Trükkös ​házasság (Milliárdosfeleségek 2.) 395 csillagozás

Jennifer Probst: Trükkös házasság Jennifer Probst: Trükkös házasság

A ​nagysikerű Érdekházasság után megérkezett a Milliárdosfeleségek sorozat második kötete!
Alexa és Nick szerencsésen egymásra találtak, ám ez egyáltalán nem könnyíti meg két barátjuk, az Amerikába elszármazott olasz Michael Conte és Alexa gyermekkori barátnője, Maggie Ryan helyzetét, akiknek igencsak hasonló nehézségekkel kell megküzdeniük.
Michael egyik húga csak akkor mehet férjhez, ha előbb ő, a báty is megnősül. Ősi hagyomány írja ezt elő az Alpok lábánál elterülő Bergamóban, de Michaelt apjának tett fogadalma is köti. Rég megszokta, hogy számára a család az első, és ezért minden áldozatra hajlandó… vagy legalábbis majdnem mindenre. Úgy dönt, keres valakit, aki hajlandó egy hétre eljátszani a felesége szerepét.
Maggie a legalkalmasabb jelölt a feladatra. A lány sikeres divatfotós, aki férfialsókat és a hozzájuk tartozó szexis férfiidomok fényképezésére szakosodott, és épp Milánóba készül egy fotózásra. Az önfejű, amerikai lány egy feltétellel hajlandó… (tovább)

Eredeti mű: Jennifer Probst: The Marriage Trap

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Libri, Budapest, 2013
296 oldal · ISBN: 9789633102732 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Libri, Budapest, 2013
ISBN: 9789633103258 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Michael Conte · Maximus Gray · Margherita 'Maggie' Ryan · Carina Conte · Julietta Conte · Venezia Conte


Kedvencelte 42

Most olvassa 13

Várólistára tette 107

Kívánságlistára tette 75

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
MVivien
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Ennek a könyvnek az olvasása picit hosszúra nyúlt. Sajnos nem volt időm olvasni. Ez a könyv egyszerűen fantasztikus. Nem tudok dönteni, hogy ezt a részt vagy az elsőt szerettem jobban.
Maggie-t már az előző részben megkedveltem, és ebben sem csalódtam benne, nagyon szerethető karakter. Michael-t imádtam, szerintem nagyon összeillenek Maggie-vel. Nagyon megszerettem Michael családját is. Igazi olasz család. Imádtam a helyszínt is, szerintem gyönyörű lehet.
Ebben a részben megismerhettük Carina-t aki nagyon szimpatikus, így alig várom, hogy elkezdhessem az ő történetét.

>!
Nikyy18
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Nagyon jó volt. Bár mondjuk szerintem a végét hamar lezárta az írónő. Az új szereplőket is hamar megkedveltem. Sokat nevettem a marakodásaikon :) Már várom Carina és Max történetét.

3 hozzászólás
>!
csillagka P
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Nagyon tetszik, hogy végre hús vér emberekről olvashatok, a fellengős sorozat-címmel ellentétben,itt szó sincs Christian Grey vagy a múltkor emlegetett Donald Trump szintről, a sorozat gazdag dolgos halandók meséje, könyvelők, építészek, fotósok, családi pékség tulajok, nálam nagyon bejön. Ahogyan az egész koncepció, a szerelmi varázslástól, a fejekben lévő zűrzavarig. Conte család úgy ahogyan van jöhet, főleg a furfangos mama. Imádtam.

1 hozzászólás
>!
Viktória_Erdei 
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Az előző rész jobban tetszett. Maggie néha az őrületbe kergetett. A happy end itt is megvan. Kíváncsi vagyok mi lesz a következő részben Carinával és Maxszel.

3 hozzászólás
>!
christine 
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Kellemes és könnyed a hangulata, elképesztően olvasmányos volt. Egy fokkal jobbnak éreztem, mint az elsőt, és van egy olyan érzésem (Nos, inkább Merci spoilerezése az, ami biztosított ebben), hogy a következő két kötet az előző kettőt is felülmúlja.
A cím remekül illik a történetre, a két szereplő kapcsolata tényleg trükkös és kiszámíthatatlan volt. Michael kissé túlzásba vitte a basáskodást, mindezt mindegyik női szereplő érzékelte, leginkább a testvérei és az anyja. Ugyanakkor jól is állt neki. Maggie karaktere sokáig homály volt a számomra, nehezen tudtam kiigazodni rajta és az érzésein, de, gondolom, az írónőnek ez is volt a célja. :)
Tetszett-e? Nagyon! Mint mindig. Ez volt a második Probst könyvem, és egy szikrát sem csalódtam. :)

>!
Hópárduc P
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Igazából ez is egyszer olvasós történet.
A sorozat egysíkú, szerintem, mert hasonlóak a történetek. Csak a szereplők vannak kicserélve. A történetek lényege ugyanaz. Gazdag férfi vagy nő, valami miatt házasságba kényszerülnek. Először nem szeretik egymást, de később mégis igen, és vége.
Haladósnak, viszont haladós.

>!
fuszi P
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Hozta az előző könyv színvonalát, kikapcsolt és szórakoztatott! Emellett talán más nem is fontos, de annyit mindenképpen hozzátennék, hogy imádtam Michael családjáról olvasni és igyekszem hamarosan sort keríteni a folytatásra is :)

>!
Pnikolett
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Nagyon kellemes kis olvasmány volt ez a könyv. Michael és Maggie külön-külön és együtt is szerethető karakterek. Erről a történetről egyébként a Nászajánlat c. film jutott sokszor eszembe,amit nagyon szeretek :D Michael családja is nagyon szimpi, megkedveltem Michael anyját és testvéreit is,főképp Carinát. Nagyon ügyesen el van hintve a könyvben, hogy az ő története lesz a következő, jót mosolyogtam rajta :)

>!
Ács_Milán
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Ez a rész is megütötte az első rész színvonalát.
Maggie és Michael története is rendkívül szórakoztató, vicces és kikapcsolódásra teljesen és tökéletesen alkalmas olvasmány volt.
Maggie egy szókimondó, belevaló, amolyan tökös csaj, akinek ami a szívén, az a száján típus. De ezek mellett egy kimondottan érzőszívű és zárkózott természetű lány. Sokszor megmosolyogtatott ahogy és amilyen szócsatákat vívott a Gróffal.
Michael pedig amolyan ízig-vérig tipikus olasz pasi. Az mellett, hogy természetesen jóképű, szenvedélyes szerető és igazi szívtipró, aki nagyon is ért a nők nyelvén. Maggie-vel azért nem volt egyszerű dolga. Pont nem egy olyan típusú lány, akit elképzelt maga mellett. Na, de a szerelem ugye sokszor, sok mindent megváltoztat és felülír.
A két főszereplő nagyon jó hatással volt egymásra, ennek ellenére elég lassan jutottak előbbre, már ami a kapcsolatukat illeti. No, de Conte mama kezébe vette az irányítást…
A befejezés most sem okozott meglepetést. Pontosan olyan vége lett, mint amire számítani lehetett.

>!
vmonika_
Jennifer Probst: Trükkös házasság

Olvasás közben eleinte akaratlanul is összehasonlítottam az Érdekházassággal, de végül rájöttem, felesleges, mert merőben más a kettő. Oké, persze, az alapja ennek is ugyanaz, de mégis. Az első inkább aranyos romantikus történet volt, ez már szenvedélyes, az erotikus vonal felé jobban közelítő. De nem baj, mert én ugyanúgy élveztem, mint az elsőt. A végén még kedvenc sorozat lesz….Nagyon várom már Carina történetét!
A fél csillag levonás a történet kissé túl gyors lezárása miatt van.


Népszerű idézetek

>!
DarknessAngel

Ha szeretsz valakit, megküzdesz érte, újra meg újra.

286. oldal, 12. fejezet

>!
brena

Minden nőnek tudnia kell elkészíteni egy utolérhetetlenül finom édességet. Ami, úgymond, a kézjegye. Nem más, hanem önmaga kedvéért.

>!
Viktória_Erdei 

Gyönyörű vagy,(…)! Kívül-belül! Csak hinned kell magadban!

108. oldal, 5. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

Ismerd meg magadat! Ha tudod, ki vagy, a külvilággal is könnyebb lesz elfogadtatnod.

106. oldal, 5. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

– Hazudtam. – Conte mama kérdőn felvonta a szemöldökét, Maggie pedig tovább mondta, sebesen, mint a vízfolyás. – Fogalmam sincs a főzésről. Szárított tésztát használok, és vízben kifőzöm. A szószt a mikróban melegítem meg. Szinte minden este készételt eszem.
Tessék. Kimondta. Felkészült a várható gúnyra és vádakra. Ehelyett a mama elvigyorodott.
– Tudom.
– Hogyhogy? – képedt el Maggie.
– Kíváncsi voltam, meddig bírod. Imponálóan sokáig, Margherita. Nem mutatod ki a félelmedet. Ha egyszer nekifogsz valaminek, végigcsinálod – akkor is, ha tudod, hogy biztos kudarc vár rád. A fiamnak pontosan erre van szüksége.

90. oldal, 4. fejezet

>!
krisztin1 P

(…) A nők mindig az olyan férfiak után ácsingóznak, akik elérhetetlenek. Kivált, ha más nőbe szerelmesek.

Negyedik fejezet

>!
KZIldi

A „p” betűs szavakban benne van az élet értelme – sóhajtott elégedetten Maggie. – Pezsgő, parti, puszi.

>!
Faythe P

– Fütyi! A fiúknak fütyijük van, a lányoknak pumájuk!
Robert sokat tűrőn felsóhajtott.
– Nem puma az, Luke, hanem punci! Nekik olyan a pisilőjük.

172. oldal

>!
Viktória_Erdei 

Ez a mély, meghitt hang felborzolta Maggie idegeit, és vágyakat ébresztett benne. Bűnös vágyakat. Például hogy Michael dugja be mélyen a nyelvét a szájába, és a keze járja be minden porcikáját. Jaj, jó pasi ez! Sárm, humor és érzékiség tökéletes keveréke, halálos koktél szingli nőknek. Csábos tekintete szinte kikényszerítette a vallomást a szépnem ajkáról.

55. oldal, 3. fejezet

2 hozzászólás
>!
Ercsusz

– Úgy tűnik, a magazinokat te érdekled jobban, öreg cimbora – horkant fel Michael. – Úgy emlékszem, amikor utoljára összevetettük az anyagi helyzetünket, csaknem egymillióval előztél meg.
– Kettővel.
– Igen, de te nem vagy gróf.
– A svájci származásom miatt ez szóba se jöhet. Dacára ennek több földem van, mint neked.
Maggie a szemét forgatta.
– Miért nem veszitek mindjárt elő a fütyiteket, hogy összemérjétek, kié a nagyobb?

Kapcsolódó szócikkek: Margherita 'Maggie' Ryan · Maximus Gray · Michael Conte

A sorozat következő kötete

Milliárdosfeleségek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jodi Ellen Malpas: A tiltott
Elena Ferrante: Briliáns barátnőm
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi
Stephenie Meyer: A burok
Sylvia Day: Melléd láncolva
Cecelia Ahern: Utóirat: Szeretlek!
Cecelia Ahern: Ui.: Szeretlek
Meg Cabot: Esküvő olasz módra
Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő
Leisa Rayven: Álnok szerelem