White ​Hot Kiss (The Dark Elements 1.) 57 csillagozás

Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

One ​kiss could be the last.

Seventeen-year-old Layla just wants to be normal. But with a kiss that kills anything with a soul, she's anything but normal. Half demon, half gargoyle, Layla has abilities no one else possesses.

Raised among the Wardens—a race of gargoyles tasked with hunting demons and keeping humanity safe—Layla tries to fit in, but that means hiding her own dark side from those she loves the most. Especially Zayne, the swoon-worthy, incredibly gorgeous and completely off-limits Warden she's crushed on since forever.

Then she meets Roth—a tattooed, sinfully hot demon who claims to know all her secrets. Layla knows she should stay away, but she's not sure she wants to—especially when that whole no-kissing thing isn't an issue, considering Roth has no soul.

But when Layla discovers she's the reason for the violent demon uprising, trusting Roth could not only ruin her chances with Zayne…it could brand her a traitor to her family. Worse… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Inkyard Press, Toronto, 2019
378 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781335009197
>!
puhatáblás · ISBN: 9781335009197
>!
Harlequin Teen, Toronto, 2014
400 oldal · ISBN: 9780373211104 · ASIN: B00DSX0QRS

4 további kiadás


Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Roth (Astaroth) · Bambi · Layla Shaw · Zayne · Stacey Boyd · Sam


Kedvencelte 10

Most olvassa 4

Várólistára tette 48

Kívánságlistára tette 38

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Imádom! Annyira, de annyira jó volt, és… ÚRISTEN! Totál sokkot kaptam a végétől! Nem hiszem el, hogy JLA már megint kínok között hagyott.
Készültem, hogy jó lesz, és hogy tuti tetszeni fog, mégis felülmúlta a várakozásomat.
Egy történet, ahol a jó harcol a rossz ellen, ebben az esetben vízköpők a démonok ellen. Viszont mi van akkor, ha nem minden démon rossz, és nincs minden vízköpőnek tiszta lelke? Mondjuk én úgy tudom, hogy a vízköpők is afféle démonok… Layla kezdi más szemmel látni a világot, miután megismer egy totálszexi démont – Roth személyében. *-* Rájön, hogy nem minden csak fekete, vagy fehér, valamint hogy a család, aki befogadta őt, titkokat rejtegetnek előle.
Roth maga a fény az éjszakában♥♥♥ Szarkasztikus, és vicces, nagyon-nagyon szexi, tetkókkal, piercingekkel és hatalmas egóval megáldva :D Csomó meglepetés a srác – csakis imádnivalóan ^^ – és a szíve is óriási. Amiket mondott, amiket tett… :3 Ó, jaj, szeretem!
Layla is jófej, habár elég csökönyös, nehezen fogadja el az érzéseit, de szerintem jól teljesített, mint főhős. Engem nem zavartak az apró kilengései, a két barátját, főleg Stacey-t, pedig imádtam :))
Egyedüli dolog, ami még bezavarhat a folytatásba, az a szerelmi háromszög. Mondjuk számomra nem kérdés, kit imádok, Layla viszont más tészta.
Zayne-ről még nem tudom pontosan mit gondoljak, egyenlőre nem kavar bele nagyon a dolgokba. Majd kiderül.
Az biztos, hogy minél hamarabb kell a folytatás, mert egyszerűen nagyszerű a könyv.

8 hozzászólás
Ittimi78>!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Most komolyan! HOGY LEHET ÍGY VÉÉÉÉGE???? :/

Ez nagy kiszúrás velem, mert tovább KELL folytatnom az olvasást, és közben a „kötelezőkkel” nem haladok, pedig jön a határidő… De mit tehetnék mást?

Pont olyan jó könyv volt, mint a Méreghercegnő, ezt se tudtam letenni egy pillanatra sem. Igaz, nem sokat aludtam az éjjel, de megérte :))

Nagyon kíváncsi vagyok, mi jön még ez után…

ÖT CSILLAG. Mi más? :D

* Halkan megsúgom, sokkal jobb, mint az Luxen sorozat :) *

36 hozzászólás
Naiva >!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Ez valami hihetetlen jó volt. Mindig is úgy éreztem, hogy JLA sokkal jobban tud írni YA ill. NA „természetfeletti” témákban Fogalmam sincs, miért érzem így, de ez a könyv csak még jobban megerősítette ezt az érzetet. Először a szinopszist olvasva nem hittem a szememnek. Vízköpők? Komoly? Még a paranormális világban is ritka jelenségek, de hogy főszerepet játszanak. Maga a borító sem olyan igazán figyelemfelkeltő. Legalábbis szerintem. A történet nagyon szórakoztató, igazán esemény gazdag. A romantikus rész spoiler halálos kombo.
A szerelmi háromszög jól átgondolt, szépen kivitelezett. Elég jól érezhető, hogy a hősnő szíve hova húz inkább, mivel egyáltalán nem indulnak egyenlő eséllyel. Már csak a közös múlt miatt is. Én annál inkább nagy gondban voltam, mert voltak olyan pillanatok, hogy nem tudtam volna dönteni. Zayne édes és gondoskodó talán túlságosan is, a másik igazi rosszfiú. Szarkasztikus humorral, tetkókkal, totál szexi kinézettel. Egy icipicit Laylát ezen a téren manipulatívnak éreztem.
Előjáróban annyit, hogy ennyi idősen, mint most, ilyen *Fangirl Faktort* utoljára szintén Jennifer egyik karaktere, Daemon Black indított be nálam, mint most Roth. Igazából nagyon csodálkoztam azon, hogy nem jutott még el hozzánk ez a sorozat, mert legalább akkora ász lenne, mint a Luxen sorozat.
A történet lényegében a mi világunkban játszódik, ahol a vízköpők feladata megvédeni a démonoktól az emberiséget. Az emberiség erről mit sem tud. A hősnőnk, Layla már csak azért is különleges, mert ő félig Warden (vízköpő), félig démon. Ez az adottsága pedig nagyon elbizonytalanítja a wardeneket. Nem tudni pontosan miért tartanak tőle, egészen addig, amíg fel nem tűnik egy szexi démon, aki azt állítja, hogy mindent tud a lányról. Azt is, hogy miért tartanak tőle a Wardenek. Imádtam ezt a világot, a karaktereket és azok különleges képességeit és a sokat sejtető romantikát. spoiler
Igazából valódi meglepetést nem okozott a könyv. Hozta az írónőtől elvárt szintet. A történet és a karakterek tele vannak humorral. Kiegészítve néhány dögös és egy dögös, de bunkó sráccal, akit lehetetlenség nem szeretni. Azért akadnak benne meglepő fordulatok. Nehéz letenni, vagy csak félbehagyni. Egyszerűen olyan világ, amely magába szippant.

3 hozzászólás
Vicky3>!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Így a 3. Jennifer L. Armentrout sorozatom után azt kell mondjam, hogy az írónőnek van egy jól bevált receptje és minden sorozatában ezt használja, néhány apró módosítással. Sőt, ha ez nem lenne elég, már maga a recept se túl egyedi elemekből lett összekotyvasztva, így nem meglepő módon a könyv elején meglehetősen háborogtam emiatt. Úgy éreztem kissé át lettem ejtve a palánkon.

Szóval lássuk mik csapták ki nálam a biztosítékot. *ujjropogtatás*

Legelőször is már magával a főhőssel is gondjaim akadtak. Rögtön lejön, hogy ő lesz mindenki életének és az egész cselekménynek a középpontja, az egész univerzum körülötte és csak is körülötte forog.

„Not everyone is created equal.”
I pursed my lips. “I don’t think I’m special.”
Roth looked at me again. “But you are. You’re a half demon that is also half Warden.”

Azt hiszem ez az idézet tökéletesen leírja az egész alapszituációt. Bizony, Layla teljesen egyedi a könyv világában, félig démon, félig Warden (vízköpő, de erről majd később a világ kifejtésénél) és nekem azonnal éreznem kellett milyen különleges és speciális teremtés is ő. Na nem az elképesztően összetett és magával ragadó, szerethető személyisége miatt, sablonos, idegesítő, önző és mártírkodó vagy éppen a példamutató, átgondolt vagy éppen merész cselekedetei okán esztelen körbe körbe rohangálás. Nem, nekem azért kell őt bálványoznom, hogy az aminek született. Amihez mellesleg neki nem sok köze és vajmi kevés érdeme volt. Sőt ha ez nem lenne elég, még sajnáljam is, mert ő olyan különleges, hogy kirekesztettnek érzi magát. Ezt amúgy egész jól be lehetett volna mutatni, minden egyes árnyoldalával, de nem sikerült, mert csak a rinya okát szolgáltatta. Hogy még jobban érezzem milyen szűzies, tiszta és lassan már piedesztálra emelt főhősnőt is kaptam, szokás szerint járt a csomaghoz egy kissé szabad szájú, folyton szex és pasi témával elfoglalt 2D-s legjobb barátnő és egy geek barát, aki természetesen bele van zúgva előbbi hölgyeménybe.

Természetesen nem maradhatnak ki a pasik se egy ilyen könyvből. Rögtön kapunk is két tökéletes hímpéldányt, akik magától értetődő módon vagyis gondolom ez magától értetődő, mert nekem nem jött le, hogy miért és mikor mindketten az álomszép – amiről persze ő nem tud –, szűzies és lenyűgöző hősnőnk után ácsingóznak.

„Zayne said I looked like the long-lost sister of the elf in Lord of the Rings. That was a huge confidence booster. Sigh.” öhmm…oké tényleg szörnyű lehet úgy kinézni, mint egy tünde. Várjatok mindjárt menni fog, mindjárt sajnálom.

És habár Roth tipikus Daemon 2.0 rosszfiús démon kiadásban és Zayne a szinte tökéletes, tipikus warden testvér a képletben, még is bírtam mind a kettőt a könyvben. Nem voltak egyediek, de a humor faktorral kiegészítve jól szórakoztam rajtuk. De persze a szerelmi háromszög elengedhetetlen, mert miért is létezne enélkül YA könyv. Huh…

Mindegy nézzük a világot. Az alap felállás egész jó kiindulópont. A történet szerint a démonok és a gargoyles (vízköpők, de olyan hülyén hangzik magyarul) léteznek és egymással vívják a jó és a rossz harcát. 10 évvel ezelőtt a vízköpők, akiket Wardennek hívnak, a nyilvánosság elé álltak, mivel a démonok jelenléte a felszínen felszaporodott. Azt nem mondták el, hogy a démonok is léteznek, mert az embereknek anélkül kell hinniük, hogy tudnák a pokol tényleg létezik. De ők felfedték magukat, bár azt nem mondták meg mit csinálnak és ez elvileg valahogy segített a helyzetükön a démonokkal szemben. WTF?! Még most se értem, hogy ez miért volt jó nekik a démonokkal szemben és milyen logika szerint lehetett az ő létezésüket nyilvánosságra hozni, de a démonokét nem. Mármint senkiben nem merült fel, hogy ha a misztikus Wardenek léteznek, akkor esetleg a sztori többi része is igaz és a démonok is az emberek között járnak? Bár a jelek szerint ezen csak én akadtam így fenn, mert meglehetősen kis meglepetéssel fogadták az emberek ezt a bejelentést.
Mi? Léteznek Wardenek, a vízköpők tényleg életre kelnek? Oké… Hol a reggeli kávém?

Azonban még így is egy tök érdekes sztori lehetett volna belőle, de mit foglalkozunk mi itt holmi jó és rossz harcával? Ha egyszer lehet nyáladzani romantikázni? Na jó, lehet ez egy kicsit túlzás, mert nem annyira gáz a romantikus szál, de engem nagyon idegesített, hogy Laylának semmi más nem járt a fejében csak a szép szemek és a kockahasak. Meg persze kit érdekel Solomon kulcsa, mikor két ilyen pasi vitázik miattunk, nem?

„Zayne’s grip relaxed. “Shut up.”
Roth came to his feet fluidly. “I don’t think I like your tone.”
“And I don’t like your face,” Zayne returned.
The amount of testosterone the two were throwing off was ridiculous.”

Mondjuk eleve nem sok minden járt szegénynek a fejében, nem éppen az eszéért híres. De persze ez kellett ahhoz, hogy bevethessünk egy újabb jól bevált klisét, méghozzá az információ vissza- és a főhősnő sötétben tartását. Sőt ez a lista még a végtelenségig folytatódhatna, hisz van itt minden, amnézia, a „csak most találkoztunk, de rögtön hiszek neki, mert olyan jól néz ki” szindróma, hirtelen felfedezett szuper erők, önfeláldozás és még sorolhatnám.

DE!
De nem is ezek az okai, hogy olyan mérges vagyok. De nem ám! Elvégre ezt kismillió egy másik NA/YA könyv is tartalmazza, nem különösebben róhatom fel ennek az egynek ezeket a hibákat. Mert mindezek ellenére is, a végén úgy tettem le a könyvet, hogy nekem ez tetszett. Ennyi felsorolt klisé és idegtépő elem mellett is képes volt elérni az írónő, hogy a végére megszeressem a sztorit! Nem tudom hol vagy mikor váltott át a bosszúságom szórakozássá, de elérte. Hihetetlen, még most se tudom ezt felfogni. El se tudom képzelni, hogy ha képes volt mindezt elérni ezzel a könyvvel, ami tele volt innen-onnan használt elemekkel, mi lenne, ha mellőzni a kliséhegyeket és egy valóban eredeti sztorit alkotna meg. Az a nagy szerencséje, hogy a könyv olvastatja magát és a stílus felettébb gördülékeny. Na de a nagy kérdés: tényleg szüksége van egyáltalán erre? Tennie kéne bármilyen erőfeszítést is, hisz így is hatalmas rajongó tábora van, nem csak külföldön, de itthon is. Még én is úgy tettem le a könyvet, hogy oké, egész jó volt. Miért kéne változtatnia, ha ez beválik?

http://three-points-of-view.blogspot.hu/2016/03/jennife…

7 hozzászólás
Lunèa_Charlotté>!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Uh… OMG! Shit! … Ihhhhhh!!!! IMMMÁDTAM!
Ez szerintem jobb mint a Luxen sorozat… Vagy nagyon vetekszik vele. :P
Kicsit nehezen álltam neki, mert a másik sorozat, a Convenant az csalódás volt és az is valami démonos… De ez?!!
Hihetetlen… Szörnyen jó! :D És olyan izgalmas és baromira élveztem minden percét és olyan Jennifer L. Armentrout-os volt minden! xD
A történet érdekes, ahogy minden ki van találva és fel van építve ez a világ. A szereplőkről nem is beszélve! Áhh, Imádtam Bambit! *o*
És kell az a hülye folytatás ebben a szent pillanatban! Meghalok, ha nem kapom meg… Miért kellet ennek így végződnie? :O
Bővebben: Később. :)) http://lalalunea.blogspot.hu/2014/07/jennifer-l-armentr…

15 hozzászólás
AmelieRichtfox>!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Már egy ideje a várólistámon csücsült ez a könyv is, azonban sosem jutottam el addig, hogy el is olvassam, hiába szeretem annyira a fantasyt. Az írónő kapcsán voltak inkább fenntartásaim, mivel a Luxen-sorozat nem jött be.
Kellemes csalódás volt azonban a White Hot Kiss. Rég olvastam olyat a műfajból, ami ennyire lekötötte volna a figyelmem. Érdekes volt, gyorsan pörgő eseményekkel, vicces párbeszédekkel és rizikós jelenetekkel. A szereplőket annyira nem éreztem kidolgozottnak, viszont Roth maradandó emlék lesz bennem, szerintem.
A befejezésen ki vagyok akadva csöppet. spoiler

Tufuka>!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Nagyon tetszett a történet, ugyanis végig eseménydús és figyelemfelkeltő volt, egy kis kalandos kutatással megfűszerezve. A világfelépítés érdekes és egyedi, bár számomra egy teljesen új koncepciót teremtett az írónő, de nem volt zavaros. Ügyesen vezetett be a világba, anélkül, hogy túlzottan szájbarágós lett volna. Különleges ez a Démon – Warden szembeállás.

A szereplők is érdekesek, bár jobban talán csak Laylat ismerhettük meg. A könyv eleji kicsi rinyálástól eltekintve, ha nem volt Zayne közelében, akkor kedveltem őt. Szerencsére, elég jól fogadja a váratlan híreket. Kissé talán drámázik, de az elviselhető kategórián belül.
Roth volt az egyik kedvenc szereplőm. Pimasz és humoros, de ugyanakkor helyén van az esze és a szíve is. Az állatkáját pedig imádtam. Bambi valami hihetetlen egy lény. :D
Sajnos a könyvben a Wardenek közül nem igazán sikerült megkedvelnem senkit. Egyedül Nicolai-ban látok valamit, ami arra mutat, hogy megkedvelhetem. Zayne-t utáltam. Nem tehet szegény róla, de ha soha többet nem szerepelne, akkor sem hiányolnám…
Danika olyan tessék-lássék karakter volt, teljesen felesleges, aki csak azért van, hogy legyen egy lány, akinek elérhető Zayne, még ugye Layla-nak esélye sincs. Nem volt gonosz, vagy undok karakter. De őt sem kedveltem egyáltalán. A testvére és az ő gyerekei pedig szintén nem lettek a szívem csücske.
Abbot-ról még nem nagyon sikerült véleményt formálnom. Nem tudom, ő melyik oldalra kerül.
Azt hiszem, talán az a legnagyobb gondom a vízköpőkkel, hogy vakon teljesítik az Alpha-k parancsait, és egyfolytában azt hangoztatják, hogy minden démon gonosz, és Layla-t is ennek megfelelően kezelik. Pedig a könyv folyamán megtapasztalhatjuk azt, hogy nem minden fekete és fehér, és vannak tisztességes démonok, és aljas Wardenek.

Összességében ez egy nagyon érdekesnek ígérkező sorozat kezdése volt, ha ilyen marad, akkor új kedvencet avathatok.
Végül, hogy @Caladril-t idézzem: MÉG 202 nap! Ennyit kell várni a 2. részre. ;)

11 hozzászólás
Caladril>!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Még 211 nap! Ennyit kell várnom a második részre. Alig közelíti meg a valóságot, ha azt mondom, megőrülök addig! Igen, ennyire tetszett! :)
Áradozhatnék a történetről, hogy mennyire egyedi, mennyire élvezetes, vicces, izgalmas. De inkább azt mondom, hogy aki már elolvasott legalább egy JLA könyvet, és tetszett neki, az mindenképp álljon neki ennek is! Ha pedig még létezik olyan moly a világon, aki sosem olvasott tőle, hát kezdje ezzel a könyvvel! Minden megvan benne, ami már szinte Armentrout védjegyének számít: egy szerethető, erős, gondolkodó és korának megfelelően viselkedő hősnő; egy szép, védelmező „mostohatesó”; egy dögös, nagyszájú, édes, piercinges, tetovált démon (abszolút KELL kategóriás *-*); mitológia; sok-sok titok és még annál is több poén. Bambinál konkrétan leestem a kanapéról, hatalmas, komolyan! :D Kétségtelenül sok a hasonlóság az Obsidiannal, Roth távoli unokatesója lehetne Daemonnek, és Layla, akárcsak Katy nem egy kis nebáncsvirág. Engem speciel a legkevésbé sem zavar, hiszen a Lux az egyik legnagyobb favoritom, szóval felőlem akár sorozatban írhatná Jen a hasonló könyveket. ^^
És nem lenne teljes egy Armentrout értékelés anélkül, hogy ki ne térnék a könyv végére.. Igen, ez a nő mestere a függővég nélküli függővég írásnak! Grrrrr! Még 211 nap..

19 hozzászólás
lafayette>!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Ohh szegény lelkem nagyon hiányolt már egy JLA könyvet. És ááh.. imádtam. Legalább olyan jó volt, mint a Luxen sorozat. (Na jó talán az egy leheletnyivel jobban tetszett, de hát az volt az első JLA könyvsorozat amit olvastam, szóval elfogult vagyok). Ja és Team Roth of course. :D Welcome to my harem. XD

me_the_traveller>!
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss

Jennifer tudja mi kell egy jó könyvhöz! Nagyon-nagyon tetszett! Szerintem Layla egy nagyon jó főszereplő, nagyon bírom őt. Na és a fiúk… Oh, Roth, miért vagy te Roth? Lehet, hogy sokan nem értenek egyet velem, de a könyves pasi ranglistán már közel áll Daemon Black-hez. Zayne-t is nagyon kedvelem, ő is nagyon elragadó. ;)
A témája is nagyon megfogott. Figyelemfelkeltő és izgalmas. De nem titkolom, hogy a romantikus lelkem miatt a szerelmi szál a kedvencem. Biztos vagyok benne, hogy a folytatás még ennél is jobb lesz, szóval izgalommal veszem a kezembe a következő részeket is.
Aki kicsit tud angolul, azt ajánlom olvassa csak el. Nem nehéz a nyelvezete és gördülékenyen olvasható!


Népszerű idézetek

Tufuka>!

“I lost myself the moment I found you.”

Kapcsolódó szócikkek: Roth (Astaroth)
DarknessAngel>!

“Kitten?”
“Yes. It’s a kitten.”
[…]
“Two?”
He shook his head, pointing back to the head of the bed. “Three.”
[…] “I…can’t believe you have kittens.” I wiggled my fingers and the little guy strained to reach them. “What’re their names?”
Roth snorted. “That one is Fury. The white one is Nitro and the black one is named Thor.”
“What? You called these cuties something like that, but named a giant snake Bambi?”
He bent forward, placing a kiss on my shoulder. It was so fast I wasn’t sure he’d actually done it.
“There’s sweetness in evil,” he said. “And remember, looks can be deceiving.”

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
3 hozzászólás
Tufuka>!

“You need something,” he said, and when I stared at him, he added, “Your face.”
“My face?”
“It’s in need of my kisses.”

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
1 hozzászólás
Toffy_Sentellion>!

Roth heaved a long sigh. „Look. I'm so – I'm sor…” He took a deep breath, trying again. „I'm sorr…”
I'm turned my head toward him, waiting. „You' re what? Sorry?”
He looked chagried, lips pursed. 'I'm …sorr-ree."
„Oh, give me a break. You can't say I'm sorry?”
„No.” He looked me straight on. „It's not in a demon's vocab.”
„That's rich.”

86. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
Caladril>!

„Your tongue is pierced,” I said dumbly.
A wicked gleam filled his gaze. „That's not the only thing pierced.”

137. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
DarknessAngel>!

“If I say thank-you, will you go away?”
“Yes.”
“Thank you,” I said eagerly.
“I lied.”
“What?” I looked up at him, frowning. “That’s messed up.”
Roth leaned down so that our faces were inches apart. God, he smelled wonderful. I closed my eyes briefly and I swore I could feel him smile.
“I’m a demon. I tend to lie from time to time.”

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
Lunèa_Charlotté>!

“Do you know anything about personal space?” I snapped.
"No.”

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
Lunèa_Charlotté>!

"Did you think demons couldn’t fall in love? We can. Our love is a little dark and twisted. We love until death. Most wouldn’t want to be on the receiving end of our affections, but we feel what we feel all the same.”

Kapcsolódó szócikkek: Roth (Astaroth)
Tufuka>!

My gaze dropped to our clasped hands. Warmth had traveled up my arm, and I really didn’t trust that feeling. “And you don’t need to hold my hand.”
“But what if I get scared?”
“Seriously?”
Several seconds passed and then he released my hand. Scratching his chin, he shrugged. “Okay. It’s a deal, but if you want to hold my hand later, you’re out of luck.”

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
Lunèa_Charlotté>!

"See, I was raised in Hell. You could say I’m socially awkward.”

Kapcsolódó szócikkek: Roth (Astaroth)

A sorozat következő kötete

The Dark Elements sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Rachel Hawkins: Demonglass
Mindee Arnett: The Nightmare Charade
Stephenie Meyer: Eclipse
Anna Banks: Of Poseidon
Wendy Higgins: Sweet Evil
Kresley Cole: Poison Princess
Kerstin Gier: Emerald Green
Richelle Mead: Vampire Academy
Sophie Jordan: Firelight
Chloe Neill: Hard Bitten