Eltervezett ​házasság (Milliárdosfeleségek 4.) 323 csillagozás

Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Hamarosan érkezik a Milliárdosfeleségek sorozat utolsó része! Julietta szigorú, megközelíthetetlen üzletasszony, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. Húga, Carina azonban meggyőzi, hogy próbálja ki a szerelmi varázslatot, ami már neki is segített. Nemsokára felbukkan a színen Sawyer Wells, aki Juliettához hasonlóan a hatalomban hisz, nem pedig a szerelemben. És még valami más is közös bennük: nem futamodnak meg a kihívások elől. Még akkor sem, ha a szívük a tét…

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Libri, Budapest, 2014
382 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633103548 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Libri, Budapest, 2014
382 oldal · ISBN: 9789633104934 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Nicholas Ryan (Nick) · Alexandria Maria McKenzie (Alexa) · Maximus Gray · Michael Conte · Margherita 'Maggie' Ryan · Carina Conte · Sawyer Wells · Julietta Conte


Kedvencelte 34

Most olvassa 9

Várólistára tette 98

Kívánságlistára tette 72

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Na végre, a harmadik rész állóvize után az írónő hozza a formát! Kaptunk végre egy igazi pasit, aki erős egyéniség (cseppnyi bdsm vonal – nem kell megijedni semmi durva) és le veszi a lábáról a legidősebb Conte lányt. Én már a harmadik részben kiszemeltem Sawyert, ő kell nekünk a folytatásban. Persze a mama megint közbelép, különben ezek ketten tutira elbeszélnének egymás mellett. Volt egy kis „szürkés” vonal is szegény hősünk múltjával kapcsolatban. Wolfe, mint mellékszereplő nagyon jól sikerült, megérdemelne egy külön könyvet ő is, persze néhány évvel később.
A könyv maga olvasmányos, érdekes és izgalmas, megint sikerült jól választanom.

4 hozzászólás
Sippancs P>!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Annyira tudtam, hogy Sawyer az én emberem! Már az előző rész alapján is sejteni lehetett, hogy ebben a pasiban van kurázsi, és olyan fajta férfi, akinek képtelenség nemet mondani, csak behódolni, és láss csodát… teljesen levett a lábamról! Felőlem aztán szólhatott volna a könyv vonatokról, kiskutyákról, a gombák szaporodásáról, bármiről, onnantól ugyanis, hogy Julietta belépett Sawyer irodájába, nekem már csak ő létezett.
Úgyhogy persze, olvasmányos volt a történet, imádtam Conte mamát és a fiatal Wolfe-ért is ezerszer megdobbant a szívem, de amiért kiemelném a sorozatból ezt a kötetet, az Sawyer karaktere.
Nem is kérdéses az 5 csillag.

2 hozzászólás
MVivien>!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Egy sorozat utolsó kötetétől mindig tartok, de ez most tetszett.
Imádtam a helyszínt, Milánó egy gyönyörű város. Julietta az előző kötetekben nem volt szimpatikus, ebben a könyvben azonban nagyon megkedveltem. Sawyer-t már az előző kötetben is érdekesnek találtam, és őt is nagyon megszerettem. Sawyer és Julietta egy nagyon összeillő páros. Wolfe-t is nagyon kedveltem, alig várom hogy elolvashassam az ő történetét. Conte mama is nagyon szerethető karakter. Imádtam hogy ebben a részben felbukkant az összes korábbi szereplő és megtudhattuk, hogy hogyan alakult az ő életük.
Ezen a sorozaton kerüsztül ismertem meg az írónőt, és biztosan fogok még tőle olvasni. Nagyon tetszik a stílusa, a történetek romantikusak humorosak és van benne egy pici erotika is. Mind a négy könyvét imádom.
Ezt a sorozatot csak ajánlani tudom mindenkinek. Én biztosan újra fogom olvasni.

Viktória_Erdei >!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

A legjobb szereplője ennek a sorozatnak egyértelmű hogy Conte mama. Jó volt a régi szereplők felbukkanása. Két munkamániás, Julietta és Sawyer volt soron. Maxot a végén néhányszor pofon ütöttem volna, amiért nem képes fel fogni, hogy szeretik és megérdemli a boldogságot. Wolfe-t bírtam, bár olvastam volna még róla. Tökéletes befejezése egy sorozatnak.

2 hozzászólás
csillagka P>!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Akkor az utolsó szingli is elkelt a családban :) mama megnyugodhat. Julietta nem volt egyszerű eset, meg is kapta a kedvenc pasit, Sawyer hatalmas szívű bandita, nagyon szerettem kettőjük harcát, mert ez a rész igazi szerelmi csatatérré változott a közepére, két erős személyiség hatalmas játszmája, kimondottan üdítő végső könyvet eredményezett.
Az egész sorozat igazi nyári limonádé, kellemesen frissítő, egy csipet erotikával keverve, jól esett a lelkemnek. Szeretem az ilyen sorozatokat, bárcsak több lenne.

7 hozzászólás
Tamlilla>!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

A sorozat méltó befejezése.
Nagyon jó szereplők, kedves történet, középpontban a család. Mindez megfűszerezve kellemes erotikus jelenetekkel és pár egyszerűbb konfliktussal.
Ajánlom .

anikho>!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Hát én elvesztem benne. Méltó megkoronázása, és befejezése a sorozatnak.

Sawyer nem okozott meglepetést, már az előző könyvben sejteni lehetett milyen is az igazi természete a férfinak. Számomra elég vonzó volt így plátói szinten, viszont az már más lapokra tartozik, hogy az életben hogyan viszonyulnék hozzá.
Julietta személyisége is megfogott, értettem a problémáit, és az életfelfogását is. Értelmesen volt leírva, megmagyarázva miért olyan, amilyen. Élvezet volt olvasni, hogyan bújik elő végre az igazi nő Sawyer közbenjárására.

Egyszerű történet, ami maradéktalanul kikapcsolt. Nem kell meglepődni, tudod mi fog történni, garantált a boldog vég. Mi kell még? :)

Conte mama.. nos. Hagyjuk is, hiszen ez csak mese! :D Azonban Wolf-ról akarok még olvasni! Az írónő nem tervezi esetleg, hogy mint egy bónusz részként Wolfnak is megadja a szerelmet? Annyira szeretném.

12 hozzászólás
Ács_Milán>!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

És akkor az utolsó szinglinek is bekötötték a fejét a Conte családból.
Julietta a kőkemény és szigorú üzletasszony az olvasó szeme láttára vált, mint ahogy ő is fogalmazott, a „frigid nőből nimfomániás nővé”. A mindig távolságtartó és ridegnek tűnő lányt is megérintette a szerelem szele és végre ő is megtalálta a megfelelő emberét. Ugyan, csakúgy mint a testvérei esetében is, Conte mamának most is volt benne némi szerepe. Conte mama hatalmas egyéniség ebben a sorozatban.
A könyv 3/4 részéig kimondottan Julietta és Sawyer uralta az egyes fejezeteket, nekem egy kicsit hiányzott a többi családtag jelenléte. És csak gondolnom kellett a többi szereplőre, a következő fejezetben már meg is jelent a népes olasz család minden tagja. Szinte magam előtt láttam a jelenetet, amint ez a népes család hogyan üli körbe az asztalt és fogyasztja el a jobbnál jobb olasz falatokat.
Összességében ez a sorozat olyan, mint egy édes, cukormáztól csöpögő sütemény, nagy adag romantikával és erotikával átitatva. Minden rész befejezése egy és ugyanaz, mégis az egyes szereplők története más és más.
Aki vágyik egy könnyed, laza kikapcsolódásra és ráadásul a romantikus műfaj rajongója, feltétlenül vegye kezébe a sorozatot.

11 hozzászólás
_Enii_>!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Kedvenc avatás ✓
Izgalmas sztori ✓
Beleélhető cselekmény ✓
Érzelmek ✓
Függőséget okoz ✓
„Forró” jelenetek ✓ ✓ ✓
Újraolvasós ✓
Megérte ✓
Tanulsággal szolgált ✓
Ajánlom ✓
Ebben a könyvben végre visszatért az első részre jellemző szikra,méltó zárása egy remek sorozatnak. :))

agi89>!
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Na kérem tisztelettel, befejeztem a sorozatot és azt kell mondjam hogy ez a rész tetszett a leges-legjobban.
Egyébként is szeretem a romantikus sorozatzárókat, mert (általában) abban a sorozat összes eddigi szereplője/párosa benne van és látjuk hogy merre haladt az életük.
És ez ennél a sorozatnál nagyon rendben volt. Nekem nagyon a szívembe lopták magukat a csajok is és a pasik is. Na meg Conte mama a kotnyeleskedésével.

Sawyer már az előző részben rendesen felkeltette az érdeklődésemet és nem is hiába.
Odáig voltam érte. És most rohadt bajba vagyok mert nem tudom hogy Nick vagy Max vagy Ő számomra „A” pasi ebben a sorozatban!?
Julietta az előző részekből nem tűnt számomra túl szimpatikusnak, nem igazán vártam hogy megismerjem. És mekkorát tévedtem! Ha Carinának járt a virtuális pacsi akkor J-nek egy hatalmas ölelést adnék, hogy ilyen bátor volt és legyőzte saját magát és amiért segített Sawyer és Wolfe démonainak is a leküzdésében.

Szumma-szummárum: nem gondoltam volna hogy ez a sorozat ennyire tetszeni fog. És mégis. Biztosan újraolvasom!

spoiler

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

catilde>!

– Holnap nem főzök neked- vágott rá egy grimaszt Maggie.
– Hála istennek!

293. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Margherita 'Maggie' Ryan · Michael Conte
_Enii_>!

1. Olyan férfi kell, aki ki tud elégíteni.
2. Aki tisztel, és segít a munkámban.
3. Aki elég erős ahhoz, hogy megharcoljon értem.
4. Aki a legtitkosabb gondolataimat is megérti.
5. Aki magától vitte valamire az életben.
6. Aki adni tud magából.

DarknessAngel>!

Mindenkinek van múltja, egyeseknek cifrább, mint másoknak. Mindenki megsérül az életben, vagy testileg, vagy lelkileg, esetleg mindkét módon.

DarknessAngel>!

(…)Mit is mondanak a jó szándékról?
– Hogy a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve.

Kapcsolódó szócikkek: Julietta Conte · Sawyer Wells
krisztin1 >!

– (…) A rokonaink néha az őrületbe kergetnek minket, mégis a család a legbiztosabb támasz.

Kapcsolódó szócikkek: család · Julietta Conte · rokon
krisztin1 >!

– A házasság olyan, mint bármi más: rajtunk múlik, milyen lesz. Nem az intézményben van a hiba, hanem az emberekben. (…)

_Enii_>!

– Megtanultam, hogy megbecsüljem mindazt, amit a jelen tud adni. Az ízeket, a textúrákat, az illatokat, a látványt. Kiélvezem,amit a ma nyújt, mert nincs rá biztosíték, hogy holnap is megkapom ugyanezt.

kiruu P>!

Nem, ennek a pasinak nem szabad dolgozni.
Vele reklámozhatnák, hogyan kerüljék el a tinilányok a nem kívánt terhességet.


Hasonló könyvek címkék alapján

Mary Alice Monroe: Déli karácsony
Vi Keeland: A beosztott
Tara Sivec: Csábítások és csemegék
Meghan March: Vágy és szerelem
Abbi Glines: Ha az enyém lennél
Meghan March: Véletlen szeretők
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Sarah Addison Allen: A barackfa titka
Bella Andre: Te vagy az egyetlen