Érdekházasság (Milliárdosfeleségek 1.) 874 csillagozás

Jennifer Probst: Érdekházasság

Édesapja elnyúló kórházi kezelése miatt Alexa kínos anyagi helyzetbe kerül. Lassan nem marad más választása, mint eladni a régi otthonukat. Végső elkeseredésében úgy dönt, szerelmi mágia segítségével szerez vagyonos férjet magának. Arra azonban nem számít, hogy épp legjobb barátnőjének milliárdos bátyja lesz a megmentője… aki egyszer már összetörte a szívét.
Nicholas nem hisz a szerelemben, de hogy megörökölhesse nagybátyja vállalatát, meg kell nősülnie, mégpedig gyorsan. Ezért merész ajánlattal áll elő: érdekházasság. Szigorú szabályokkal. Mind közül a legfontosabb: érzelmekről szó sem lehet. Színtiszta üzlet, amit a felek pontosan egy évre kötnek. Csakhogy a sors képes fenekestül felforgatni még a leggondosabban kidolgozott tervet is…

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Libri, Budapest, 2017
322 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633101650 · Fordította: Németh Anikó Annamária
>!
Libri, Budapest, 2013
320 oldal · ISBN: 9789633102763
>!
Libri, Budapest, 2013
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633101650 · Fordította: Németh Anikó Annamária

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Nicholas Ryan (Nick) · Alexandria Maria McKenzie (Alexa) · Michael Conte · Margherita 'Maggie' Ryan


Kedvencelte 108

Most olvassa 31

Várólistára tette 270

Kívánságlistára tette 188

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Nem volt különösebben nagy durranás a történet, eléggé sablonos.
A főszereplők szimpatikusak, így hogy két szemszögből íródott, még Nick is az. Ha csak Alexa szemszögét olvastam volna, akkor biztos nem éreznem ezt. Hiába szomorodtam el sokszor a gondolataitól, legalább kiderült, hogy nem egy érzéketlen tuskó.
Arra nem jutott különösebben idő, hogy a grófon és Maggie-n kívül jobban meg lehessen kedvelni bármelyik mellékszereplőt, így külön boldog vagyok amiatt, hogy a következő részben ők a főszereplők.
Ha a chick lit címke nincs rajta nem hiszem, hogy felfigyeltem volna rá. Nem bántam meg, gyorsan olvastatja magát, de tényleg ne legyen nagy elvárásod ha a kezedbe veszed.

MVivien>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Ez az első könyvem az írónőtől, de nagyon tetszett. A történet végig szórakoztató volt. Nagyon tetszett az is, hogy mindkét szemszöfből olvashattuk a történetet. Alexa nagyon szerethető karakter. Nick-et néha kedveltem, néha nem, a végére viszont őt is megszerettem. A kutyust is nagyon megszerettem benne. Taylor nagyon édes kislány.
Maggie és Michael történetére is kíváncsi vagyok mert ebben a részben ők is szimpatikusak voltak.
Nagyon megszerettem ezt a könyvet és később biztosan újra fogom olvasni.

Amaryll87>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Szuper könyv. Bár Nick sokszor elszomorított azzal, ahogy gondolkodott, ahogy magáról gondolkodott. Szerencsére Alexa felrázta a kis világából. Imádtam a kapcsolatuk alakulását, ahogy napról napra megvilágosodtak a saját érzelmeiket illetően.

cicus61 P>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Nagyjából azt vártam a könyvtől, amit kaptam. Egy sablonos, kaptafára írt történetet. Összeházasodnak, nem akarnak egymástól semmit, aztán jön a nagy szerelem és vége. Voltak a könyvben jó kis beszólások, érdekes történetek, de nálam ennyi. Nem kedveltem meg a szereplőket sem. Alexa és Nicholas olyan mint a többi hasonló könyvben.

Nikyy18>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Második olvasásra is ugyan olyan jó. Alexa és Nick összeillő párost alkottak annak ellenére, hogy mennyi mindenben különböztek. A civakodásaikon sokat lehetett nevetni főleg mikor Alexa a fejére öntötte a fagyit. :) A vége pedig tökéletes lett.

2 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Nehezen indult, de kellemes kis kikapcsolódást jelentett ez a könyv. Nagy meglepetés nincs a végén. Voltak vicces jelenetek pl. amikor Alexa a fejére öntötte a fagyit. :D
spoiler

Timcsibaba77>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Annyira bűbájos, púder poros könnyed kis mű. Nekem itt-ott azért kicsit már túlontúl cukrozott desszertnek hatott, ami csábos külsejével hívogatja az olvasót, hogy bele harapjon. Aztán a végére „dugig” eltelem az édes élvezettől. Tőlem mondjuk távol állnak az ennyire kiszámítható szappanopera művek, mégis összességében tetszett.
Hogy miért?
Roppant egyszerű a válaszom. Ugyan ki ne ábrándozna arról, hogy milyen lenne egyszer megfogni az Isten lábát? Kifogni egy gazdag pasit, aki a tetejében még jól is néz ki? No, de néha napján nekünk nőknek is szükségünk van egy kis álmodozásra. Pár óra erejéig én is csapdába hagytam csalni magam. De kicsit árnyaltabb címet adtam volna a kezdő kötetnek a könyv szerzője helyében, mint például: Tiltott gyümölcs. Az érdekházasság cím kicsit talán túl szemellenzős volt, amit az író ráaggatott az olvasóra. Ezt kell látni, mert itt erről van szó, ez egy ÉRDEKHÁZASSÁG. Nem tudom, én hagytam volna kicsit kibontakozni a szereplőket, és nem egyből az olvasó szájába adni a megoldást. Árnyaltabban céloztam volna meg a kedélyeket. De talán ezért is volt szórakoztató irodalom, mert szinte semmit se kell rajta töprengeni, minden ott van az orrunk előtt. Igazi női olvasmány, nincs más dolga az olvasónak, egyszerűen csak leülni, és bele veszni a lapokba.
Összességében egész jól elszórakoztatott.

csillagka>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Ha az erotika az alkohol és a romantika édes ragacsos gyümölcslé, akkor ez a könyv egy nagyon kis alkoholt tartalmazó isteni fincsi „Sex on the Beach” koktél, sok ananásszal, áfonyával, narancslével és egy csepp rummal, nagyon ízlik akkor is ha általában az ízlésemnek nem elég macsó és egy picit túl édes női pia.
Annyira bejött hogy gyorsan rendelek magamnak még egyet.

vmonika_>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Jaj, hogy ez a könyv milyen aranyos volt! Könnyed, kikapcsolódásra tökéletes, és még jól is szórakoztam rajta. És bár igaz, hogy az írónő ellőtte szinte az összes klisét, amit egy ilyen könyvben lehet, azt mégis olyan könnyedén, olyan kedvesen tette, hogy ez semmit nem von le a könyv értékéből. Nekem nagyon tetszett, és a nehezebb napok után nagyon jól esett elmerülni ebben a könyvben. Minden romantikus lelkű társamnak szívből ajánlom. :-)

PurpleDawn>!
Jennifer Probst: Érdekházasság

Meglepett nagyon a könyv. Nem ilyen storyt vártam el igazából. A címből sok mindere következtettem, és már alig vártam, hogy megszerezzem a könyvet, és most pedig alig várom, hogy megszerezzem a második részt. :D
A szereplőkröl csak annyi, hogy túl sokat filozófálnak. :P
Bravo, Jennifer Probst, ez az igazi siker, mikor az első kötet után, szünet nélkül, kezdjük a másikat. :)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

kiruu>!

– Ne így idd azt a bort! Nem egy pornófilmben vagy.

Kapcsolódó szócikkek: Nicholas Ryan (Nick)
sziromkiállítás>!

– Mindig is te voltál az. […]
– És mindig is te leszel az.

Kapcsolódó szócikkek: Nicholas Ryan (Nick)
ncsn87>!

– Ha a pasik izgalomba jönnek, egy időre megszűnik az agyukban a vérellátás. Nem tehetnek róla.

306. oldal

25 hozzászólás
Marietta_Tóth_Pércsi>!

– Maggie-től azt hallottam, van egy halad.
Nick közömbös pillantással válaszolt erre a megjegyzésre.
– Igen.
– Hogy hívják?
– Halnak.

45-46. oldal, 3. fejezet

SzAngelika>!

Ha egy férfi bajt akar, nyugodtan bízza rá magát egy nőre.

247. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nicholas Ryan (Nick)
kiruu>!

– Látom, még mindig ugyanaz az önfejű, makacs kölyök vagy, mint aki régen a mellemen poénkodott. Néhány dolog nem változik.
Nick a lány hullámzó domborulataira szegezte tekintetét.
– Azt hiszem, igazad van. Vannak dolgok, amelyek ugyanazok maradnak. Más dolgok viszont kiterebélyesednek.
Alexának egy pillanatra elakadt a lélegzete ettől a megjegyzéstől, de aztán bájos mosollyal az arcán gyorsan visszavágott.
– Igaz. Más dolgok meg ugyanolyan pirinyók maradnak.
Tekintetét egyenesen Nick nadrágjának a domborulatára szegezte.
Nick kis híján beleköpött a kávéjába, de végül sikerült higgadtan letennie a csészéjét az asztalra. Elöntötte a forróság, mert az eszébe jutott gyerekkorukból az a nap, amelyet mindhárman az uszodában töltöttek. Egész végig heccelte Alexát a teste miatt, míg végül Maggie észrevétlenül odalopakodott mögé, és lerántotta róla a fürdőnadrágját. Nick egy pillanatig ott állt pucéran a fél világ szeme előtt, majd méltóságteljesen elsétált, mintha mi sem történt volna. Ez az eset azonban mindmáig élete egyik legkellemetlenebb emléke volt.

kiruu>!

– Remélem tudod, hogy én szeretnék a keresztanyja lenni ennek a babának.
Alexa nevetett.
– Isten bizony, ha kislányunk születik, bőr baba-holmikat fogsz neki venni, és bugyi-divatbemutatókra viszed.
– Ha pedig fiú lesz, akkor majd megtanítom rá, hogyan kell boldoggá tenni egy nőt.
Erre Nick megcsókolta a feleségét.
– Ó, meglesz mindkettő, Maggs. Arra gondoltam, hogy most hazaviszem a feleségemet és máris gyakorolni kezdünk a második gyerekhez.

Cyby>!

Kivágódott az ajtó. Berontott rajta Nick és Michael. Olyan kétségbeesetten néztek körül, mintha elveszítettek volna valami fontosat. Például egy vajúdó asszonyt.

Kapcsolódó szócikkek: Michael Conte · Nicholas Ryan (Nick)
kiruu>!

Egy falkányi kutya rontott ki a szobából és kettő, négy, hat, nyolc bundás szaladgált a lábai körül. Foltosak, kicsik és nagyok. És valamennyi ugatott, csóválta a farkát és lógatta a nyelvét. A baseballütőt ott lebegtette a feje fölött, de az ebek nem érzékelték a veszélyt. Kitörő örömmel fogadták, hogy láthatnak egy emberi lényt az éjszaka kellős közepén. Mindannyian felvillanyozódtak és készen álltak a játékra.
Nick néhány másodpercig győzködte magát, hogy csak álmodik, és hamarosan felébred az ágyában.
Aztán rádöbbent, hogy ez maga a valóság.
Itt vér fog folyni!
És a felesége lesz az áldozat.

Kapcsolódó szócikkek: Nicholas Ryan (Nick)
ncsn87>!

– […] Nyolcadik pont: jó az ágyban – Maggie felhúzta a szemöldökét. – Az én listámon ez minimum a második pont lenne. De örülök, hogy egyáltalán felírtad. Talán mégsem vagy annyira reménytelen, mint gondoltam!

20-21. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Margherita 'Maggie' Ryan
2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Milliárdosfeleségek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A kemény főnök
Lucy Score: Amin sosem leszünk túl
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor
Stefanie London: A tacskó Pradát visel
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám
Pippa Grant: Az utolsó facér milliárdos
Abby Jimenez: A póráz két végén
Elena Armas: Az amerikai szobatárskísérlet
Winter Renshaw: Ui.: Kívánlak
Rachel Lynn Solomon: Ex Talk