Don't ​Look Back 14 csillagozás

Jennifer L. Armentrout: Don't Look Back Jennifer L. Armentrout: Don't Look Back

Samantha ​is a stranger in her own life. Until the night she disappeared with her best friend, Cassie, everyone said Sam had it all-popularity, wealth, and a dream boyfriend.

Sam has resurfaced, but she has no recollection of who she was or what happened to her that night. As she tries to piece together her life from before, she realizes it's one she no longer wants any part of. The old Sam took „mean girl” to a whole new level, and it's clear she and Cassie were more like best enemies. Sam is pretty sure that losing her memories is like winning the lottery. She's getting a second chance at being a better daughter, sister, and friend, and she's falling hard for Carson Ortiz, a boy who has always looked out for her-even if the old Sam treated him like trash.

But Cassie is still missing, and the facts about what happened to her that night isn't just buried deep inside of Sam's memory-someone else knows, someone who wants to make sure Sam stays quiet. All Sam wants is… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Hodder & Stoughton, London, 2014
368 oldal · ISBN: 9781444752175
>!
384 oldal · ISBN: 9781423175124
>!
386 oldal · ASIN: B00GSZHYK0

1 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Carson Ortiz · Samantha Franco · Scott Franco


Várólistára tette 31

Kívánságlistára tette 20


Kiemelt értékelések

>!
Lunèa_Charlotté
Jennifer L. Armentrout: Don't Look Back

OMG! TE SZENT ÉG! ÁÁÁÁÁ!…
Befejeztem már egy ideje, de… Még mindig sokk alatt vagyok… Szinte 15 napon belül ez a 3. sokkom… Nincs ez jól gyerekek, nagyon nincs. Ha pedig most elmennék egy orvoshoz tuti kimondaná, hogy sokkos állapotban vagyok…Mert ez?! Ezt nem hiszem el…
Az egész történet nagyon érdekes, magával ragad és visz tovább. Ahogy Sam megküzd, hogy visszakapja az emlékeit, közben rájön, hogy az életét egy… ömm bitch ként élte. Hogy van egy új esélye az életre, hogy önmaga legyen és nem mások elvárásai. Arra ébredni egy reggel a kórházban, hogy nem tudod ki vagy , nem emlékszel semmire, nem ismered fel a saját szüleid… Bárki hazudhat, bárki mondhat bármit… elhiheted. És a végén, mikor kiderült minden… Uhh! SOHA AZ ÉLETBEN NEM GONDOLTAM VOLNA RÁÁÁ!
Hát kedves Jennifer L. Armentrout… Talán életemben te okoztad a legtöbb meglepetést könyvekben!
A könyv nem tökéletes… De van valami ami beléd markol, elgondolkodtat…
Hihetetlen élmény! HIHETETLEN!
Bővebben: Nemsokára! :)
http://lalalunea.blogspot.hu/2014/07/jennifer-l-armentr…

>!
Caladril
Jennifer L. Armentrout: Don't Look Back

Bevallom, teljesen tudatlanul rendeltem meg ezt a könyvet, kizárólag azért, mert Armentrout írta. És hát kérem, ez a nő tényleg nem tud hibázni! És úgy tűnik, hogy ez a krimis-tinis dolog nálam nagyon működik. Már a Prep School Confidentialt is imádtam, de a Don't Look Backben sokkal több a feszültség.
Samantha egy ismeretlen utcában tér magához, és ahogy később kiderül, napokkal ezelőtt tűnt el a legjobb barátnőjével együtt. Azonban nem csak egy barátnő mínusszal tér vissza, hanem emlékek nélkül is. Nem csak az elmúlt két napra nem emlékszik, még a saját nevét sem képes megmondani. És innentől kezdve vele együtt fedezzük fel (újra) az életét, a családját, a barátait, a szerelmét és az ellenségeit. Csakhogy a tükör torzult, mivel Sam már nem az a lány, aki az eltűnése előtt volt. Szépen lassan kerülnek helyére a kis mozaik kockák. Mindenki gyanús. Mindenki titkol valamit. A könyv vége felé már volt sejtésem a „gonosz” kilétét illetően, de egyszerűen nem mertem volna biztosan kijelenti, hogy ő az, mert olyan jól voltak csűrve-csavarva a szálak, hogy még a legvégén is azt hittem, tévedek, és ez csak a félrevezetés.
Akiről még muszáj említést tenni: Carson. Ugye, Daemon óta tudjuk, milyen jó JLA a pasik megalkotásában. Most sem lőtt mellé. ;)
Minden Pretty Little Liars rajongónak kötelező könyv!

7 hozzászólás
>!
Nikodemus
Jennifer L. Armentrout: Don't Look Back

jó kis tini thriller, nem hiányzott belőle semmi: dupla sőt tripla csavarokkal, megfelelő mennyiségű rózsaszínű habbal, happy end-el. most barátkozom az idegen nyelven való olvasással, de egy nap alatt kiolvastam. kíváncsi lennék a magyar fordításra is.
ajánlom bárkinek.

>!
Marcsika74
Jennifer L. Armentrout: Don't Look Back

huh…nem is tudom…nem volt rossz. szeretem J.L.A. stílusát. De valahogy többet vártam. Sejtettem, hogy ki a tettes, csak mást gondoltam indoknak…

>!
Enca
Jennifer L. Armentrout: Don't Look Back

Talán már kezdek kinőni a tini könyvekből és ezért nem tudtam annyira értékelni sajnos. Pedig én tényleg nagyon akartam szeretni és az eleje olyan jól indult, hogy ott azonnal beleszerettem. De sajnos amint Sam hazatér, onnantól lejtőre indult nálam a könyv és ezért én Samantha-t hibáztatom. Mivel ő az aki végigvezet minket a történeten számomra fontos, hogy kedveljem őt ahhoz, hogy magát a könyvet is szerethessem. És sajnos itt volt a bibi. Mint ahogy a leírásból is kiderül a lány amnéziával szenved, tehát érthető, ha néha értetlennek és esetleg butuskának tűnik. De sajnos az az érzésem, hogy amúgy sem vág az esze annyira… Ezért a könyv eseményei valahogy nem értek engem akkora meglepetésként, ahogy azt az írónő valószínűleg tervezte. Talán a végső fordulat az egyedüli, amire csupán én is csak az utolsó fejezetekben jöttem rá.
Viszont ettől függetlenül a könyv még élvezhető volt számomra és bár néha a szememet forgattam Sam gondolataitól, mégse bírtam letenni a könyvet. Emiatt elég sokáig vacilláltam a pontozással, de sajnos végül a 3,5 felé billent.


Népszerű idézetek

>!
Cicu

I didn’t recognize the name on the street sign.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Samantha Franco
>!
Cicu

Oh dear god. I slumped against the seat. Not only was I a mean girl, but I’d also molested Carson. Nice.

Kapcsolódó szócikkek: Carson Ortiz · Samantha Franco
>!
Cicu

“What if the truth isn’t to your liking, Sam? What if it only makes everything worse?”

Kapcsolódó szócikkek: Scott Franco
>!
Cicu

“I can’t believe you’re actually here,” he admitted, the tops of his cheeks flushed. “That you are with me.”

A good kind of burn moved up my throat. “I can’t believe it took me this long to be here with you.”

Kapcsolódó szócikkek: Carson Ortiz · Samantha Franco
>!
Lunèa_Charlotté

Things weren't perfect. They were far, far from it, but they were getting there, and I wasn't looking back. Not when there were so many good things in the future.

Utolsó bekezdés


Hasonló könyvek címkék alapján

Celeste Ng: Everything I Never Told You
Karen M. McManus: Two Can Keep a Secret
Marni Bates: Dial Em for Murder
Becca Fitzpatrick: Black Ice
Lucinda Gray: The Gilded Cage
Dan Wells: I Don't Want to Kill You
Mindy McGinnis: The Female of the Species
Rebecca Donovan: Reason to Breathe
Sherry Gammon: Unbelievable
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.