The ​Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője (A titok 2.) 66 csillagozás

Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Ella és Micha új története reményről, szívfájdalomról és az igaz szerelem erejéről…

Ella folytatja tanulmányait; igyekszik a jövőjére összpontosítani, és elfelejteni múltja sötétségét. A családjában dúló dráma miatt azonban egyre nehezebben birkózik meg a mindennapokkal. Igazából nem akar mást, csak Michát, viszont esze ágában sincs hagyni, hogy problémái a fiú álmainak útjába álljanak.

Micha az országot járja együttesével, úgy tűnik, megkapott mindent, amire valaha vágyott. Szíve mélyén azonban tudja, hogy valami hiányzik. Sokkal nehezebben bírja Ella nélkül, mint hitte. És hiába szeretné, ha vele tartana a lány, eszébe sem jutna azt kérni tőle, hogy emiatt hagyja ott az egyetemet.

Amikor ők ketten együtt vannak, minden lehetségesnek tűnik… de mostanában alig jut idejük egymásra. Miután egy új tragédia alapjaiban rengeti meg már így is törékeny világukat, egyikük súlyos döntést hoz, ami talán örökre szétválasztja őket…

Eredeti mű: Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
312 oldal · ISBN: 9789633996461 · Fordította: Komáromy Rudolf

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Micha Scott · Ella May Daniels · Lila Summers


Kedvencelte 6

Most olvassa 6

Várólistára tette 73

Kívánságlistára tette 74

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Sippancs P
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Nem volt tökéletes, cseppet sem volt az, de ó, anyám! Totál elszállt tőle az agyam.
Próbálja nekem ezek után valaki azt mondani, hogy Micha és Ella között nem működik a kémia! Jesszus!

(Csak zárójelesen: ha Micha szőke, Ella pedig vörösesbarna, akkor árulja már el nekem valaki, hogy a borítón miért barna hajú a fiú, és miért szőke a lány? Plusz miért nincs semmi közük az első rész borítóján szereplő párhoz?)

5 hozzászólás
>!
ƨɔɴом
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Azt hittem, hogy az elozo resz kiaknazatlan mezeje utan itt majd jobban kihasznalja az irono a tortenetet. Sajnos nem igy lett. Mig itt eleg sok magaslabdat lecsapott, addig sok ziccert ki is hagyott. Amit a leginkabb nem szivleltem az Ella szenvedese volt, egyszeruen nem tudom hova tenni nala azt, hogy mikent var oszinteseget Micha-tol, mikor az o reszerol titkok tomkelege hever. Persze, megertem, hogy beteg, de egy ponton tul minden hisztit a betegsegere akart rahuzni, es abban az egyben igaza volt, hogy magaval rantja Micha-t, de sajnos nem a sotetsegbe, hanem ebbe a hiszti aradatba. Sokszor nem tudtam eldonteni, hogy melyikuk a borzasztobb, mert az hogy mindent alkohollal kell megoldani az baromira nem buli, amire a vegen ra is jonnek, csak hat addig megy egymasra a sardobalas, funny.

>!
Biry P
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Basszus, én komolyan szeretni akartam…
De Jessica Sorrensen úgy tűnik csak ígéretes 1. részeket tud csak írni, mert ez a folytatás pont olyan elcseszett, mint a Callie és Kayden 2. rész volt… :(
A könyv felétől baromira idegesített, hogy olyan Szürke 3. rész szintűen megy a sztori:
Unalom, rinya, kezd izgalmas lenni…és értelmetlen szex jelenet…unalom, rinya, kezd érdekes lenni, értelmetlen szex jelenet… ÉRVÁGÁS!!!!! :( MIÉRT???!!!
Ha ez nem idegesített volna, akkor az, hogy kb megszámolhatatlanul sokszor írja le, hogy Micahnak AKVAMARIN KÉK A SZEME!!! Komolyan, minden alkalommal így van leírva, ha a haja a szemébe hullott, akkor az is micah akvamarin kék szemébe hullott!!! WHY???!!!
És ami totál tetőzi az egész sztorit: spoiler
Félelmetesen rossz volt a könyv! Sajnálom… :(

2 hozzászólás
>!
Viktória_Erdei 
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Túl sok volt a dráma, a civakodás. A végére már én is kiakadtam, az alkohol nem megoldás.
Sajnos még mindig nem szerettem meg a karaktereket. De mégis várom mi lesz Ellaval és Michával, illetve Lilával és Ethannel.

>!
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Szerettem a könyv alaphangját, hogy megmutassuk, mi történik a “nászutas szakasz” után, mikkel kell megbírkóznia egy párnak a távkapcsolat során. A lelki dilemmák bevetése is kellően érdekes volt. Sajnos pár banénhéjon a szememben megcsúszott az írónő, de szerencsére maga a könyv szerethetőre sikeredett.

http://sorok-kozott.hu/2017/06/konyvkritika-jessica-sor…

>!
SzAngelika
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

     „Mindig maradnak problémáink, de ha együtt küzdünk meg velük, szerintem rendben leszünk.”

Érthetőnek és igazoltnak láttam e folytatás szükségességét, hiszen két ennyire hányatott sorsú fiatal hogyan is találhatna rá varázsütésre a sírig tartó boldogságra anélkül, hogy megküzdenének a szorongásaikkal, és begyógyítanák a sebeiket. Ugyanakkor legnagyobb sajnálatomra a regény ahelyett, hogy egy intenzív lelki utazásra vitt volna, megmaradt a tini drámázásoknál. Pedig ott volt a lehetőség, a zenék használata továbbra is nagyszerű, a visszaemlékezések klasszul színesítették a történetet, ráadásul kaptunk két, igazán kedvelhető mellékszereplőt is.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2017/06/jessica-soren…

>!
Trice29 P
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Érdekes volt végigkìsérni ùtjukat a közös élet felé. Nem mindig könnyed olvasmány, nem könnyű megérteni a sérült lelkek gondolkodásmódját. Ugyanakkor volt számos kedves jelenet, mosolygós őrület. Nekem továbbra is tetszett, Micha még mindig kedvenc pasi. Kivi lennék Ethan történetére is.

>!
Kinga0
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Ilyen nehezen még soha nem haladtam könyvel, mármint elkezdtem, elolvastam az első három fejezetet, és letettem, teljesen csalódott voltam. Aztán egyik este, kedvem támadt egy kis romantikus könyvhöz, ez akadt a kezembe, és újra elkezdtem. Megint nem tetszett az eleje, de megmondtam magamnak, hogy nem érdekel, akkor is elolvasom. Így is lett, mert miután leküzdöttem az elején lévő unalmas részt az egész story kiteljesedett, és teljessen megkapta a könyv, az első rész hangulatát. A szereplőkön nem láttam annyi különbséget, talán Micha ment át egy komolyabb változáson.
A mellékszereplők még mindig nagyon jófejek, és imádom Ella kocsiőrületét is.
Nehéz lehetett nekik ez a távkapcsolat, a háromnegyedénél teljesen úgy voltam az egésszel, hogy szakítanak..de aztán..olyan dolog történet ami megvilágosított mindent.
Nekik muszáj együtt lenniük, annyira összetartoznak:)

>!
agi452
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Csalódás volt ez a rész. Ella most nagyon idegesített. Eldöntötte, hogy sérült, senkinek sem elég jó, ezért hazugsággal próbálja távol tartani magától Michát. De az írónő olyan gyorsan lerendezi ezt a szálat, hogy csak kapkodom a fejem. Persze, tragédia, ami őt érte, és értem, hogy ezt mennyire nehéz feldolgozni, de ez a szenvedés nekem most sok volt. Ha jobban belegondolok, pár szóval össze tudom foglalni a könyvet: szenvedés, hazudozás, féltékenység, utazás, szex-szex-szex, pia-pia-pia. A zene, ami Micha életének fontos része, jóformán csak érintőlegesen szerepel, ide is dobunk pár sort, meg oda is.
Igazán sajnálom ezt a könyvet, mert nagyon vártam a folytatást.

>!
Adrienn1989
Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője

Nagyon-nagyon jó volt! Szerettem hogy igazi, helyenként szívfájdító, de mégis olyan szerelmes….. Jobb volt mint az első rész, bár nekem az is tetszett.


Népszerű idézetek

>!
GVivien P

– Nem ma este. Fáradt vagyok, viszont néhány nap múlva itt a születésnapod.
– Jó, akkor máris tisztázzuk, hogy téged kérlek masnival átkötve, minden egyéb csomagolás nélkül. Hm, esetleg magas sarkú cipőben.

218. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ella May Daniels · Micha Scott
>!
GVivien P

– Néha az az érzésem, hogy gondolatolvasó vagy.
Elmosolyodom.
– Tényleg az vagyok. De ne szólj senkinek, mert rengetegen kiborulnának, ha tudnák.

285. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ella May Daniels · Micha Scott
>!
GVivien P

Mit mondjak, baromi gyönyörű!
Ethan tarkón csap.
– Töröld le a nyálat az álladról, haver!

103. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Micha Scott
>!
GVivien P

– Ezért még megfizetsz – figyelmeztetem komor tekintettel. – Csúnyán, nagyon csúnyán megfizetsz.
A kanapéra tett hátizsákjához hátrál.
– Alig várom.

165. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ella May Daniels · Micha Scott
>!
GVivien P

– És a rend kedvéért megjegyzem, hogy igenis bízom benned. Csak a pasikban nem bízom, mert a farkukkal gondolkodnak.

35. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Micha Scott
>!
Viktória_Erdei 

– Ne törődj velük! Csak adj ki magadból mindent, engedd el a szorongást és a fájdalmat! Ne tartogasd magadban, Ella!

226. oldal, 16. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

– Ella, mikor fogod már föl, hogy ti összetartoztok? Aki rátok néz, azonnal látja, és irigykedik, mert ilyen szerelem egyszerűen nincs is.
Letörölgetek egy kis vizet az arcomról.
– Miféle szerelemről beszélsz?
– Arról, ami a hatalmába keríti az embert. – Lila fölkel, gyors pillantást vet a tükörbe, és ujjaival fésülgeti nedves haját. – Arról, aminél úgy ismered a másikat, mint a tenyeredet. Aminél megjárhatjátok a poklot, mégis minden a legnagyobb rendben.

98. oldal, 7. fejezet

>!
krisztin1 P

– Te az orrodig sem látsz.
– Te meg néha túl sokat látsz.

24. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ella May Daniels · Lila Summers
>!
sedit

-Figyelj, Ella, várakozhatunk, elvesztegethetünk éveket abban a reményben, hogy tökéletes életet teremtünk magunknak. Csakhogy nem létezik olyasmi. Mindig maradnak problémáink, de ha együtt küzdünk meg velük, szerintem rendben leszünk.

>!
Viktória_Erdei 

– És ne felejtsd el, amit mondtam: hozd felszínre, kiabálj, sikíts, sírj, tégy meg bármit, hogy kiadd magadból! A problémáid javarészt az elfojtásból erednek.

83. oldal, 6. fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Lakatos Levente: A hatalom szabályai
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
Lakatos Levente: Aktus
J. A. Redmerski: A soha határa
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Benina: Mindig és Soha