Elhibázott ​házasság (Milliárdosfeleségek 3.) 352 csillagozás

Jennifer Probst: Elhibázott házasság

Carina ​Conte az egyetem elvégzése után Bergamóból az Államokba költözik, hogy besegítsen a bátyjának, Michaelnek, aki Amerika leggyorsabban terjeszkedő pékség-hálózatát irányítja.

Vannak azonban dolgok, amik nem változnak. Carinát a családja továbbra is kislánynak nézi, és meg akarják szabni minden lépését. Ráadásul három bombázó nővére mellett továbbra is ő a rút kiskacsa. Természetesen Max, a vállalat új vezérigazgatója is levegőnek nézi.

Legalábbis a lány szerint. Mert valójában csak arról van szó, hogy Max tudja: Carina tabu. Nem kockáztathatja miatta az állását és a barátságát Michaellal. Ámor azonban szokás szerint fittyet hány az emberek terveire…

Egy konferencián Max és Carina egymásba gabalyodnak. A forró éjszakát követően a hagyománytisztelő olasz család rájuk kényszeríti a házasságot. Maxet teljesen készületlenül éri a dolog, és Carina is dúl-fúl haragjában. Az újdonsült férj hamarosan kénytelen megtapasztalni, hogy a pokol összes ördöge sem… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Libri, Budapest, 2014
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633102886 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Libri, Budapest, 2014
348 oldal · ISBN: 9789633104279 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Nicholas Ryan (Nick) · Alexandria Maria McKenzie (Alexa) · Maximus Gray · Michael Conte · Margherita 'Maggie' Ryan · Carina Conte · Sawyer Wells


Kedvencelte 48

Most olvassa 14

Várólistára tette 91

Kívánságlistára tette 87

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

christine>!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

Nem tudom, miért nem folytattam az ősszel a sorozatot.
Elkezdtem, imádtam, de… de bolond voltam és elnapoltam az olvasást.
Ez a könyv fantasztikus volt. Teljesen elfelejtettem, milyen élményt nyújtanak Probst könyvei, és most, néhány órával az utolsó oldal után rá kell döbbennem, hogy még mindig teljes mértékben a könyv hatása alatt állok.

Carina szimpatikus lány, közel került a szívemhez. Némiképp a jövőbeni önmagamat látom benne: én is ilyen akaratos, törekvő és határozott nő szeretnék lenni, aki akkor is megszerzi magának azt, amire szüksége van, ha elvileg lehetetlen.

Max egy lehetetlen alak, tényleg egy gazember, akit szívesen elfogadnék egy éjszakára.

Kezdek rájönni arra (mondjuk @Mercigirl eddig is nagyon bizonygatta), hogy Jennifer Probst neve garancia egy jó könyvre.

5 hozzászólás
Sippancs P>!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

Hát ez most nagyon jólesett!
Már ezer éve olvastam az első két részt, így jóformán semmire sem emlékeztem az előzményekből, ettől függetlenül nagyon szerettem ezt a könyvet. Nem volt benne semmi extra, amivel már másik húsz romantikus könyvben ne találkoztam volna, mégis a Probstra jellemző hangulat/stílus, a Max és Carina közötti szoros kapcsolat és az olasz vonal (hmm, azok az ételek!) olyan erőssé és tetszetőssé tette, hogy sokszor lehetetlen volt kiimádkozni a kezemből.
Bátran ajánlom a romantika rajongóinak, akár önálló kötetként is!

5 hozzászólás
Viktória_Erdei >!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

A második utána ez sokkal jobb volt. Carina már felnőtt, érettebb, tudja mit akar. Ki mást? Mint gyerekkori szerelmét, Max-t. A vége az előző könyvek utána nem meglepő happy end. Jó volt, hogy az előző részek szereplői is jelen voltak. Kíváncsian várom a következő könyvet, az utolsó lány, Julietta hogyan szerzi meg Sawyer-t. :)

MVivien>!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

Ez a könyv sem okozott csalódást! Imádtam a történetet az elejétől a végéig.
Nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Talán ez a kedvenc részem eddig.
Carina-t nagyon megkedveltem, és ebben a részben még szimpatikusabb lett mint az előzőben. Max-ot imádtam, a kedvenc férfi karakterem. Nagyon szeretem azt is a sororaztban hogy feltűnnek az előző könyv szereplői is. Remélem a következő könyvben Carina-ról és Max-ről is olvashatunk.
Ezzel a történettel remekül kilehet kapcsolódni. Aki szereti a vicces és romantikus, erotikus történeteket annak ez a könyv tökéletes választás.
Juliette eddig nem volt szimpatikus, viszont Sawyer-t nagyon kedveltem ebben a könyvben így az ő történetükre is kíváncsi vagyok.

csillagka P>!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

Eddig a sorozat leggyengébb része, Maximust kedveltem, de Carina kiverte a biztosítékot. Buta ez a fruska, a sok bizonygatás ellenére vagy éppen az miatt, hogy mindig az eszét bizonygatja. Egyszerűen huszonhárom évesen senki sem hiheti, hogy tapasztalat nélkül csak elméleti tudással, bármiben tökéltessen leboldogul, az egyetem után jön az élet, munka amit pont ugyanolyan keményen kell tanulni. Conte mama még mindig a kedvenc szereplőm, bár már túl sok a vétlenekből és az olaszos hagyományokból. Sawyer Wellst első olvasásra megszerettem, jöhet az ő része, azt hiszem indulunk felfelé Christian Grey felé, bár már ebben a részben is volt utalás rá. Irány a szálloda ipar remélem nem lesz egy Trump. (bár utalásként ő is megjelent a könyvben)
Folytatom :)

1 hozzászólás
anikho>!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

Anyám, hogy ez mennyire jól esett! Huhuu. :)
A második résszel annyira nem voltam kibékülve, de ez teljességgel kárpótolt. Meg merem kockáztatni, hogy van olyan jó, mint Alexa és Nick könyve. Igazából felesleges is az összehasonlítgatás, jó volt és kész. Mi több, élvezhető, humoros és nagyon kedves a történet. Olyan egybőlbefalomsztori.

Carina ki akar törni abból a szerepből, amibe eddig belekényszerült, nem akar most egy „szélsőséges” szóval élek ingyenélő lenni. Azt akarja élvezni az életben, amit saját maga teremt meg. Szárnyai bontogatása közben pedig felelevenedik régen takaréklángon tartott szerelme Max iránt.
Hamar világossá válik, hogy Max is igényt tart Carinára, csak még a férfi előtt sem tiszta, hogy mennyire magának akarja. A múltban született gyengéd ragaszkodás és szeretet átalakul valami elképesztő szenvedéllyé, aminek egyik fél sem tud ellenállni. De hát nem is kell.., még szerencse, hogy időben rájönnek erre.

Sawyer.. nos. Kaptunk egy kis morzsát, micsoda alak lehet ő. Milyen is? Sötét, gunyoros, arrogáns.. akiről biztos szívesen olvasnék. Már neki is kezdek az ő könyvének.

fuszi P>!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

Mindig is imádtam a „tabu” szerelmeket, ráadásul ez még egy gyerekkori ismeretséggel is párosul. Így aztán igyekeztem mielőbb sort keríteni erre a könyvre, főleg, hogy már az előző részben is nagyon megszerettem Carina családját. Szerencsére Jennifer Probst most is hozta a formáját és csodálatos szerelmi történetet írt. Talán eddig ez a kedvenc részem a sorozatból, hiszen két talpraesett főszereplőnk van akik között szikrázik a levegő. Carina is egy határozott, karakán nő, aki tudja mit akar és nem hagyja, hogy irányítsák. Max pedig pontosan illik hozzá és bár az elején még tagadják, de ők ketten igenis tökéletes párost alkotnak!

agi89>!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

Maximus Gray te állat! Úúúúúúú.
Kikészített. :D

Carinanak meg adok egy virtuális pacsit, amiért csak megszerezte amit vagyis akit akart. Szép volt kislány! :D

6 hozzászólás
Violet_Finch_PMónika P>!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

Mint az első rész,ez is nagyon tetszett. Sőt,talán kicsit jobban is. :)
Carina nagyon vagányt nő lett,aki tudja,hogy mit akar,nem is csodálom,hogy Max beadta a derekát végül.
Annyira nevettem mikor (nem szeretnék nagyon spoilerezni) lebuktak. :DD
Az biztos,hogy egy ilyen családban nincs se titok. Itt ha valaki tud valamit,akkor azt mindenki tudja. :D
Drukkoltam nekik nagyon.

Ács_Milán>!
Jennifer Probst: Elhibázott házasság

A sorozat eddigi részei közül ez tetszett a legjobban. Carina és Maximus párosa a legszimpatikusabb a három páros közül.
A kis Carina mostanra egy igazi nővé érett, aki mind külsőleg, mind belsőleg már össze sem hasonlítható az évekkel ezelőtti önmagával.
Maximus pedig az álompasi kategória, minden hibája ellenére. Engem már az első pillanatban levett a lábamról.
Sokszor vicces és szórakoztató volt, ahogy főszereplőink kerülgették és húzták egymást. Várható volt, hogy a régi érzelmek és az a bizonyos szikra nem tudott eltűnni nyomtalanul. Mert ugye az első szerelem mély nyomot hagy az emberben és elfelejteni sem lehet.
Ó és Las Vegas…. Nem hiába mondják a bűn városának és a bűnös örömök városának. Las Vegasban minden megtörténhet és szerencsére meg is történt! Az egyik kedvenc részem volt a történetben.
Azért nem minden úgy történt ebben a házasságban, mint amire számítottam, de a végére elhárult minden addigi akadály és a befejezés az előző részekhez hasonlóan alakult.
Könnyed, szórakoztató olvasmány! Továbbra is ajánlom!


Népszerű idézetek

Viktória_Erdei >!

Jobban kell bíznod magadban, (…) ! Bíznod az értékeidben.

248. oldal, 11. fejezet

9 hozzászólás
lizzyke21>!

– Nos, ízlett a csokoládé? – mosolygott rá Max a lányra.
Carina felhördült.
– Te aztán sötét alak vagy, nem igaz? Christian Grey elbújhat melletted!
Max együtt nevetett vele.
– Lehet, hogy a nevünk hasonlít, de én sosem mondom a nőknek, hogy „később, bébi”
Carinának leesett az álla meglepetésében.
– Te olvastad a könyvet?
Max sértődött képet vágott.
– A Twitteren találkoztam vele. De vigyázz a nyelvedre, hallod-e, mert a végén tejszínhabbal is megkínozlak!

280. oldal, 12. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Carina Conte · Christian Grey · Maximus Gray
_Katie_ P>!

– Soha nem szabad feladni a lélek egyetlen darabkáját sem. A végén elsorvad és elhal, vagy épp el is üszkösödik, és ki kell metszenünk magunkból. – Tekintete magába fordult, mintha a múlt árnyaival küzdene. – Az élet túl rövid a megbánáshoz.

190. oldal, 9. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Sawyer Wells
Ercsusz>!

Ismerd el a gyengeségedet. Fogadd el, és lépj tovább.

14. oldal, Első fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Carina Conte
_Katie_ P>!

… – Bevallotta, hogy csak képeskönyveket hajlandó a kezébe venni .
– A Vogue-ban cikkek is vannak.
– Na igen. Biztos te is a mély cikkeiért olvasod a Playboyt.

55. oldal, 4.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Carina Conte · Maximus Gray
sziromkiállítás>!

Max elvigyorodott.
– Egyforma gipszbe tettek bennünket. Ezt csontszövetségnek neveztük.
Carina a szemét forgatta.
– Ahá, értem! Nem vértestvérek lettetek, hanem csonttestvérek. Személy szerint úgy vélem, hogy mindig is csonthülyék voltatok.

Kapcsolódó szócikkek: Carina Conte · Maximus Gray
kiruu P>!

– Nos, hogy ízlett a csokoládé? – mosolygott rá Max a lányra.
Carina felhördült.
– Te aztán sötét alak vagy, nem igaz? Christian Grey elbújhat melletted!

Kapcsolódó szócikkek: Carina Conte · Christian Grey · Maximus Gray
mea0810>!

– Ki főz, Maggie?
Michael elvigyorodott.
– Még csak az kéne.
– Akkor ott leszek.
– Okos fiú.

Kapcsolódó szócikkek: Margherita 'Maggie' Ryan · Maximus Gray · Michael Conte
Ehlena>!

A férje ekkor elégedett mosollyal a zsebébe nyúlt, és hosszú selyemsálat vett elő.
Carina szeme elkerekedett meglepetésében.
– Csak nem A szürke ötven árnyalatát játsszuk újra? – suttogta.

277. oldal, 12. fejezet (Libri, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Carina Conte · Maximus Gray
catilde>!

– Akarod, hogy bebizonyítsam, nem vagyok meleg?
Carina csak egy pillanatra ijedt meg, aztán visszavágott.
– Nem tudtam, hogy ennyire számít a véleményem.

37-38. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Carina Conte

A sorozat következő kötete

Milliárdosfeleségek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Vi Keeland: A beosztott
Meghan March: Vágy és kétség
Erin Watt: Megtört herceg
Vi Keeland: A viszony
Carly Phillips: Forró szerelem
Vi Keeland: Egomániás