We'll ​Always Have Summer (Summer Trilogy 3.) 15 csillagozás

Jenny Han: We'll Always Have Summer Jenny Han: We'll Always Have Summer Jenny Han: We'll Always Have Summer Jenny Han: We'll Always Have Summer

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

It's been two years since Conrad told Belly to go with Jeremiah. She and Jeremiah have been inseparable ever since, even attending the same college-- only, their relationship hasn't exactly been the happily ever after Belly had hoped it would be. And when Jeremiah makes the worst mistake a boy can make, Belly is forced to question what she thought was true love. Does she really have a future with Jeremiah? Has she ever gotten over Conrad? It's time for Belly to decide, once and for all, who has her heart forever.

Eredeti megjelenés éve: 2011

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Simon & Schuster, New York, 2012
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781416995593
>!
Penguin, New York, 2012
304 oldal · ASIN: B007JZW26O
>!
Penguin, London, 2012
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 0141330562

1 további kiadás


Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Ittimi78>!
Jenny Han: We'll Always Have Summer

Mérges vagyok!

Komolyan mondom, NEM ÉRTEM, hogy lehet az, hogy az író, aki három köteten át valami fantasztikusat alkotott, az utolsó rész végét ennyire elbaltázza?

Könyörgöm! Kiolvastam három könyvet, végig szenvedtem a szereplők szenvedését, hogy végül a happy end három oldalban legyen elintézve???? Minimum pár fejezetet vártam! Hisz nem egy megoldásnak kellett születnie, hanem egy szerelemnek.
Kb. úgy éreztem magam, mint mikor ezer oldalon keresztül egy rejtvényt kéne megfejteni, végig agyalod, aztán a könyvek végét így zárják le: és végül megtalálták, amit kerestek. Ki, hogy, miért, mikor, hogyan, és legfőképp: miért nem élhettem át velük én is a kutatást vagy jelen esetben az egymásra találást?

Áááá, csalódott vagyok! Le is vontam fél csillagot :(((

3 hozzászólás
Rileey>!
Jenny Han: We'll Always Have Summer

Az előző két kötet egész kellemes kikapcsolódást nyújtott, de a Summer sorozat befejező részét szívesen falhoz vágtam volna egyszer-kétszer, ha nem ebookban olvastam volna. Megint ugrottunk az időben, ezúttal két évet, és a kialakított helyzetből szerintem egyértelmű volt, hogy mi sül ki belőle, szóval nagyon meglepni nem sikerült, inkább csak forgattam a szememet, hogy ezt ne. A kedvenc karakteremet a drága írónő kiherélte, szerintem szándékosan csinált belőle ilyen ellenszenves alakot, csak, hogy egyértelművé váljon az olvasóban, hogy miért marad alul a „versengésben”. Ez a rész az esküvő körül forog, amit amúgy sem nagyon tolerálok 18 éves korban, mert nem látom értelmét, és ebben a könyvben sincs alapos oka, hogy minek kell erőltetni. (Mármint van egy ok, de az olyan mondvacsinált.) Az a baj, hogy megint nem szól másról az egész, mint a vívódásról, kitöltve uncsi esküvő tervezgetéssel, de mégis a választás sziklaszilárdnak tűnik, és mégsem az. Ezért baromi idegesítő az egész, a végén ilyen szappanoperaszinten vártam, hogy majd az utolsó pillanatban más lesz a férj, de nem, mégis a befejezés iszonyatbéna, és csakazértis meghúzza az írónő azt, amire az elejétől kezdve számítunk, és amit akkor sem kéne.

3 hozzászólás
sziromkiállítás>!
Jenny Han: We'll Always Have Summer

Az előző két részhez képest ez volt a legrosszabb. Pedig olyan jól indult el.

Utolsó részként olyasféle befejezésre vártam ami ne legyen elcsépelt, elhamarkodott, közhelyes. Sajnos az lett. Pedig ki lehetett volna hozni ebből az egész történetből egy jobbat. Nem egy olyan történetet kellett volna írni amiben Belly hülye, és képtelen választani két fiú között, de amikor oda kerül, hogy válasszon, nem azt választja akivel összeakar házasodni. És hogy tud megbocsátani Jeremiah-nak? Nincs semmi önbecsülése? Minek akar egyáltalán megházasodni? Mindketten makacsok, és csak a semmit akarták bizonyítani. Conrad meg végre valahára észhez tért, és cselekedett. Bah…

Nem azt mondom, hogy nem volt jó, de rengetegszer fogtam a fejemet, az biztos. Ezt a sorozatot szerintem nem fogom újraolvasni, mert nem lenne türelmem hozzá. De azért jók voltak a könyvek, lefoglaltak, és nem unatkoztam legalább. :D


Népszerű idézetek

rossz_fiú>!

Még mindig szeretlek. Mindig is szerettelek. Szerintem tisztában vagy ezzel. Szerintem mindig is tisztában voltál vele.

155


A sorozat következő kötete

Summer Trilogy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Anna Banks: Of Poseidon
Simone Elkeles: Chain Reaction
Marni Bates: Decked with Holly
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Shea Ernshaw: The Wicked Deep
Jennifer E. Smith: The Statistical Probability of Love at First Sight
Jenn Bennett: Alex, Approximately
Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Tricia Levenseller: Daughter of the Pirate King