Rejtély ​a Fekete Ló farmon 25 csillagozás

Jenny Hughes: Rejtély a Fekete Ló farmon

A lovak csodálatosak voltak, a tábor remek, a tengerpart romantikus, a fiú helyes. Mindent összevetve tökéletes nyaralás lehetett volna – mi nem tetszett hát Yasmine-nak? Talán a féltékenység, amit érzett, amikor a fiú a másik lányra nézett? Vagy az, hogy úgy tűnt, ez a lány vonzza a bajt? Yasmine felett gyülekezni kezdtek a felhők…

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
PonyClub, Németország, 2006
126 oldal · puhatáblás · ISBN: 8259118262 · Illusztrálta: Jennifer Bell

Kedvencelte 5

Most olvassa 3

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Karinaa7 P>!
Jenny Hughes: Rejtély a Fekete Ló farmon

Egy délutáni olvasmánynak tökéletes a könyv. Nekem már ez nagyon régóta meg van, ez volt az első Ponyclub-os könyvem -remélem jól írtam le- és eddig a polcon hevert. Lehettem vagy hét éves, amikor ezt megkaptam nem tudom.
Azt hozzá kell tennem, hogy nem szeretem a lovakat! Ezért vontam le belőle egy csillagot, a felet pedig a szereplők miatt. Nem annyira lesz maradandó a történet… De ez tényleg ilyen egyszeri, délutáni olvasmány.
Nem hiszem, hogy többször el fogom olvasni, de most mivel itt vagyok mamáméknál, ezért lehet, hogy elolvasom a többi ilyen könyvemet is, mivel rengeteg van és rövidek is :D

KisCsikós>!
Jenny Hughes: Rejtély a Fekete Ló farmon

Nagy kedvencem volt ez a könyv annak idején, amikor futószalagon olvastam az ilyen regényeket. :) Ezt is többször olvastam, még évekkel később is, szerintem még fogom is olvasni, nyáron egy délutános „nyaralós hangulatcsináló” könyvnek kiváló. Igazi álomnyaralás, a bonyodalmak ellenére is, egy ilyen lovastáborba én is bármikor elmennék, ha volna lovam. Annyi tök jó programot szerveztek! :) A nyomozós része is kifejezetten tetszett, izgalmas volt. Összességében jó kis könyv, aranyos történet.


Hasonló könyvek címkék alapján

Lauren Brooke: Hazatérés
Jenny Oldfield: Vadlovak
Lauren St. John: Közelgő Vihar
Francis Kálnay: Chúcaro
Nele Neuhaus: Nyár az álmok szigetén
Angela Dorsey: A betolakodó
Pippa Funnell: Táltos
Joanna Campbell: Samantha büszkesége
Sabine Giebken: A Fekete-völgy titka
Andrea Wandel: Doktor Haflingi