Flat-Out ​Love (Flat-Out Love 1.) 46 csillagozás

Jessica Park: Flat-Out Love Jessica Park: Flat-Out Love

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Flat-Out ​Love is a warm and witty novel of family love and dysfunction, deep heartache and raw vulnerability, with a bit of mystery and one whopping, knock-you-to-your-knees romance.

Something is seriously off in the Watkins home. And Julie Seagle, college freshman, small-town Ohio transplant, and the newest resident of this Boston house, is determined to get to the bottom of it.

When Julie's off-campus housing falls through, her mother's old college roommate, Erin Watkins, invites her to move in. The parents, Erin and Roger, are welcoming, but emotionally distant and academically driven to eccentric extremes. The middle child, Matt, is an MIT tech geek with a sweet side … and the social skills of a spool of USB cable. The youngest, Celeste, is a frighteningly bright but freakishly fastidious 13-year-old who hauls around a life-sized cardboard cutout of her oldest brother almost everywhere she goes.

And there's that oldest brother, Finn: funny, gorgeous,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
400 oldal · ISBN: 2940012474971
>!
CreateSpace, Washington, 2011
392 oldal · ISBN: 9781461085973

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Matthew Watkins (Matt) · Julie Seagle


Kedvencelte 5

Most olvassa 8

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 11

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Ittimi78>!
Jessica Park: Flat-Out Love

Hát ez totál nem olyan volt mint vártam és abszolút pozitív csalódás :) Imádtam!

Bur3sz>!
Jessica Park: Flat-Out Love

Ez az a tipikus könyv, amit ha befejeztél, kezdenél elölről. Kedves, bájos, könnyed szerelem egy nem minden napi svéd csavarral. Nekem az utolsó előtti bonyodalom kicsit sok volt. Igaz, én se tudom, hogy oldottam volna meg különben. Ettől eltekintve szeretem. Már csak azért is, mert ismerem az érzést, amit a két fiatal megélt a neten. Nagyon jó!

H_Bianca_BandtheBooks>!
Jessica Park: Flat-Out Love

Szeretni bolondulásig. ⁣
Kissé megosztó volt számomra a Flat Out Love. Azt nem mondanám, hogy nem tetszett, de a tény, hogy borzasztóan lassan indult be a történet és csiga lassúsággal haladtam vele az elején. ⁣
Körülbelül a könyv felénél kezdődtek az izgalmak, de akkor aztán teljes erőbedobással beindult a történet, győztem kapkodni a fejem.
A pozitívuma a könyvnek a szerethető szereplői, akik a hibáik ellenére is, nagyon valóság hűen hatottak számomra. ⁣Szeretem a valós szereplőket, akik bárki lehetnének. Te, én, mindenki.
Kedves, aranyos, bájos történet az első nagy szerelemről és a felnőtté válás rögös útjáról. Mindezt pedig egy olyan csavar zárja az írónő, ami már az elejétől sejthető, mégis meglepetésként hatott.
Összeségében én szerettem ezt a kis történetet, de abszolút az egyszer olvasós könyv lett . ⁣

colorful_monkey>!
Jessica Park: Flat-Out Love

Miért? Hogyan? Miért volt ez mégis olyan sokáig a várólistámon, mikor ez a könyv REMEK?
Őszintén szólva, azt hittem, ez majd olyan könyv lesz, ami csöpög a nyáltól, de azért jó lesz egy délutánra és max, 3 csillagot ítélhetek neki… hát, nagyon nem. Természetesen volt szerelmi szál is, de az is nagyon szép volt, nem elcsépelt, nem túlzásba vitt, nem nyálas, tényleg, egyszerűen szép, és nagyon szívmelengető.
De leginkább egy (vagy inkább két?) szörnyen működő család sorsát mutatja be, akik valahogy elindulnak a fejlődés útján. Nem történik minden varázsütésre, ez tényleg egy folyamat, és nagyon szépen mutatja be az írónő.
A végén lévő „csavarra” már az elején rá lehet jönni, de ettől igazából a sztori nem veszít a feszültségéből, és ugyanúgy üt a vége. Meg ez nem is az a könyv, ahol a csavarok számítanak.
Nem is tudom mikor bőgtem el magam utoljára könyvön, de ezen sikerült.
Hát ennyi. Mindenkinek csak ajánlani tudom, végre egy olyan ifjúsági könyv, ami kiemelkedik a többi közül. Kellemes meglepetés volt. A könyv szerelmespárja meg az egyik kedvenc könyves párom lett. :)

(Miért van az, hogy amikor sorozatot olvasol már néha kínszenvedés, mikor rájössz mennyi része van, az ennyire jó könyvek meg mindig egykötetesek…? bár, van két ilyen companion kötete, szóval juhú! Kezdem is.)

u.i.: Ja! És a könyvben szerintem totál úgy használják a Facebookot, mint a Twittert kellene, szóval nem is értettem Julie mit rinyál arról, hogy nem szereti. :D

GTimi03>!
Jessica Park: Flat-Out Love

Az elején kicsit unalmasnak tartottam és sok szereplők nagyon fura volt. De amint jobban a vége fele jártam kezdtem megkedvelni a történetet és mindenkit. A közepénél éreztem nagyon izgalmasnak volt mikor le sem tudtam tenni. Celestet megszerettem és Matt is a szívemhez nőtt. Voltak vicces pillanatai mikor én is elmosolyodtam. Mikor Julie megírta Finnek az emailt megszakadt a szívem mert én nem jöttem rá arra amire ő. Mikor matt belépett és mindent elmesélt majdnem elsírtam magam. Tudtam hogy Julie nem fog könnyen megbocsátani neki De bíztam benne hogy helyre állnak köztük a dolgok. Ilyen szomorú de egyben boldog végű könyvet még nem olvastam.

Lacry>!
Jessica Park: Flat-Out Love

Jó könyv volt, de nem az a fajta, amit nem tudtam letenni. Sejthető már az elején, hogy valami nagy nagy titok miatt viselkedik furán mindenki, de persze biztosat majd csak a vége előtt 30 oldallal tudunk meg. Julie néha iszonyú idegesítő volt, néha túlságosan erőltette a dolgokat. spoiler Matt pedig kocka létére kiválóan helytállt az összes helyzetben, néha már túl tökéletes volt. Összességében nem rossz könyv, de nem dobogtatta meg nagyon a szívem.

phajnalka>!
Jessica Park: Flat-Out Love

Kedvencem lett. Ezzel tudom legtömörebben összefoglalni, hogy mekkora élményt nyújtott nekem ez a könyv. Egyáltalán nem erre számítottam, de csak annál jobban tetszett. Csak ajánlani tudom, nagyon érzelmes történet, még a hatása alatt vagyok.

zwecki>!
Jessica Park: Flat-Out Love

A történet Julie első évét öleli fel az egyetemen. Mikor nincs hová menni, édesanyja egyetemi barátnője szállást nyújt neki.
Julie megismerkedik az igen furcsa családdal és persze megpróbálja őket „megmenteni”.
Alapvetően senki ne számítson egy pörgős történetre. A sztori lassan alakul, az elején kicsit talán vontatott is. Ami pozitívum volt benne:
– Vicces volt, főleg azokon a részeken, ahol Julie és Finn (a legidősebb fiú) chat-elnek
– Tetszettek Matt (középső fiú) pólói és a róluk folytatott viták
Celeste alapjában véve nem lett a szívem csücske, de azért az ő karaktere is szerethető főleg a kivágott „Lapos Finn”-nel való szerencsétlenkedések miatt.
És a vége…!!!!!!!!! Hát minden lett, csak az nem, amire számítottam … . Bár az igazat megvallva, talán mégis csak ezt vártam. :D
Könnyed délutáni szórakozásnak ajánlom.


Népszerű idézetek

Szelén>!

“Happy New Year, Julie.”
“Happy New Year, Matty.” She turned off the television and rolled onto her side. “Matty, I have another question for you.”
“Uh-oh.”
“Are you a skilled lover?”
“And that concludes our evening chat.”

Kapcsolódó szócikkek: Matthew Watkins (Matt)
Szelén>!

“This conversation has officially taken an alarming turn.”

Aaron_Rgd P>!

The minute we hit the air, you are surprisingly relaxed. All of your problems seem to go away. Your stomach doesn't drop. There's no falling sensation. It's just freeing. It's as close to flying as you'll ever get. A calm like you've never known before, and you don't want it to end.

Chapter 19

Gwener>!

“Normal people can become very annoying if put in annoying situations.”

Cheril>!

Julie shrugged to herself. She didn’t particularly care about Flat Finn’s presence. If everyone wanted to act as though it was perfectly ordinary to hang out with a flat, replicated family member, it was fine by her. After all, he was polite, not at all bad to look at, and didn’t hog more than his fair share of the Thai dumplings. Granted, his conversational skills were lacking, but he was probably just shy around new people…

Kapcsolódó szócikkek: Julie Seagle
Gwener>!

“The friends you make in college are friends you'll have for life, even if you don't talk for years at a time.”

Hajdu_Ildikó>!

I tell you that I like being this close to you and how you feel against me. But now even I'm hesitant. I'm afraid that when we hit the ground, this will be over. We'll land and this feeling between us will vanish. That you won't feel it any longer. I can't stand that thought.

Cheril>!

“Burritos! Holy mother of God!”
“I know. Burritos are always alarming.”

Kapcsolódó szócikkek: Julie Seagle

A sorozat következő kötete

Flat-Out Love sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lucy Score: The Christmas Fix
Jenny Hale: Christmas at Fireside Cabins
Abby Jimenez: Life's Too Short
Debbie Macomber: Dear Santa
Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas
Rachel Burton: A Bookshop Christmas
B. K. Borison: Lovelight Farms
Debbie Macomber: Merry and Bright
Debbie Macomber: Jingle All the Way
Jojo Moyes: Still Me