország. Nem csak azért, mert az előbb említett trilógiából ismert Jackson már egyetemista lánya, Livy a történet fő szereplője, aki ugyanolyan vadóc, mint „apuci” volt, csak nem olyan elcs*x*tt. Ebben a történetben találkozik Slade Wylderrel, aki hasonló habitusú, mint az apja volt ebben a korban…Ő már inkább elcs*xett, de készülj fel, mert azonnal ellopja a szívedet!
Az ő közös történetük magával ragadó, nagyon szerethető és nem utolsó sorban izgalmas volt. Én pedig faltam az oldalakat, mint valami finom tortát. Azzal a kevéske Jackson hozzáadással, pedig megvolt az a fincsi cseresznye is ennek a tortának a tetején.

2 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Jewel E. Ann: Out of Love

Vörösre bőgött szemmel, tövig rágott körömmel és 200-as vérnyomással szorongatom az olvasómat. NEM HISZEM EL! Livy és Slade története dicshimnuszt érdemelne! Fergeteges, izgalmas és szívfájdító volt. Emellett különleges is. Jewel E. Ann nem a megszokott utakon járt, és hiába indult a tipikus módon a sztori, a folytatás elképesztő fordulatokat hozott. Slade Wylder-nek, a titokzatos új szomszédnak és diáktársnak semmi esélye sem volt! Livy Knight először a Jericho névre hallgató kutyája kegyeibe férkőzőtt be, majd az ő szívébe is. Csakhogy a férfinak valami egészen más lett volna a munkája.
Egy percig sem unatkoztam. Hátborzongató pincelátogatás, pusztító tűzeset és egyéb izgalmak színesítették az amúgy nagyon érzéki és felhevült romantikus sztorit. Jessica és Jackson is visszatért pár jelenet erejéig. Boldogabb nem is lehetnék! spoiler

>!
280 oldal · ASIN: B08JH96Z1G
5 hozzászólás
Zsupine>!
Jewel E. Ann: Out of Love

Wow! A Jack and Jill sorozat is az egyik kedvencem az írónőtől (meg úgy általánosságban is), de EZ a könyv!! Ezt egyhuzamban olvastam ki, annyira odaragasztott. Izgi volt, eseménydús, nem idegesített egyik karakter sem, és még az utolsó 20 oldalon is volt miért izgulni ;)


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

(…) I had this feeling … a terrible unexplainable feeling that he wasn’t simply going to break my heart, he was going to shatter it beyond repair. And I would live my life as a jaded lover who would never trust another man again.

Kapcsolódó szócikkek: Livy Knight
Szilvi00 P>!

Responsible people hated fun people. They also got ulcers, died of heart attacks, and remained virgins well into their thirties.

Kapcsolódó szócikkek: Livy Knight
Szilvi00 P>!

Not settling into a long-term relationship before reaching my thirties didn’t make me a manwhore. It simply meant I had scrutinizing taste in women.

Kapcsolódó szócikkek: Jackson Knight
Naiva P>!

Their love was the most beautiful thing I had ever witnessed. If I could find a love that felt even remotely close to what they had, I knew I would be the luckiest woman in the world.

pribrgre P>!

If Satan was hot as fuck, his name would have been Slade Wylder, and I would have been in a whole helluva lot of trouble.

Szilvi00 P>!

My mom used to say goals are the future we’ll never have, dreams are the future we’re too afraid to have, and reality is what you never could have imagined.

Kapcsolódó szócikkek: Livy Knight
Szilvi00 P>!

I took cautious steps toward him and pressed my lips to the center of his back. “It is too much to ask, but if you love me, you’ll ask it anyway.”
When my hands snaked around his torso, he covered them with his and whispered, “Choose me, Livy.”

Kapcsolódó szócikkek: Livy Knight · Slade Wylder
Naiva P>!

Not every truth made sense, but it didn’t make it less true.

Szilvi00 P>!

It wasn’t my job to touch you the way I’ve touched you. I couldn’t stop myself. I wanted to … even when I knew it wasn’t a good idea. So I did it anyway. And I knew it wasn’t my job to love you. Again, I couldn’t stop myself. I did it anyway. Protecting you is no longer my job. It’s what I do because I love you.

Kapcsolódó szócikkek: Slade Wylder

Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: The Black Wolf
T. M. Frazier: The Dark Light of Day
Sarah J. Maas: Throne of Glass
Sarah Brianne: Lucca
Jay Crownover: Rule (angol)
Kim Holden: Bright Side (angol)
Rachel Van Dyken: Toxic
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
Renee Ericson: More Than Water
Tammara Webber: Easy