The ​Redemption of Callie & Kayden (Coincidence 2.) 25 csillagozás

Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden

The dark secret Kayden has kept hidden for years is out. Worse, he's facing charges for battery. The only way he stands a chance against the charges is if Callie speaks up, something he'll never ask her to do.

Callie knows Kayden is going back to his dark place and desperately wants to save him. But saving him means admitting her secrets aloud. Callie and Kayden are stronger than they think, especially when they're together. Together they move forward, face their demons, and finally start to heal from their traumatic pasts.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Little, Brown Books / Sphere, London, 2014
416 oldal · ISBN: 9780751552614
>!
Forever, 2013
>!
Sphere, London, 2013
320 oldal · ISBN: 0751552615

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Kayden Owens · Callie Lawrence · Seth


Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

pisztolyasziv>!
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden

Közvetlenül az első rész olvasása után kezdtem a folytatást, ami egy részről hiba volt, mert lehet, pihentetnem kellett volna az egész történetet, és jobban megbarátkozni a gondolatokkal, de más részről pedig, nem bírtam kivárni, hogy mi fog történni, utálom a függővégeket.
A második rész lassabb és borúsabb hangulatú, a könyv első harmadában kétségbeestem, hogy az egész ilyen depresszív hangulatú lesz, de aztán jött a feloldozás, és a dolgok a helyükre kerültek, lassan. Nagyon lassan.
A könyv feléig végig abban a hitben voltam, hogy a szálak valami végzetes borzalmat készítenek elő, aztán amikor a vészjóslónál egy fokkal kellemesebbé vált a hangulat, megnyugodtam. Ettől függetlenül egy hatalmas késleltetésnek éltem meg az első nagy részt, elborzasztott az a szintű aljasság és tengernyi fájdalom, ami ezeket az oldalakat övezte. És féltem a végkifejlettől, hogy hogyan fognak megoldódni a dolgok.
Aztán ahogy apránként kibontakozott a történet, már tudtam, hogy nem történhet baj ennyire fantasztikus emberekkel. Seth Callie lelkiismereteként működik, ő és Luke olyan barátok, akikre titkon mindenki vágyik.
Callie és Kayden személyiségének fejlődése annyira szembetűnő és látványos, hogy az valami döbbenet. Egy kezemen össze tudom számolni, hány általam ismert író(nő) képes ennyire szépen láttatni és gondolkodásra sarkallni, úgy, hogy azokban semmiféle erőlködés nincs. Callie nagy meglepetés volt számomra a bátorságával és a példátlan odaadásával, ami természetesen Kayden gyógyulását segítette. Kayden pedig.. szavak nincsenek rá, a gondolataira, az elszenvedett életére, arra a lelkierőre, aminek nagy részét Callienek köszönheti. Imádtam mindkettejük belső monológjait, azt, ahogyan feldolgozták a tragédiákat, és próbálták megtenni az első lépéseket a gyógyulás útja felé, miközben rengeteget tépelődtek, meggondolatlan dolgokat tettek – érző emberként viselkedtek. Csodálatos ez az egész kis történet, amit Sorensen felvázolt, arról nem is beszélve, hogy ismét meghozta a kedvem az angol nyelvű olvasáshoz. Így kell elkezdeni és befejezni egy történetet!

4 hozzászólás
angelmanna>!
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden

Sokáig halogattam ennek a könyvnek az elolvasását. Féltem a folytatástól, pedig nagyon vártam a sorozat második részét.
Nehéz témát boncolgat Callie és Kayden története.
Ebben a könyvben még jobban megszerettem a szereplőket. Callie kitartása, és akaratereje fantasztikus, Kaydent pedig egyszerűen nem lehet nem szeretni. Tökéletesek együtt. Nagy hatással volt rám ez a könyv, de azért maradt bennem hiányérzet a lezárással kapcsolatban, de remélem Luke könyvében válaszokat kapok .

Sonja>!
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden

Könnyeztem, dühöngtem, pirultam, nevettem. Imádtam! Minden sorát. Nagyon-nagyon.


Népszerű idézetek

katonline>!

Sometimes the best things are the ones that aren’t planned, the decisions made while living in the moment.

Cheril>!

She owns me and I want nothing more than to be with her.

Kapcsolódó szócikkek: Kayden Owens

A sorozat következő kötete

Coincidence sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Till Death
Rachael Lippincott – Mikki Daughtry – Tobias Iaconis: Five Feet Apart
Erin Morgenstern: The Starless Sea
Jennifer L. Armentrout: The Return
Jay Crownover: Better When He's Bad
Jessica Park: Left Drowning
Jessica Park: 180 Seconds
Elle Kennedy: The Goal
Vi Keeland: The Naked Truth