Tutte ​le Volte che ho Scritto ti Amo (Tutte le Volte che ho Scritto ti Amo 1.) 2 csillagozás

Jenny Han: Tutte le Volte che ho Scritto ti Amo

Lara Jean tiene le sue lettere d'amore in una cappelliera. Non sono le lettere d'amore che qualcuno ha scritto per lei, ma quelle che lei ha scritto, una per ogni ragazzo di cui si è innamorata, cinque in tutto. L'ultimo si chiama Josh, che è il suo migliore amico nonché, purtroppo, il ragazzo di sua sorella. Quando scrive, Lara Jean mette tutto il suo cuore sulla carta, raccontando cose che non si sognerebbe mai di dire ad alta voce. Eppure, un giorno, scopre che tutte le sue lettere d'amore sono state spedite. E quel che è peggio, ricevute. Improvvisamente, la sua vita diventa molto complicata, ma anche molto, molto più interessante.

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Pickwick, Milano, 2018
366 oldal · puhatáblás · ISBN: 9788856673593 · Fordította: Annalisa Biasci

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

pandáslány>!
Jenny Han: Tutte le Volte che ho Scritto ti Amo

Annyira imádom ezt a történetet! 3 éve olvastam a könyvet (magyarul), majd amikor a film kijött, én voltam a világ legboldogabb embere. :)
Lara Jean egy visszahúzódó lány, de ebben a történetben mégis kilép a komfort zónájából. Megmutatja, mennyi mindent fedezhetünk fel, ha nem csak a csigaházunkban bujdosunk egész nap. A szereplőket egytől-egyig imádom, az írónő nagyon jól megformálta őket. Kicsit féltem, milyen lesz olaszul belekezdeni, de szerencsére nem nehéz a nyelvezete, és aki B2 szinten van, annak simán menni fog. :)

5 hozzászólás
Váraljai_Virág>!
Jenny Han: Tutte le Volte che ho Scritto ti Amo

Régebben olvastam már ezt a könyvet magyarul, úgyhogy már tudtam, hogy egy könnyed, szórakoztató, de mégis izgalmas és nagggyon aranyos történetre kell számítani. A történet olaszul is éppen annyira megfogott, mint magyarul. Kedvet is kaptam ahhoz, hogy a következő két részt is elolvassam majd olaszul:)


Hasonló könyvek címkék alapján

Kerstin Gier: Green
Meg Cabot: Una ragazza americana
Kiera Cass: The Selection (olasz)
Kerstin Gier: Il castello tra le nuvole
Nicola Yoon: Noi siamo tutto
Stephanie Perkins: Il primo bacio a Parigi
Amy Harmon: Sei il mio sole anche di notte
Kerstin Gier: Silver – L'ultimo segreto
Stephenie Meyer: Twilight (olasz)
Cassandra Clare: Signora della mezzanotte