Flat-Out ​Matt – Titkolni bolondulásig (Szeretni bolondulásig 1,5) 648 csillagozás

Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Matt ​harmadéves a Massachusettsi Műszaki Egyetemen. Kockafejű, szellemes, zseniális srác.

És nagyon, de nagyon buta is.

Amikor a szépséges, menő, éleselméjű Julie beköltözik a házukba, mégis miért (jaj, miért?!) bújik Matt a bátyja, a hiányolt Finn bőrébe, azzal áltatva magát, hogy csak a lány kedvéért teszi?

A dolog egész ártalmatlannak tűnik, amíg Julie átmeneti vendégeskedése hosszú távúvá nem válik. És amíg a helyzet szívszorító őrületté nem fajul. Na meg amíg Matt bele nem szeret Julie-ba, Julie pedig bele nem szeret Finnbe.

De hát… Matt a hozzá való. Bárcsak megértethetné ezt Julie-val! Méghozzá anélkül, hogy el kelljen árulnia neki az igazat, ami mindannyiukat tönkretenné. Főleg Celeste-et, sérülékeny lelkű húgát, akinek talán mindenkinél jobban szüksége van Julie-ra.

A Szeretni bolondulásig-ban Julie szemszögéből láthattad Mattet. Ezzel a kisregénnyel, a Titkolni bolondulásig-gal most mélyebbre hatolhatsz Matt világába. Átélheted a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2014
156 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633991664 · Fordította: Komáromy Zsófia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2014
156 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633991671 · Fordította: Komáromy Zsófia

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Matthew Watkins (Matt) · Celeste Watkins · Julie Seagle · Finn Watkins · Fotó Finn


Kedvencelte 95

Most olvassa 15

Várólistára tette 146

Kívánságlistára tette 154

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

vikcs P>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Bővebb értékelés a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/02/jessica-park-…

"Matty történeténél végre megkaptam azt a kis plusz romantikát, cukiságot, amit az első részben hiányoltam.

Jó volt végre jobban megismerni Mattet is, kicsit belelátni a lelkébe, és hogy mit gondol az egész helyzetről, ami kialakult közte és Julie között, és szerencsére kicsit jobban megértettem és elfogadtam az ő pozícióját is az előző kötetben.

Észrevehető a változás ebben a kötetben is, mivel az elején Matt elég magába forduló, zárkózottabb jellem, és lassan, az érzelmek és a történések hatására egyre jobban megnyílik, egyre többször mosolyog, és már tesz is azért, amit el akar érni. A szerelmes jeleneteknél meg halál édes, ki ne lenne odáig érte..:) Főleg az utolsó fejezetnél, ami nagyon érzékire és szenvedélyesre sikerült… hmm. :) Ha eddig nem zúgtál bele a pasiba, itt garantáltan máshogy fogod gondolni."

2 hozzászólás
Niitaa P>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

„Nem számít, hogyan talál rá az ember a szerelemre. Csak az számít, mihez kezd vele, miután rálel.”

Ez egy nagyon igaz gondolat. Itt van például Jule és Matt. Ők aztán tényleg nem átlagosnak mondható pár. A körülmények, amelyek lehetővé tették, hogy megismerjék egymást már azok sem hétköznapiak. Az események alakulása pedig végképp nem.

Csodálatos, hogy mit ki nem bír egy szerelem, mit túl tud élni.
Csodálatos, hogy két ember között lehetséges ennyire mély kapcsolat.
Csodálatos, hogy ez nem csak a könyvekben, hanem a valóságban is létezik.

A teljes értékelést itt érhetitek el: http://niitaabell.blogspot.hu/2017/02/jessica-park-titk…

christine>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Nem tudom nem szeretni ezt a srácot. <3 Kellett ez a kiegészítő kötet, hogy teljes legyen a történet. ^^

2 hozzászólás
mazsa>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Addig fogom ezt a könyvet újra- és újraolvasni, amíg Matthew Watkins nem lesz valós személy.
Egyelőre ennyi.

5 hozzászólás
Ferger_Jolcsi P>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Nagyon jó volt olvasni ezt a könyvet, főleg az első fejezetet, ahol végre Finn is feltűnt és olvashattunk egy pár jelenetet róla. Jó volt olvasni arról, hogy Matt hogyan élt meg bizonyos fordulatokat, stresszes helyzeteket, vagy éppen a karácsonyfa alá fekvős jelenetet. Sajnálom, hogy Finnt nem „ismerhettük” meg, szívesen olvasnék egy előzménykötetet, amiben ő a főszereplő. Az utolsó fejezetek is nagyon tetszettek, amiben a Szeretni bolondulásig utáni jelenetek szerepeltek. Az első rész teljes mértékben kedvencem, ez jó sok plusz információt adott hozzá, de mivel Celeste a kedvenc karakterem, így alig várom, hogy olvashassam az utolsó részt is. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mi fog történni vele.

AniTiger MP>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Sokkal, de sokkal érdekfeszítőbb és izgalmasabb volt az egész Matt elmesélésében. Imádom a srácot, de alapból is jobban szeretem a fiú/férfi szereplők által újra elmesélve az alapsztori egészét vagy egy-egy kiragadott részeit. Itt ez utóbbiról volt szó, bár nem kevés előzményt kaptunk mellé meg egy izgalmasabb lezárást is.
Nagyon szerettem olvasni, végig vigyorogtam a könyvet!

Kedvenc részek: Celeste meg a muffin evés, Matt és Finn közös túrája, a karácsonyfa-szitu Matt szemszögéből!

Blogon: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2016/01/flatout-mas…

DarknessAngel>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Újra beleszerettem Matty-be ^^ Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire tökéletes egy ilyen kockafej, és hogy milyen egy mesteri szerető.
A könyv elején megismerkedhetünk egy kicsit Finnel, aki tényleg nagyszerű testvére lehetett Mattnek és Celeste-nek. Olvasás közben körül is lengett az a szomorú hangulat, ahogy beleláthattunk Matt érzéseibe, hogy nem csak Celeste, de az ő számára is milyen nehéz volt ezzel az egésszel megbirkóznia, sőt még nehezebb is. Ráhárultak a feladatok a ház körül, és Celeste nevelése, miközben senki sem éreztette vele, hogy ő maga igazán számítana, hogy szeretik.
Aztán jött Julie, aki boldogságot és szerelmet csempészett Matt szivébe.
Nagyon tetszett az összes rész, mivel Matty szemszögén át figyelhettük meg azokat. Elmentünk a randijára Danával, és apám… mekkora mázlista az a csaj :D A szilveszteri jelenet még mindig nagy kedvencem, valamint az első csók Matt és Julie között *-*
Az új részek pedig olyan, de olyan szépek, ahogy együtt zúgnak és még nem akarják kioldani az ernyőt, aztán a befejezés…. jaj, ezt muszáj mindenkinek elolvasnia.

10 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Hónapokkal ezelőtt olvastam az alaptörténetet, azóta tartogatok egy fél csillagot Matty-nak, de most inkább mégsem adom oda neki. Nem mintha nem tetszett volna. Ha lehetséges egyáltalán, még inkább megkedveltem Őt ebben a kötetben. Az igyekezetét, hogy egyben tartsa a családját, a kedvességét, törődését. Talán csak túl sokáig halogattam, mert nekem olyan darabosnak tűnt. Az elején és végén kaptam pár (szívfacsaró és szívmelengető) újdonságot, de utána az írónő kiemelt pár fejezetet és röviden elmesélte Matt szemszögéből a történteket. Mindig eltartott pár percig, mire rájöttem, merre járunk épp, és mi történt a köztes időben. Ettől eltekintve élmény volt minden sora!

3 hozzászólás
MissFortune>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Kiegészítő kötetekkel szemben nem szoktam túl nagy elvárásokat támasztani,de ez rettenetes volt. Nagyon semmilyen,tulajdonképpen nincs benne semmi új, csak megkaptuk Matt szemszögét. Aki nem rossz srác, de annyit elmélkedett feleslegesen, hosszú oldalakon keresztül, hogy unalmas volt. Nem nagy kedvencem az első rész se, elég morbidnak tartottam már azt is..

Esküszöm, hogy csak a chick lit címke miatt fogtam bele, mert már minden jó chick litet olvastam körülbelül, de még kellett ez egy kihívásra.. :D

Naiva P>!
Jessica Park: Flat-Out Matt – Titkolni bolondulásig

Értékelem és díjazom a szerző elkötelezettségét a rajongói iránt. A rajongói kérésére írta meg ezt a kis szösszenetet. Milyen jól tette! Tetszett. A szomorú kezdettől, a boldog befejezésig. A szereplők továbbra is annyira aranyosak voltak. Celeste itt még mókásabb, ahogy feltételes módban beszél. Matt pedig még mindig imádnivaló nerd. Még jobban megsajnáltam, és ha lehetséges, még jobban megszerettem a „geeky” agyát. Megható az igyekezete, ahogy próbálja a tragédiák ellenére egyben tartani a családját, gondoskodni a húgáról. Annak külön örültem, hogy nem a Flat-out Love teljes történetét írta meg az írónő újból, csupán Matt szemszögéből. Ez így tökéletes volt. spoiler


Népszerű idézetek

Csoszi>!

– Sikerülni fog, elég erős és bátor vagy. Bármire képes vagy.

133. oldal

8 hozzászólás
krisztin1>!

Nem számít, hogyan talál rá az ember a szerelemre. Csak az számít, mihez kezd vele, miután rálel.

145. oldal, 10. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
DarknessAngel>!

Szeress belém, Julie, ahogy én is beléd szerettem – szugerálta. Szeress belém, szeress belém, szeress belém…

128. oldal Ottalvós buli

Kapcsolódó szócikkek: Matthew Watkins (Matt)
DarknessAngel>!

– Figyu, Julie, nagyon örülök, hogy törődsz a védekezéssel, de…
– Jaj, ne! Nem jókat vettem?
– Ööö, nem az a gond. Hány gumi van itt, hetven? Nyolcvan? Nem tudom, mit hallottál, de még a legkanosabbakat is kötik bizonyos korlátok.

151. oldal Ne hagyd abba!

Kapcsolódó szócikkek: Julie Seagle · Matthew Watkins (Matt)
DarknessAngel>!

Amikor a lány átkarolta, és nevetve magához szorította, Matt elmosolyodott.
Néhány röpke pillanatra a karjában tarthatta Julie-t. És ez olyan ajándék, ami egy életre az övé marad.

85. oldal A karácsonyfa alatt

Kapcsolódó szócikkek: Julie Seagle · Matthew Watkins (Matt)
_Enii_ P>!

Matt Watkins: A kórház elhagyása után legalább egy évig tartott, mire sikerült lábra állnom. De kezdettől fogva hittem magamban már kisdedként is.

98. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Matthew Watkins (Matt)
2 hozzászólás
Reika>!

– El kell mondanom neked valamit.
– Halljuk!
– Szeretem a matekot.
– Hát ez csodás! – Részeges filózás ide vagy oda, Matt ezt örömmel hallotta. Eleget segített Julie-nak a házijában, hogy tudja, a lánynak a szinte állandó morgása ellenére valóban volt érzéke a matematikához.
– És van még valami.
– Mondjad! – Talán titokban a fizikáért is rajong? Matt reménykedett benne.

93. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Julie Seagle · Matthew Watkins (Matt)
Viktória_Erdei >!

– Egyvalami viszont aggaszt – mondta Celeste lassan.
– Mi az? Mi a baj a sráccal?
– Seth számomra roppant ellenszenves tulajdonsága az, hogy jelenleg éppen romantikus és talán szexuális kapcsolatot létesít a fiatal hölggyel, akibe te egyre jobban belebolondulsz.
Matt szinte felhorkant.
– Uramisten! Jó éjszakát, Celeste! Talán egy kiadós alvás majd észhez térít.
– Talán egykiadós alvás majd észhez térít téged! – közölte Celeste magától értetődően.

54. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Celeste Watkins · Matthew Watkins (Matt)
_Enii_ P>!

Finn,az Isten: Mindig elfelejtem,pontosan mire is jogosít fel a fagyöngy az év ezen szakaszában. Nem csoda,hogy folyton pofon vágnak.

Kapcsolódó szócikkek: Finn Watkins

A sorozat következő kötete

Szeretni bolondulásig sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.
Rebecca Donovan: Boldogító lélegzet
Kim Holden: Bright Side
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Jay Crownover: Rule
Rachel Van Dyken: Egyetlen
Cora Carmack: Szakítópróba