Megjelenésének várható időpontja: 2021. július 2.

Every ​Last Breath – Utolsó lélegzetig (Komor elemek 3.) 34 csillagozás

Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath – Utolsó lélegzetig

Van ​olyan szerelem, ami az utolsó lélegzetvételig tart.

Minden döntés következményekkel jár – a tizenhét éves Laylának azonban a szokásosnál nehezebb döntéseket kell meghoznia. Fény vagy sötétség. Roth, az átkozottul szexi démonherceg, vagy Zayne, a gyönyörű és gondoskodó őrző, akiről Layla azt gondolta, sosem lehet az övé…

A lánynak ráadásul azt is el kell döntenie, hogy önmaga melyik oldalában bízhat. Emellett egy új problémával is szembe kell néznie: egy lilin – a létező démonok leghalálosabbika – szabadon garázdálkodik, és az a célja, hogy mindent és mindenkit elpusztítson maga körül, beleértve Layla legjobb barátját is. Hogy megvédje Samet egy olyan végzettől, ami sokkal-sokkal rosszabb a halálnál, Laylának alkut kell kötnie az ellenséggel, és meg kell mentenie a várost és a faját a pusztulástól.

Két világ és két fiú között őrlődve Layla semmiben sem biztos, legkevésbé a túlélésben, és a helyzet tovább fokozódik, amikor egy múltbeli alku újra felszínre… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
424 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635616176 · Fordította: Soponyai Alexandra Bianka · Megjelenés időpontja: 2021. július 2.

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Roth (Astaroth) · Layla Shaw · Cayman


Kedvencelte 10

Most olvassa 10

Várólistára tette 118

Kívánságlistára tette 192

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath – Utolsó lélegzetig

Imádtam ezt a regényt, számomra öt csillagos élmény volt. Ha akarnék, kereshetnék hibákat, de nem teszem, mert magával ragadott a történet, a karakterek, az izgalmak, a romantika és Armentrout sodró lendületű írásmódja. Úgy érzem nagyon kompakt regényt kaptam, ami tökéletesen lezárja ezt a baromi jó trilógiát.

Bővebben a blogomon:
» https://sorok-kozott.hu/2021/06/konyvkritika-jennifer-l…

SeRa00>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath – Utolsó lélegzetig

Úristen!!! Azt kell mondjam, hogy a három rész közül ez a kedvencem. Csak pörögtek és pörögtek az események és én egyszerűen képtelen voltam letenni a könyvet.
Layla végre összeszedte magát és érettebben viselkedett. Egy igazi harcos lett és azt kell mondjam nagyon látszik, hogy mennyit fejlődött a karaktere.
Roth pedig, egyszerűen levett a lábamról. Annyira édes volt és elvarázsolt és nem tudom hányszor azt kívántam, bár a való életben is léteznének olyan fiúk, mint ő.
Cayman volt a másik kedvencem. Imádtam a beszólásait és, hogy mennyire támogató volt és hűséges.
Ebben a részben végre minden kiderült. Nem maradt semmi sem lezáratlanul és azt kell mondjam, hogy valóban ez úgy tökéletes, ahogy van. Sokat nevettem és izgultam és néha igazán elszomorodtam egy-két résznél. Alig várom, hogy az írónő többi könyvét is elolvashassam!

Atina_Scisaili>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath – Utolsó lélegzetig

Imádtam!! Az elejétől a végéig! Armentrout nálam benne van a top 5-ben! És amilyen pasikat alkot…
Az volt az egyetlen bajom, hogy hamar vége lett. (hüpphüpp) Plusz pont, hogy a szerelmi háromszöget nem húzta el… Ezért egy hatalmas piros pont. :D Egy ültő helyemben kiolvastam, letenni se tettem le egy percre sem, annyira beszippantott és magával ragadott. Roht én neked szurkoltam ♥ Cayman te vagy a legjobb barát, akit valaha kívánhat magának egy démon herceg. :D
Azt hittem a sok romantika elveszi az élményt, de nagyon nem! Mindig történt valami!
Oh kedves Jennifer még és még ilyen sok regényt!

Peetagey>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath – Utolsó lélegzetig

*Bejegyzés előtti rövid vélemény*
Hááát ez csalódás volt. Nagyon vártam ezt a könyvet, még a Gena maratonomat is megszakítottam, miután megérkezett. Erre majdhogynem semmilyen volt. Alig történt benne valami, ami mégis, az kiszámítható volt, vagy volt rá utalás. Csak azért nem kapott kevesebb csillagot, mert volt néhány tényleg váratlan dolog benne, még ha nem is a főbb események. Most a szereplők se ragadtak úgy magukkal, tudtam, hogy Layla és Roth úgyis együtt lesz, hogy Zayne-nek túl kell lépnie. Nem is tudom, többet vártam. Mind a trilógia zárókötetétől, mind Armentrouttól. Olyan érzésem van, mintha feleslegesen dobtam volna ki a pénzt az ablakon, mert alig kaptam valamit. A tölteléken kívül, ha csak a fontosabb eseményeket nézem, simán lehetett volna az előző könyv végén mindez. Remélem, hogy egy újraolvasásnál majd változik a véleményem, hogy esetleg rosszkor olvastam ezt a könyvet, mert tényleg szeretem Jent.

Angie84>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath – Utolsó lélegzetig

Nagyon-nagyon vártam a folytatást. A sztori jó, a szereplők szerethetők. Viszont a vége már számomra szirupos lett.


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Caymannek fülig ért a szája, miközben lehuppant a bárszékről.
– Hagyjuk a játszadozást, drága kis plüssnyuszikám! Zayne szerelmes beléd. Roth is szerelmes beléd.
Nagyot sóhajtottam, de félúton elakadt a lélegzetem.
– Bármit megtennének a kedvedért: érted élnek és lélegeznek, akár meg is halnának miattad. De nem kaphatod meg mindkettőjüket, Layla.
A combomra ejtettem a kezemet, és azt suttogtam:
– Ezt én is tudom.
– Ahogy azt is, hogy melyikük a jó választás – folytatta Cayman, és elszántan bámult rám. – Tudod, ez olyan örök szerelem izé. Szóval miért húzod az időt?

Könyvmolyképző KU>!

Bizseregtek az ujjaim, annyira szerettem volna még egyszer utoljára megérinteni őt, de ha megteszem, kockáztattam volna, hogy felébred. Így hát megelégedtem annyival, hogy az emlékezetembe véstem szépséges arca minden apró szegletét: éles járomcsontját, álla határozott vonalát, ami alvás közben kissé lágyabbnak tűnt. Elraktároztam a dús szempillák és a természetes ívű szemöldök képét. Megnéztem magamnak a telt ajkakat, és azt kívántam, bár újra láthatnám a gödröcskéket, vagy a borostyánsárga szemek csillogását, ahogy Roth rám néz. Még egyszer utoljára bele akartam túrni a hajába, érezni, ahogy a selymes tincsek az ujjaim közt siklanak.

Könyvmolyképző KU>!

Roth áldozatot hozott értem. Csakúgy, mint Zayne. Mindannyian feladtak valamit azért, hogy én élhessek. Amikor megértettem, mi is vagyok valójában, hihetetlen hatalom birtokosává váltam. A puszta jelenlétem rettegéssel töltötte el a démonokat és az őrzőket egyaránt. Erős ellenféllé váltam, igazi kemény csajjá.

Renoir>!

– A számomat már beírtam a telódba, csak keresd a Szupercuki nevet.

77. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cayman
Renoir>!

Ne légy gyáva, engedd el a múltat! A jövőre figyelj, mert az számít igazán!

83. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cayman
Renoir>!

– Semmi baj. Cuki voltál.
-Cuki? – Az ujjai az állam vonalára siklottak. – Jobban szeretném, ha inkább szexi vadállatnak neveznél.

111. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
Bethany P>!

Másodpercekkel később irizáló kék és arany pikkelyek jelentem meg a sárkány hasán és hátán. Sötétvörös szárnyak bukkantak elő a testéből, büszke pofa és karmos hátsó lábak bontakoztak ki a foltokból. A szeme, akárcsak Rothé, élénksárga volt.
Csoda szép teremtmény volt.
De a méretét tekintve… Nos, nem volt nagyobb egy macskánál – egy nagyon kicsi macskánál.
Nem éppen erre számítottam.
Szárnyai hang nélkül mozogtak, ahogy Roth bal oldalán repült, farka a levegőben csapkodott. Olyan apró volt, és olyan… cuki.
Lassan pislogtam egyet.
– Neked… zsebsárkányod van?
Zayne valahol a hátam mögött horkantott.
Roth nagyot sóhajtott.
(…)
A sárkány felém fordult, kinyitotta a száját, és rikkantott egyet. Vagy inkább nyiffantott. Fekete füstfelhőcske hagyta el a pofáját. Semmi tűz. Csak sötét, kissé kénes szagú gombolyagok. Magasra szaladt a szemöldököm.

Bethany P>!

– Ez gyors volt. – jegyezte meg Roth, és karba tette a kezét.
Cayman vállat vont.
– Ilyen ez a modern világ. haver. Egy óra múlva valószínűleg máe valamelyik alfa Facebook-üzenőfalán is fent lesz.
Az alfáknak van Facebookjuk?


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Kingdom of Ash – Felperzselt királyság 1-2.
Ilona Andrews: Magic Breaks
Stephen King: Coffey a halálsoron
Sherrilyn Kenyon: Acheron
Rick Riordan: Az utolsó olimposzi
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Bruce D. Perry – Maia Szalavitz: A ketrecbe zárt fiú
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Michelle Knudsen: Oroszlán a könyvtárban