Every ​Last Breath (The Dark Elements 3.) 69 csillagozás

Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

Some loves will last ’til your dying breath

Every choice has consequences—but seventeen-year-old Layla faces tougher choices than most. Light or darkness. Wickedly sexy demon prince Roth, or Zayne, the gorgeous, protective Warden she never thought could be hers. Hardest of all, Layla has to decide which side of herself to trust.

Layla has a new problem, too. A Lilin—the deadliest of demons—has been unleashed, wreaking havoc on those around her…including her best friend. To keep Sam from a fate much, much worse than death, Layla must strike a deal with the enemy while saving her city—and her race—from destruction.

Torn between two worlds and two different boys, Layla has no certainties, least of all survival, especially when an old bargain comes back to haunt them all. But sometimes, when secrets are everywhere and the truth seems unknowable, you have to listen to your heart, pick a side—and then fight like hell…

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
puhatáblás · ISBN: 9781335009210
>!
Harlequin Teen, Toronto, 2015
400 oldal · ISBN: 9780373211142
>!
Harlequin Teen, Toronto, 2015
400 oldal · ASIN: B00P5QJ212

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Roth (Astaroth) · Layla Shaw · Zayne · Cayman · Elijah


Kedvencelte 14

Most olvassa 6

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

Olyan szép befejezés lett. ^-^ Végre megkaptam azt, amire már az első rész óta vártam. És szerencsére nem kellett túl sokat várni rá. Tetszett, hogy a történet pont ugyanott folytatódott, ahol az előző részé abbamaradt.
Az Every Last Breath tele volt izgalmas pillanattal. Ezért is sajnáltam, hogy időhiány miatt nem tudtam gyorsabban haladni vele. Izgultam a szereplőkért, hogyan fogják megoldani ezeket a galibákat. Voltak részek, amikor majd megszakadt a szívem, spoiler volt amikor csak olvadoztam, mosolyogtam, vagy épp nagyon büszke voltam Laylára, hogy végre megérkezett, kiállt magáért és Roth-ért.
Elég sok meglepetés is volt a könyvben. Legjobban a Bambi és Robin féle meglepi tetszett. :D De Layláról is megint kiderült pár érdekesség.
Ó, és végre használva lett az a bizonyos lift. Emlékszem erre is már a White Hot Kiss óta vártam.
Roth megint bebizonyította, hogy egy démonnak is lehet aranyból a szíve… főleg, ha egy bizonyos személyről van szó.
spoiler Jasmine és Dez történetére viszont most már nagyonis kíváncsi vagyok. Ezalatt a 3 rész alatt sikerült tényleg megkedvelnem őket.
Aki egy jó kis fantasy-ra vágyik a Luxen után, bátran kezdjen bele. Van ez is olyan jó, és Daemon halyett van egy Roth démonunk. ;) Nem lehet nem imádni!

9 hozzászólás
molybarby>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

És sajnos véget ért. :( Pedig meg úgy olvastam volna. Jó volt elmerülni ebbe a világba. Megismerni Zaynet és Roth. :D Layla nem nőtt a legjobban a szívemhez, néha idegesített, hogy ennyire nem bízik saját magába, de azért a végére felhúzta a nőcis bugyit és odatett magáért. Voltak váratlan fordulatok bőven, élvezet volt tudni, hogy nem tudom mi fog még történni. Magyarul is biztos olvasni fogom, amint kiadják, de örülök, hogy nem vártam addig is az olvasásával. :)

4 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

Hűha!
Nehéz összeszednem a gondolataimat, hiszen annyi minden történt. De mindenek előtt leszögezném, hogy a lehető legjobb befejező kötetet alkotta meg a trilógiához Jennifer.
Szerintem a mindenki által várt válaszokat megkaptuk, illetve annak is szemtanúi lehettünk, hogy a szereplőink hogyan oldják meg a felmerült problémákat.
Jó pár csavar segítette a történet előremenetelét, megszámolni sem tudom hányszor néztem egy-egy fejezet után magam elé, úgy hogy közben belül azt gondoltam: Mi volt ez? Te szent repceolaj! spoiler
Szereplők tekintetében először Zayne-ről ejtenék pár szót. Volt hogy nem értettem egyet a tetteivel, sokszor elég gyerekesen és makacsul viselkedett… de megkedveltem! Igen, bátran kimerem jelenteni, hogy a szívemhez nőtt ő is!
Layla igazán érett lett erre a kötetre. Meghozta a saját maga döntéseit, nem örlődött magában és bár soha nem is volt önző, de most sem ragadták el az érzelmek, továbbra is másokat állított maga elé. Volt hogy az egész Földkerekséget.
Roth… jajj, te Drága! Sosem gondoltam volna, hogy lehet szeretni ennyire valakit, aki még csak nem is létezik. Ám Daemon után, ő is belopta magát a szívem legmélyére és onnét többé kirobbantani nem lehet! Démon létére spoiler Ő maga egy csoda! És ha ő boldog, hát én is az vagyok!❤
Ez a könyv egy igazi érzelmi hullámvasút volt. Nevettem, izgultam, sírtam, rettegtem, majd mindezek után ismét nevettem. Szereten ezt a könyvet, ezt a trilógiát, a szereplőit és csak úgy magát az egészet! Különleges minden ízében.
Olvassátok!☺

Ui.: spoiler

10 hozzászólás
gabiica P>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

Az én véleményem szerint tökéletes lezárást kapott a történet, pont olyat, amilyet reméltem és amilyet szerettem volna. Roth teljes mértékben belopta magát a szívembe, ismét egy nagyon szeretnivaóló karaktert tárt elénk az írónő.
Végig izgalmas volt, fenntartotta az érdeklődésemet és a lelkesedésemet, nagyon élveztem az olvasását.
Sok mindenre fény derült, megkaptam szinte minden kérdésre a választ, ami korábban felmerült bennem. Kicsit olyan volt, mintha tényleg minden és a legnagyobb izgalom ebbe a kötetbe lett volna sűrítve, nagyon jó lezárása volt ez a trilógiának.

Beatrice8 P>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

A kedvenc könyveim mellett az ilyeneket a legnehezebb értékelni, amik jók voltak és nem nagyon találtam bennük hibát, csak egyszerűen nem klappoltak, ezért se nem szidhatom őket, de nem dícsérhetem őket őszintén.
Jó volt ez. Egyértelműen a legjobb a trilógiából, de hatalmas minőségi ugrást azért nem érzékeltem.
Örültem, hogy Layla végre nem húzta sokáig a szerelmi háromszög rendezését, mondjuk véleményem szerint ez a két könyv is sok volt már belőle.
Voltak benne izgalmas jelentek, bár annyira nem izgultam rajtuk :D.
A humoros jelentek meg tudtak mosolyogtatni.
Összességében úgy érzem, hogy sajnos ez a trilógia egyszerűen nem nekem íródott. Nem tudott érdekelni igazán. Pedig a szereplők szimpatikusak voltak akár szerettem is őket, tényleg voltak benne érdekes részek, de úgy őszintén pár mosolyon kívül sokat nem váltott ki belőlem. Sajnálom, azért jó volt, örülök, hogy végül folytattam.

2 hozzászólás
Szami81>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

Hu, hat ezt most nem olvastam olyan lelkesen, mint az elso ket teszt. Kiakadt nalam a cukisagmero a sok szerelmi vallomastol meg osszebujastol. Ennyi edi-bedizest nehezen vesz be a gyomrom, nem vagyok egy romantikus alkat, na.
Keves volt a cselekmeny, mintha csak azert irna a sok romantikus rizsat, hogy meglegyen az oldalszam. A masodik resz vegere elfert volna, nem kellett volna meg egy reszt kiizzadni.
Nem arrol van szo, hogy rossz volt, felreertes ne essek, csakhat a masodik reszt meg sem kozeliti, kicsit csalodott vagyok.

klaraboglarka P>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

Már ideje volt befejezni ezt a trilógiát ha már elkezdtem, de nem volt annyira kedvem, mert a szerelmi háromszög a második rész után annyira too much volt már. De hálisten ez már az elején megváltozott a harmadik résznél. Juhúúú!

Aztán meg csak sorban jöttek a cselekmények, amiket kifejezetten élveztem, mert ebben a sorozatban JL Armentrout nem hagyta az olvasókat, hogy szenvedjenek, szóval nem volt sajnálattól csöpögős az egész történet, hanem haladtunk, és a problémák inkább hamarabb, mint később, megoldódtak. Ennek is szintén örültem, mert nem nagyon volt kedvem egy depresszív, lenyomós sztorihoz.

A legvégén pedig szinte mindenre kaptunk valami magyarázatot, és még az utolsó fejezetben is megismertünk pár új szereplőt, és WOW azok a mellékszereplők akik ebben a harmadik részben jelentek meg, mind taroltak!
Egy rész pedig picit megsiratott:( spoiler.

Határozottan nem egy drámai sorozat, inkább a romantikus szálat hangsúlyozza, de a fantasy világot sem hanyagolja el egy percre sem. Az akciók pedig voltak olyan gyengéden megírva, hogy nem kellett állandóan halálra izgulnom magam. Nekem tetszett!

>!
puhatáblás · ISBN: 9781335009210
konyvmolyblog>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

HOLY GUACAMOLE

"When is there ever a right time to fully give your heart to another? There are always going to be obstacles. You just have to decide which ones are worth it.”

Itt aztán megint volt minden. :D Nem is értem hogyan bírtam eddig várni vele.

„Crap on a cracker, he’d flipped off an Alpha! And he’d called the Alpha Bob! Who did that? Seriously?”

Mintha nem is Roth lenne… :'D
Mondjon bárki bármit, még mindig imádom! *-* Főleg azok után ahogy ebben a kötetben viselkedik Layla-val. <3
spoiler

„The hug felt good, more than good. It was like coming home after a long day, and it was hard to break away from that.”

Zayne elég ellenségesen viselkedett az egész könyv során. Amit egyrészről megértek, – spoiler – de mégis olyan WTF, mert ettől függetlenül nem kellene ilyennek lennie Layla-val – vagy csak én vagyok túl jószívű egy kegyetlen világban. :'D Azért a végére csak fel-fel engedett.

“I don’t think you understand what it means when a demon falls in love, Layla. It doesn’t go away. It doesn’t fade, even if we want it to. We love until death. That’s not just something we say. We love and we love once and it’s forever. No matter what. "

Nagyon-nagyon sajnáltam Sam-et mikor kiderült, hogy pontosan mi is történt vele spoiler. Ugyanakkor Layla-nak – nem szabadna ezt mondanom, de ez az igazság – „jót tett” mindez, mert ettől a ponttól fogva sokkal érettebbnek éreztem a karakterét.
A belső monológjai még mindig mindent visznek. :'D Főként ez: „I was the corniest cornball in a cornfield full of popcorn.”
Az a Grim-es rész pedig… hű. Egy seggfej az a hapsi, de legalább felvilágosította egy kicsit Laylát pár dologról. Ó, és, ha már itt tartok spoiler

“You can’t make that promise,” I whispered, searching his gaze intently. “None of us can.”
His hands slid back and he curled his fingers in my loose hair. “I can.”

Az az utolsó pár fejezet, amikor Layla elhatározza magát és megteszi azt amit kell neki spoiler… Nem tudok sírva fakadni minden második könyvön – maximum a röhögéstől :D – , de itt sikerült, mert… Jézusom. Esküszöm, ez jobban kiakasztott, mint a Luxen, pedig már ott is erősen gondolkoztam rajta, hogy hagyom a francba, mert annyira felhúzott és szívem szerint kivágtam volna a könyveket az ablakon, hiába nem az enyémek voltak. :'D „Words could cut just as deep as sharpened claws, and while the skin could heal, the wounds words left behind never faded as quickly.”

Kegyetlen leszek, de Elijah nagyon is megérdemelte, amit kapott. Lehet ismét csak nekem van ennyire jó szívem, de a gyerekem a gyerekem és törődök vele, szeretem, ő a szemem fénye, legyen bármi – Lilith ugyanez, csak ő spoiler Nem, mint ez a paraszt – már bocsánat, de az. :'D
spoiler

Egy szóval imádtam minden során és türelmetlenül várom, hogy magyarul is olvashassam. *-*

lafayette>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

Lehet sokan nem szerették annyira, mert nagyon sok romantikus jelenet van benne, de nekem meg pont ezért tetszett. Meg azért is, mert Layla nem évődött egy könyvön keresztül két félisten között, hanem döntött (már nagyon a könyv elején) és nem kínozta tovább a másikat. Szerintem egy baromi jó lezárás volt, nekem tetszett, ahogy a Lilin probléma is megoldódott. :)

Tufuka>!
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

Összességében nem érzem azt, hogy rossz zárókötet lenne, bár a két korábbi részhez képest kicsi minőségromlást vélek felfedezni. Voltak üresjáratok, amikor azt éreztem, hogy kb. a semmiről szólnak az oldalak. Illetve lehet, kinőttem belőle, de az én ízlésemnek túl sok volt az ömlengés a választott férfi tökéletességéről, akit hozzátennék az írónő szerintem ebben a részben eléggé kasztrált is.
Ha nem Jen írta volna, akkor nem biztos, hogy 4 csillagnál többet érdemelne. Kissé azt érzem, hogy Armentrout kezd kifáradni, nem biztos, hogy olyan jó dolog az, hogy futószalagon ontja magából a könyveket. Kezd túl sokká válni a populáris utalás, az idióta kifejezések és mintha egy kis fásultság is érződne. Ez a negatív dolog egyébként nem feltétlenül csak erre a könyvre vonatkozik, hanem a legutóbb kiadott 3 regényél is éreztem hasonlót.


Népszerű idézetek

Cicu>!

“I, Astaroth, Crown Prince of Hell, am in love with you, Layla Shaw. Yesterday. Today. Tomorrow. A hundred decades from now, I will still be in love with you, and it will be as fierce today as it will be a decade later.”

Kapcsolódó szócikkek: Roth (Astaroth)
Tufuka>!

“Is Roth in trouble?”
“Shortie, I’m—”
I raised my hand, cutting him off. “Shush it. Cayman, is he in trouble?”
Cayman grinned. “I think the better question is—when is he not in trouble?”
Narrowing my eyes, I had to admit that was a good point. “Okay. Is he in more trouble than he normally is?”
“Ah…” His gaze shifted toward Roth, and then his grin spread into a devilish smile. He was thoroughly enjoying himself.

Kapcsolódó szócikkek: Cayman · Layla Shaw · Roth (Astaroth)
Tufuka>!

“I don’t think you understand what it means when a demon falls in love, Layla. It doesn’t go away. It doesn’t fade, even if we want it to. We love until death. That’s not just something we say. We love and we love once and it’s forever. No matter what. […]"

Kapcsolódó szócikkek: Roth (Astaroth)
DarknessAngel>!

“Have you really looked at yourself since this…this change, while you’re shifted? Except the first time?”

Lowering my gaze, I shook my head.

“You should do that sometime soon. Maybe you’ll see what I see. Maybe you’ll see what everyone else sees,” he said quietly. “Because you’re beautiful, Layla, and while I may say that one word to you a lot, I don’t simply toss it around. And I’ve seen many, many beautiful things. People as beautiful as demons are atrocious. You, by far, shine brighter than any of them. It’s more than what is on the outside. It comes from within you. I’ve seen a lot of things and nothing, nothing comes close to you.”

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
DarknessAngel>!

“Okay,” Roth called out from behind me. “You’re crazy, but that was also crazy hot.”

Kapcsolódó szócikkek: Roth (Astaroth)
Enikő_Darai_Enii>!

– It’s okay. You were cute.
– Cute? – His fingers had made their way to my jaw. – I prefer sexy beast.

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)
2 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!

Nothing in this world or down below is going to keep me from you. Nothing, Layla. That’s a promise I will never break.

Kapcsolódó szócikkek: Roth (Astaroth)
Enikő_Darai_Enii>!

– You take one step toward her and I’m going to fry myself up some Alpha. – Roth’s voice was low and deadly calm. – Extra-crispy style.

Kapcsolódó szócikkek: Roth (Astaroth)
2 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!

Bambi had eaten a Warden.
Thumper had eaten an Alpha.
These familiars were really low on manners.

2 hozzászólás
Xaveri >!

I don’t think you understand what it means when a demon falls in love, Layla. It doesn’t go away. It doesn’t fade, even if we want it to. We love until death. That’s not just something we say. We love and we love once and it’s forever. No matter what. And that’s a bit twisted if you think about it, but luckily you feel the same way, so this isn’t awkward. You feel me?

Kapcsolódó szócikkek: Layla Shaw · Roth (Astaroth)

Hasonló könyvek címkék alapján

Tracy Wolff: Crave
Alex Flinn: Beastly
Rachel Hawkins: Hex Hall (angol)
Cassandra Clare: Lord of Shadows
Kresley Cole: Poison Princess
Mindee Arnett: The Nightmare Charade
Sarah J. Maas: Heir of Fire
Kendare Blake: Girl of Nightmares
Holly Black: The Wicked King
Lisa Jane Smith: Dark Angel