Eltervezett ​házasság (Milliárdosfeleségek 4.) 228 csillagozás

Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Hamarosan érkezik a Milliárdosfeleségek sorozat utolsó része! Julietta szigorú, megközelíthetetlen üzletasszony, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. Húga, Carina azonban meggyőzi, hogy próbálja ki a szerelmi varázslatot, ami már neki is segített. Nemsokára felbukkan a színen Sawyer Wells, aki Juliettához hasonlóan a hatalomban hisz, nem pedig a szerelemben. És még valami más is közös bennük: nem futamodnak meg a kihívások elől. Még akkor sem, ha a szívük a tét…

>!
Libri, Budapest, 2014
ISBN: 9789633104934 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Libri, Budapest, 2014
384 oldal · ISBN: 9789633103548 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Nicholas Ryan (Nick) · Alexandria Maria McKenzie (Alexa) · Michael Conte · Margherita 'Maggie' Ryan · Maximus Gray · Carina Conte · Julietta Conte · Sawyer Wells


Kedvencelte 25

Most olvassa 9

Várólistára tette 71

Kívánságlistára tette 57

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Na végre, a harmadik rész állóvize után az írónő hozza a formát! Kaptunk végre egy igazi pasit, aki erős egyéniség (cseppnyi bdsm vonal – nem kell megijedni semmi durva) és le veszi a lábáról a legidősebb Conte lányt. Én már a harmadik részben kiszemeltem Sawyert, ő kell nekünk a folytatásban. Persze a mama megint közbelép, különben ezek ketten tutira elbeszélnének egymás mellett. Volt egy kis „szürkés” vonal is szegény hősünk múltjával kapcsolatban. Wolfe, mint mellékszereplő nagyon jól sikerült, megérdemelne egy külön könyvet ő is, persze néhány évvel később.
A könyv maga olvasmányos, érdekes és izgalmas, megint sikerült jól választanom.

4 hozzászólás
>!
Sippancs P
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Annyira tudtam, hogy Sawyer az én emberem! Már az előző rész alapján is sejteni lehetett, hogy ebben a pasiban van kurázsi, és olyan fajta férfi, akinek képtelenség nemet mondani, csak behódolni, és láss csodát… teljesen levett a lábamról! Felőlem aztán szólhatott volna a könyv vonatokról, kiskutyákról, a gombák szaporodásáról, bármiről, onnantól ugyanis, hogy Julietta belépett Sawyer irodájába, nekem már csak ő létezett.
Úgyhogy persze, olvasmányos volt a történet, imádtam Conte mamát és a fiatal Wolfe-ért is ezerszer megdobbant a szívem, de amiért kiemelném a sorozatból ezt a kötetet, az Sawyer karaktere.
Nem is kérdéses az 5 csillag.

2 hozzászólás
>!
MVivien
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Egy sorozat utolsó kötetétől mindig tartok, de ez most tetszett.
Imádtam a helyszínt, Milánó egy gyönyörű város. Julietta az előző kötetekben nem volt szimpatikus, ebben a könyvben azonban nagyon megkedveltem. Sawyer-t már az előző kötetben is érdekesnek találtam, és őt is nagyon megszerettem. Sawyer és Julietta egy nagyon összeillő páros. Wolfe-t is nagyon kedveltem, alig várom hogy elolvashassam az ő történetét. Conte mama is nagyon szerethető karakter. Imádtam hogy ebben a részben felbukkant az összes korábbi szereplő és megtudhattuk, hogy hogyan alakult az ő életük.
Ezen a sorozaton kerüsztül ismertem meg az írónőt, és biztosan fogok még tőle olvasni. Nagyon tetszik a stílusa, a történetek romantikusak humorosak és van benne egy pici erotika is. Mind a négy könyvét imádom.
Ezt a sorozatot csak ajánlani tudom mindenkinek. Én biztosan újra fogom olvasni.

>!
Viktória_Erdei 
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

A legjobb szereplője ennek a sorozatnak egyértelmű hogy Conte mama. Jó volt a régi szereplők felbukkanása. Két munkamániás, Julietta és Sawyer volt soron. Maxot a végén néhányszor pofon ütöttem volna, amiért nem képes fel fogni, hogy szeretik és megérdemli a boldogságot. Wolfe-t bírtam, bár olvastam volna még róla. Tökéletes befejezése egy sorozatnak.

2 hozzászólás
>!
Tamlilla
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

A sorozat méltó befejezése.
Nagyon jó szereplők, kedves történet, középpontban a család. Mindez megfűszerezve kellemes erotikus jelenetekkel és pár egyszerűbb konfliktussal.
Ajánlom .

>!
anikho
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Hát én elvesztem benne. Méltó megkoronázása, és befejezése a sorozatnak.

Sawyer nem okozott meglepetést, már az előző könyvben sejteni lehetett milyen is az igazi természete a férfinak. Számomra elég vonzó volt így plátói szinten, viszont az már más lapokra tartozik, hogy az életben hogyan viszonyulnék hozzá.
Julietta személyisége is megfogott, értettem a problémáit, és az életfelfogását is. Értelmesen volt leírva, megmagyarázva miért olyan, amilyen. Élvezet volt olvasni, hogyan bújik elő végre az igazi nő Sawyer közbenjárására.

Egyszerű történet, ami maradéktalanul kikapcsolt. Nem kell meglepődni, tudod mi fog történni, garantált a boldog vég. Mi kell még? :)

Conte mama.. nos. Hagyjuk is, hiszen ez csak mese! :D Azonban Wolf-ról akarok még olvasni! Az írónő nem tervezi esetleg, hogy mint egy bónusz részként Wolfnak is megadja a szerelmet? Annyira szeretném.

12 hozzászólás
>!
_Enii_ P
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Kedvenc avatás ✓
Izgalmas sztori ✓
Beleélhető cselekmény ✓
Érzelmek ✓
Függőséget okoz ✓
„Forró” jelenetek ✓ ✓ ✓
Újraolvasós ✓
Megérte ✓
Tanulsággal szolgált ✓
Ajánlom ✓
Ebben a könyvben végre visszatért az első részre jellemző szikra,méltó zárása egy remek sorozatnak. :))

>!
agi89 P
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Na kérem tisztelettel, befejeztem a sorozatot és azt kell mondjam hogy ez a rész tetszett a leges-legjobban.
Egyébként is szeretem a romantikus sorozatzárókat, mert (általában) abban a sorozat összes eddigi szereplője/párosa benne van és látjuk hogy merre haladt az életük.
És ez ennél a sorozatnál nagyon rendben volt. Nekem nagyon a szívembe lopták magukat a csajok is és a pasik is. Na meg Conte mama a kotnyeleskedésével.

Sawyer már az előző részben rendesen felkeltette az érdeklődésemet és nem is hiába.
Odáig voltam érte. És most rohadt bajba vagyok mert nem tudom hogy Nick vagy Max vagy Ő számomra „A” pasi ebben a sorozatban!?
Julietta az előző részekből nem tűnt számomra túl szimpatikusnak, nem igazán vártam hogy megismerjem. És mekkorát tévedtem! Ha Carinának járt a virtuális pacsi akkor J-nek egy hatalmas ölelést adnék, hogy ilyen bátor volt és legyőzte saját magát és amiért segített Sawyer és Wolfe démonainak is a leküzdésében.

Szumma-szummárum: nem gondoltam volna hogy ez a sorozat ennyire tetszeni fog. És mégis. Biztosan újraolvasom!

spoiler

4 hozzászólás
>!
nagara
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

A sorozatból csak egyet olvastam ezelőtt, és azt is régebben, így nem nagyon tudtam kötni, de külön is megállta a helyét. Tetszett, könnyen és gyorsan lehetett olvasni.

>!
BinderViki23 
Jennifer Probst: Eltervezett házasság

Hm… ez igen!! Ez a rész, az előző kettőhöz képest szuper volt!!! Méltó befejezése a sorozatnak, és bátran merem mondani, hogy a négy rész közül az a legjobb!!
Imádtam Juliettát és Sawyert <3
Eltervezett házasság, ami kezdetben csak egy-két éjszakás kalandnak indult, majd a Mama kényszerítésére házasság lett belőle, és időközben, még ha kezdetben nem is sejtették, szerelem szövődött köztük. De ez a szerelem is csak akkor teljesedhet ki, ha mindketten képesek megharcolni a bennük lakozó démonaikkal.
Tökéletes történek, csodás befejezéssel. Csak ajánlani tudom :)


Népszerű idézetek

>!
catilde P

– Holnap nem főzök neked- vágott rá egy grimaszt Maggie.
– Hála istennek!

293. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Margherita 'Maggie' Ryan · Michael Conte
>!
DarknessAngel 

Mindenkinek van múltja, egyeseknek cifrább, mint másoknak. Mindenki megsérül az életben, vagy testileg, vagy lelkileg, esetleg mindkét módon.

>!
_Enii_ P

1. Olyan férfi kell, aki ki tud elégíteni.
2. Aki tisztel, és segít a munkámban.
3. Aki elég erős ahhoz, hogy megharcoljon értem.
4. Aki a legtitkosabb gondolataimat is megérti.
5. Aki magától vitte valamire az életben.
6. Aki adni tud magából.

>!
DarknessAngel

(…)Mit is mondanak a jó szándékról?
– Hogy a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve.

Kapcsolódó szócikkek: Julietta Conte · Sawyer Wells
>!
krisztin21 P

– (…) A rokonaink néha az őrületbe kergetnek minket, mégis a család a legbiztosabb támasz.

Kapcsolódó szócikkek: család · Julietta Conte · rokon
>!
_Enii_ P

– Megtanultam, hogy megbecsüljem mindazt, amit a jelen tud adni. Az ízeket, a textúrákat, az illatokat, a látványt. Kiélvezem,amit a ma nyújt, mert nincs rá biztosíték, hogy holnap is megkapom ugyanezt.

>!
_Enii_ P

Ez a pasi elveszi, amit akar, és nem kér bocsánatot.

>!
kiruu P

Nem, ennek a pasinak nem szabad dolgozni.
Vele reklámozhatnák, hogyan kerüljék el a tinilányok a nem kívánt terhességet.

>!
BinderViki23 

– Tapasztalatom szerint a legtöbb férfitrükköt túlértékelik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Belinda Alexandra: Flamenco Párizsban
Leila Meacham: Rózsák
Luca Di Fulvio: Álmok bandája
Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen
Fábián Janka: Koszorúfonat
Luca Di Fulvio: A lány, aki megérintette az eget
Sarah Lark: A fehér felhő földjén
Meir Shalev: Négy lakoma
J. R. Ward: A bourbon királyai
Nora Roberts: A szabadság íze