Szerelem ​a parketten (Katicalányok 1.) 4 csillagozás

Bea
Jenny McLachlan: Szerelem a parketten

Bea ​Hogg tehetséges, szenvedélyes, ám igen gátlásos kamaszlány. Amikor a Tini sztárok viadala című tehetségkutató műsor táncosokat keres egy tévéműsorba, kedvet kap, hogy jelentkezzen. Sajnos legjobb barátnője, Kat cserbenhagyja, és beáll a legundokabb osztálytárs, Pearl Harris csapatába. Bea azonban nem hagyja magát, és amikor végül az iskola legmenőbb pasijával, Ollie Matthewszal nevez be a versenyre, a lánynak nem csak a táncverseny miatt kell izgulnia. Ollie és Pearl ugyanis állítólag együtt járnak…

A Pink sorozat első kötete egyben Jane McLachan Katicalányok című tetralógiájának nyitó darabja. A négy könyv négy barátnőről szól, és mind a négy történetet más barátnő mesél el. A brit szerző fordulatos, mulatságos, szívet melengető könyveiben remek stílusban ír a kamaszlányokat érintő problémákról: barátságról, szerelemről, árulásról, kitartásról – és persze a táncról. A szerző érezhetően jól ismeri a kamaszok mindennapjait, és hitelesen festi le nemcsak örömeiket, hanem… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Móra, Budapest, 2017
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634156758 · Fordította: Magyari Andrea

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
pankasztikus
Jenny McLachlan: Szerelem a parketten

Tetszett a könyv. Most kellett egy kis romantika. Igazából ez egy kis limonádé történet. Sajnálom, hogy ilyen rövid, olvastam volna még a szerelmespárról. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Delena

A kishúgom spagettiszálakat celluxozott az arcára, mazsolát gyömöszölt az orrlyukába, a bugyijából hátul Anya harisnyanadrágja lóg ki. Nincs is rajta más ruha, viszont az egész testét beszínezte zöld filctollal.
– Zöld cica vagyok!- közli, aztán a lábamhoz dörgölődzik.
– Most meg kell vakarni a hasamat!- adja ki az utasítást.

22. oldal


A sorozat következő kötete

Katicalányok sorozat · Összehasonlítás