Christmas ​at Little Beach Street Bakery (Little Beach Street Bakery 3.) 4 csillagozás

Jenny Colgan: Christmas at Little Beach Street Bakery

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

It's Christmas in the Cornish coastal village of Mount Polbearne – a time for family, friends and feasting. Polly Waterford loves running the Little Beach Street Bakery. She's at her happiest when she's creating delicious, doughy treats and the festive season always inspires her to bake and knead something extra special for the village residents. In fact, the only thing she loves more than her bakery is curling up with her gorgeous boyfriend, Huckle. She's determined that this Christmas is going to be their best one yet, but life doesn't always work out as planned…When Polly's best friend Kerensa turns up with a secret that threatens the life Polly and Huckle have built together, the future begins to look uncertain. And then a face from Polly's past reappears and things become even more complicated. Polly can usually find solace in baking but she has a feeling that's not going to be enough this time. Can she get things back on track so that everyone has a merry Christmas?

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Sphere, London, 2016
384 oldal · ISBN: 9780751564785

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

pufirizs>!
Jenny Colgan: Christmas at Little Beach Street Bakery

Ha az első rész a kedvencem, ami 4.5 csillagot kapott tőlem, majd a második gyengébbre sikerült a maga 3.5 csillagjával, akkor ez a kötet csatlakozik az előző könyvhöz.
Visszacsöppentem megint a tengerben álló kis szigetre, és volt minden, ami kell ebbe a történetbe; világítótorony, sütés, szerelem, lunda, bonyodalom. Kerensa és Reuben párosa nagyobb szerepet kapott most, illetve a legfontosabb szál a család és a múltbeli sérelmek körül futott.
Aranyos és szórakoztató volt, de egyébként legtöbbször kiszámítható és számomra érdektelen. Polly és Huckle története lezárásra talált, épp úgy, mint Polly-é maga. Itt is volt az ideje, kár lenne még ennél tovább is csűrni-csavarni.

Greta_Green>!
Jenny Colgan: Christmas at Little Beach Street Bakery

Megszerettem ezt a sorozatot, a szereplőket. Kár, hogy nincs már folytatás. Mondjuk karácsonyi hangulatom a könyv kb kétharmadáig nem igen lett, utána viszont annál inkább – így január közepén. :) Olyan életszerű és szerethető volt benne minden. Kivéve talán az utolsó jelenetet, az egy kicsit megdöbbentő volt számomra. De összességében jó kis limonádé könyv volt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Josie Silver: One Day in December
Tilly Tennant: A Very Vintage Christmas
Tilly Tennant: Christmas at the Little Village Bakery
Debbie Macomber: Mr. Miracle
Lexy Timms: Driving Home for Christmas
Sophie Kinsella: Christmas Shopaholic
Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas
Marni Bates: Decked with Holly
Jay Asher: What Light
Karen Swan: Christmas on Primrose Hill