Ámor ​nyila 13 csillagozás

Jennifer Blake: Ámor nyila Jennifer Blake: Ámor nyila

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Jennifer Blake két főszereplője köré ezúttal is igazi szenvedélyes történetet sző, mely térben és időben romantikus hangulatot sugall: a XIX. századi Louisianába viszi magával az olvasót, ahol élt még a középkori lovagi játékok egyik változata. Házasságuk Louisiana két legelőkelőbb családját egyesítette. Csakhogy öt év után Katrine még mindig érintetlen, testben és lélekben egyaránt, mivel férje képtelen az oly nagyon vágyott utód nemzésére. A cél érdekében Giles rákényszeríti feleségét, hogy odaadja magát az arcadiai birtokán évente megrendezett lovagi torna győztesének. A dicsőség Rowan de Blanc-nak jutott, akinek azonban megvan a maga titkos célja. Katrine nem hajlandó beleegyezni férje őrült tervébe, bármilyen vonzó legyen is a kiválasztott férfi. Ha megadja magát a csábításnak, az mindkettejük számára vereséget jelent… csakhogy a szerelem és a vágy felülkerekedik legjobb szándékaikon…

Eredeti cím: Arrow to the Heart

Eredeti megjelenés éve: 1993

>!
Aquila, Budapest, 1999
384 oldal · ISBN: 9636790035 · Fordította: Palkó Ágnes
>!
Lap-ics, Debrecen, 1997
474 oldal · ISBN: 9634342744 · Fordította: Palkó Ágnes

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Ancsúr>!
Jennifer Blake: Ámor nyila

Meglátni és megszeretni. Számomra ilyen volt ez a könyv. Megláttam, és valamilyen oknál fogva tudtam, hogy ezt előbb, vagy utóbb, de nekem is el kell olvasnom.
A könyv tipikus romantikus história, ahol már a második oldalon tudod, hogy ki és kivel fog szerelembe esni, azonban merőben új tartalommal van megtöltve ez a könyv. Giles szokatlan… mondjuk úgy, hogy ötlete, amit a feleségének kieszközölt annyira tetszett, hogy már csak önmagában ezért is érdemes volt elolvasni a könyvet. Az a tornyos helyzet kicsit furcsa volt, de ettől függetlenül nem bántam meg, hogy rögtön belezúgtam ebbe a könyvbe.
A szereplők annyira nem nyűgöztek le, de a sok fölösleges huzavonán kívül másra nem volt panaszom a történet során. Ez a Szerelem Udvara játék közben csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire kell unatkozni ahhoz, hogy valaki ezt játéknak titulálhassa.

krisztina0419>!
Jennifer Blake: Ámor nyila

Nagyon régen olvastam, akkor is tetszett és most is. Már el is felejtettem, hogy Blakenek akadnak nagyon jó történetei. Ez is azok közé tartozik.
Bár az elején kissé idegesítőnek tartottam Katrine „utálatát” Rowen irányában, közben pedig majd elepedett érte. Aztán szerencsére bevallotta önmagának is, és el is felejtettem az idegesítő elejét.
Jó volt végre elszakadni a misztikusos sztoriktól, így szerintem ideje lesz több Blake sztorik elővenni. Ez nálam megérdemelte az 5 csillagot:)

csilla0923>!
Jennifer Blake: Ámor nyila

Igazi Blake könyv. Letehetetlen. Aki szereti az író stílusát, ezt a könyvét is szeretni fogja. Szerelem, ármány, gyilkosság. Minden van benne :D Mint egy szappanopera :D De terhes senki nem lett (azt hiszem).
Nekem nagyon tetszett, a rejtély rész nagyon izgalmas!
Ja és az Éjféli valcerre hasonlít nagyon!


Népszerű idézetek

csilla0923>!

Megpróbálhatod újra, majd ha csak engem akarsz. Majd ha nem bűntudatból közeledsz, nem a magánytól való félelmedben, nem valami homályos anyai ösztöntől vezérelve, hanem csak azért, mert én kellek neked.


Hasonló könyvek címkék alapján

Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Julia Quinn: Csudajó
Heather Graham: A szökevény
Tracy Chevalier: Az utolsó szökevény
Jude Deveraux: Veszélyes hírnév
Jennifer Donnelly: A tearózsa
Kathleen E. Woodiwiss: Gyere, szeress egy idegent
Elizabeth Camden: Túl az álmokon
Emily Hart: Az Örökség
Lorraine Heath: Vak végzet