Ez a receptgyűjtemény segítő kezet nyújt mindazoknak, akik szeretnének saját készítésű, ehető ajándékokkal kedveskedni szeretteiknek – legyenek ők csokoládéimádók vagy a csípős ízek rajongói.
Finomságok ajándékba 5 csillagozás

Jess McCloskey: Finomságok ajándékba Ínycsiklandó meglepetések – mert torkoskodni és adni jó!
Gyönyörű ez a könyv, már régóta szemeztem vele a könyvesboltban!
Szuper ötletek vannak benne ehető ajándékokra, leírja, szabásmintával bemutatja, hogyan lehet az elkészített ajándéknak hozzáillő dobozt készíteni, minden egyes finomságnál leírja, hogy mi mivel helyettesíthető, illetve az eltarthatóságot.
Nagyon tetszik, hazafelé a vonaton ki is olvastam :)

Megérdemli az öt csillagot, mert már a képek látványától összefut az ember szájában a nyál. A receptek egy jó részét kipróbáltam azóta, a trüffel és a brownie a legjobb. Nincs velük annyi macera, és isteniek!

Olyan szépek, guszták a képek, és a felsorolt receptek, hogy megsajdul a szívem, hogy most a vizsgaidőszakban, karácsony előtt nem jut időm kipróbálni egyet-kettőt. Pedig egy kézzel készített praliné vagy hasonló finomság sokkal személyesebb tud lenni, mint a bolti készen vásárolt tucatédesség.