P.S. ​I Still Love You (To All The Boys I've Loved Before 2.) 85 csillagozás

Jenny Han: P.S. I Still Love You Jenny Han: P.S. I Still Love You Jenny Han: P.S. I Still Love You Jenny Han: P.S. I Still Love You Jenny Han: P.S. I Still Love You

Lara Jean didn’t expect to really fall for Peter.

She and Peter were just pretending. Except suddenly they weren’t. Now Lara Jean is more confused than ever.

When another boy from her past returns to her life, Lara Jean’s feelings for him return too. Can a girl be in love with two boys at once?

In this charming and heartfelt sequel to the New York Times bestseller To All the Boys I've Loved Before, we see first love through the eyes of the unforgettable Lara Jean. Love is never easy, but maybe that’s part of makes it so amazing.

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Scholastic, New York, 2020
338 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780702301575
>!
Recorded Books, Prince Frederick, 2020
ASIN: B083G22C27 · Felolvasta: Ali Ahn
>!
Simon & Schuster, New York, 2019
338 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781534469266

6 további kiadás


Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Peter Kavinsky · Lara Jean Song Covey · Katherine Song Covey (Kitty) · John Ambrose McClaren · Margot Song Covey · Chris · Josh Sanderson · Dr. Dan Covey · Stormy Sinclair · Trina Rothschild · Genevieve · Trevor Pike


Kedvencelte 10

Most olvassa 3

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

bookworm1227>!
Jenny Han: P.S. I Still Love You

Őszintén megmondva, nincs ebben a sorozatban semmi különleges, valami mégis képes elbájolni benne, és elég jól elszórakoztatni. Ezt főleg azért nem értem, mert az írónő másik sorozatával ki lehetne kergetni a világból, de az ember már csak ilyen rejtélyes. Azért tisztában vagyok a sorozat valódi értékével, így inkább a guilty pleasure kategóriába sorolom a trilógiát.
Emlékszem, hogy az első részt valamikor este kezdtem el, és éjszakába nyúlóan olvastam, mert nem bírtam abbahagyni, és be is fejeztem egy ültő helyemben. Ez a varázs itt is megmaradt, ha elkezdtem olvasni, nagyon nehezen tudtam csak letenni. Egyszerűen jó volt belemerülni a könnyed hangulatba, olyan lazító hatása volt.
A sztori maga azonban nem valami nagy durranás, csak azt érte el nálam, hogy Peter helyett Johnnak szurkoljak.:D Átpártoltam, kész, team John. Persze tudtam, hogy úgyis Mr. Menő nyer, de a remény hal meg utoljára. Petert jobban kedveltem az előző részben, itt most eléggé kiábrándultam belőle. Túl egoista, túl álszent és a prioritásaival is voltak komoly gondok.
Élveztem, de nem kell sokat várni tőle. Az utolsó részre szkeptikusan pillantgatok, mert ha az is a szakítós-kibékülős sablont követi, nem tudom, hogy mennyire lesz képes még szórakozást nyújtani.

rafaelo0824>!
Jenny Han: P.S. I Still Love You

Ó, annyi érzelem van ebben a könyvben, imádom! Először is a videó Lara Jeanről, nagyon tetszett, ahogy ezt kezelték, Peterre igazán büszke voltam, később meg felképeltem volna, mert Lara Jean helyében én is féltékeny lettem volna. Érdekes, hogy az előző részben arról volt szó, hogy Josh szinte családtag, itt meg alig volt benne a könyvben. De nem is nagyon hiányzott senkinek. Az időkapszula és a játék nagyon tetszett, meg persze John, szerintem jó ötlet volt betenni. Kíváncsi vagyok, mi lesz az utolsó részben.

8 hozzászólás
zsebibaba007>!
Jenny Han: P.S. I Still Love You

Hozta az első kötet színvonalát. Egy laza, könnyed olvasmány volt, egy kis extrával megfűszerezve, aki nem más, mint Peter Kavinsky. Már az első részben is totál belezúgtam, de moooost. Ahw :D Kérek mééééééég!!!! Ennyi nem volt eléég.

Ngie P>!
Jenny Han: P.S. I Still Love You

Most már azt is tudom, hogy spoiler
Olvastam, de ha nincs a film, lehet nem olvasom már ezt se végig. Valahogy azon túl, hogy vannak a titokban megírt levelek, nekem erőtlen a történet maga. Inkább lett volna egy összetettebb könyv, mint hogy trilógia legyen belőle. Margot karaktere nagyon idegen a könyvben, ami nagyon fura a film után. Az alap bonyodalom (spoiler) sem erős valahogy, és már annak se igazán örültem, amikor végre kiderültek a dolgok.
Ami miatt szeretem még mindig, az Peter és Kitty. Kitty karaktere zseniális.

lettielena>!
Jenny Han: P.S. I Still Love You

Végleg megkedveltem a Song családot :) spoiler
Viszont…
spoiler
Pár fejezet erejéig totál átálltam egy másik Team-be… spoiler
Végül… spoiler

Az agyameldobomszerelmiszál mellett, nagyon aranyosak voltak az öregotthon jelenetek. Stormy és a többiek hatalmas arcok voltak benne. Lara Jean jó partit talált ki nekik.:)

Tesóm azt mondta a harmadik rész nagyonjóóó lesz. Kíváncsi vagyok :D

Lorelei>!
Jenny Han: P.S. I Still Love You

Igazából kiindulva az első részből kikövetkeztethető a P.S. I Still Love You története. Na jó, már a címből is. :D De egyáltalán nem bántam, hogy ez a könyv is olyan kis semmilyen limonádé volt, mert olvastatta magát és a karakterek még mindig többnyire szerethetőek. Szerencsére Margotból kevesebbet kaptunk ahogy Josh-ból is, de sajnos Lucasból is. Stormy-t nagyon megkedveltem, Lara Jean még mindig aranyos naiv, aki szerelmes a szerelem gondolatába. Tovább sütöget és kreatívkodik de megtapasztalja a szívfájdalmat is. Egyértelmű volt, hogy szerelmi háromszög lesz a könyvben, az események inkább a könyv felétől kezdtek beindulni.

Bővebben: http://maybeitisaboutthestory.blogspot.hu/2015/08/jenny…

colecordium>!
Jenny Han: P.S. I Still Love You

Ez még jobb volt, mint az előző és csak egy név: PETER KAVINSKY!!!!!!

Kamilla_e>!
Jenny Han: P.S. I Still Love You

Még tavaly nyáron olvastam az első részt és azt imádtam, de a folytatás azóta se jött ki magyarul (akkor még) szóval én eldöntöttem, hogy én bizony elolvasom angolul. Ugyanúgy szerettem ezt is mint az első részt. Lara Jean nagyon szerethető főszereplő, Peterrel meg iszonyú aranyos pár. Persze voltak benne nagyon bosszantó és kiszámítható dolgok, de összeségben ugyanúgy szórakoztató volt. Angolul olvasva is mindenkinek ajánlom, gyakorlásra tökéletes.

Moony>!
Jenny Han: P.S. I Still Love You

Nagyon nagyon nagyon szeretem ezt a sorozatot. Alig várom a harmadik részét. :)
Edit* második olvasás Hű hogy milyen más volt ezt idősebb fejjel olvasni! Nagyon érdekes volt, és sokkal több érzelem volt ebben a részben, mint az elsőben, ami nagyon tetszett. Lara Jean láthatóan kezd felnőlni, és sokkal komolyabb gondolatok járnak a fejében. Néha azt kívántam, bárcsak több időt fordított volna arra, hogy áttgondolja a döntéseit, de hát tudjuk, hogy egy 16 éves lánytól ezt nem lehet elvárni tisztelet a kivételnek természetesen. Ilyen téren Margot nagyon szimpatikus volt, talán csak mert korban hasonlítunk. Azonnal neki is kell kezdenem a harmadik részének :)


Népszerű idézetek

Cheril>!

Margot clears her throat. She hesitates and then asks, “So, how does he kiss?”
I’m blushing. I tap my fingers on my lips before I say, “He kisses like… like it could be his job.”
Margot giggles and lifts the spoons off her eyes. “Like a male prostitute?”

Cheril>!

“Tea is for old ladies. I want a cocktail.”

Kapcsolódó szócikkek: Stormy Sinclair
Cheril>!

“Wait a minute. Let’s go back to the apology part. What are you apologizing for, exactly? For kicking me out of your house, or for thinking I’m a dirtbag who would go around telling people we had sex when we didn’t?”

Kapcsolódó szócikkek: Lara Jean Song Covey · Peter Kavinsky
Épril>!

„Lara Jean, I think you half-fall in love with every person you meet. It's part of your charm. You're in love with love.”
This may be true. Perhaps I am in love with love! That doesn't seem like such a bad way to be.

311. oldal

magic_shop>!

It will all be fine, Lara Jean. It will all be fine.

250. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lara Jean Song Covey
magic_shop>!

I suppose you can't hold on to old things just for the sake of holding on.

29. oldal

Cheril>!

If we break up, I don’t want things to ever get so bad that we can’t be in the same room together. I want to still be friends no matter what.

Kapcsolódó szócikkek: Lara Jean Song Covey · Peter Kavinsky
Cheril>!

“Wait – can you bring me one of those yogurt drinks for lunch?”
“Say please.”
“Please.”
“Say pretty please.”

Kapcsolódó szócikkek: Lara Jean Song Covey · Peter Kavinsky
Cheril>!

“You could do with a little less baking and a little more living life.” She’s being prickly, and she’s never prickly with me. “Youth is truly wasted on the young.”

Kapcsolódó szócikkek: Lara Jean Song Covey · Stormy Sinclair
Cheril>!

He feels like he has to make things right for me, and now he knows he can’t, and it’s killing him.

Kapcsolódó szócikkek: Lara Jean Song Covey · Peter Kavinsky

A sorozat következő kötete

To All The Boys I've Loved Before sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Joss Stirling: Finding Sky
Marni Bates: Awkward
Kasie West: The Fill-In Boyfriend
Sarah Dessen: Along for the Ride
Meg Cabot: Princess in Love
Morgan Matson: Since You've Been Gone
Kerstin Gier: Sapphire Blue
Kasie West: By Your Side
Meg Cabot: Teen Idol
Meg Cabot: All American Girl