Lord ​Cameron bűnei (Mackenzie fivérek 3.) 226 csillagozás

Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Lord Cameron Mackenzie hálószobájában egy csinos nő, Ainsley Douglas bujkál. Cameron jól emlékszik az asszonyra, hat évvel ezelőtt egy ünnepségen ugyanitt tette boldoggá. Ainsley mézes-mázas bocsánatkérése elvarázsolja a férfit. Cameron már el is csábítaná a lányt, de az megállítja, mert szerinte „az ő jóságos férje nem érdemli meg, hogy megcsalják".

Később Cameron rájön, hogy a szépséges asszony látogatása csupán női cselszövés volt. Ez pedig a volt feleségére vall. Ainsley természetesen tagad. Cameron nem hisz neki, és soha többé nem akarja látni őt. Egy újabb ünnepség alkalmával a nő visszatér. A bocsánatkérés most még édesebb, de a férfi ezúttal megleckézteti Ainsleyt.

Ám Cameron feltesz egy kérdést a nőnek, amitől minden megváltozik. Ainsley már csak abban biztos, hogy bármit feláldozna azért, hogy a Mackenzie család fekete bárányával élhessen…

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Kossuth, Budapest, 2013
348 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789630975544 · Fordította: Gálvölgyi Judit
>!
Kossuth, Budapest, 2013
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630974295 · Fordította: Gálvölgyi Judit
>!
Kossuth, Budapest, 2013
264 oldal · ISBN: 9789630976190 · Fordította: Gálvölgyi Judit

Enciklopédia 15

Szereplők népszerűség szerint

Lord Ian Mackenzie · Cameron Mackenzie · Daniel Mackenzie · Beth (Ackerley) Mackenzie · Lord Roland "Mac" Ferdinand Mackenzie · Eleanor Ramsay · Lady Isabella Mackenzie · Ainsley Douglas


Kedvencelte 31

Most olvassa 1

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 28


Kiemelt értékelések

Nymeria96>!
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Egyre jobban kedvelem ezt a sorozatot. :D Eddig ez a rész tetszett a legjobban.
A történet olvastatta magát, és a főszereplőket, Cameront és Ainsleyt is sikerült megkedvelnem.
Úgy tűnik Hartot teljesen félreismertem az első részben, ugyanis egész meglepő dolgok derültek ki vele kapcsolatban.
Jó volt az előző könyvek főszereplőiről is olvasni kicsit, és az is nagyon tetszett, ahogy az írónő felvezette Hart és Eleanor történetét is.

Bleeding_Bride IP>!
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Bűnös, gyarló lélek vagyok és beállok a sorba, semmi érdemit nem tudok hozzáfűzni, csak azt, hogy ÓÓÓ ÉN IMÁDOM A MACKENZIE KLÁNT. Oszt ennyi.
Cam annyira nem lett a szívem csücske, mint Ian és Mac, de egy kedves második helyen elücsörög.
Szeretem a hangulatot, szeretem, hogy nem sablonos semmi, a karakterek mind egyediek.
Szóval, elveszítettem az józan eszemet a skótok között, nagyon erős önmegtartóztatás szükséges, hogy rögvest ne ugorjak bele a következő részbe.

2 hozzászólás
_Leelan_ P>!
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Jajj, hát ez a rész nagyon jó volt :)
A lovászok a gyengéim, nagyon vonzó, férfias szakmának tartom, főleg a 18-19. században játszódó történetekben. Plusz, számomra az is plusz pont egy férfinál, ha az szereti az állatokat. Cameron pedig szinte a „lovakkal suttogó" is lehetne.
Imádtam minden sebhelyével, szerencsétlenségével együtt.
Az érzelmeit nem tudja jól kimutatni, de csodálatos apja volt Danielnek. Persze lehetett volna jobb is,de a visszatekintéseknél érződött igazan, hogy mennyire szereti Danielt. Óvta,védelmezte.
Daniel egy zsivány gyerek. Nehéz dolga van az apjának vele annyi szent.
Ainsley az eddig megismert hölgyek közül a kedvencem. A nevét imádom *-*
Illik Cameronhoz. Jó, hogy egy makacs, intelligens nő lett a párja Cameronnak. Még hogy ne aludjanak együtt… Hah, sületlenség :))
A testvéreire is kíváncsi vagyok, vajon milyenek is.
Ez az első könyv, amire bátran oda merem.adni az 5 csillagot. :))

perpetua P>!
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a rész tetszett legjobban. :D Az eddigiek közül viszont egyértelműen ez volt a legfantasztikusabb.
Cameron is zord, mogorva Mackenzie, de múltja miatt még távolságtartóbb. A nőket nem veszi komolyan, csak a testi örömöket hajszolja, de partnerei nem is bánják ezt. Ám még az ilyen férfiak is megtalálják egyszer az igazit, aki jelen esetben Isabella legjobb barátnője, Ainsley. Nagyon tetszett, hogy ilyen talpraesett, találékony lány, vagy pontosabban nő. Érdekes feladatokkal szokták megbízni és ez volt a legérdekesebb, hogy ezeket milyen jól meg is oldja. Cameron lovak iránti szenvedélye is lenyűgöző, sokat ad a könyvhöz és érdekes jeleneteket köszönhetünk neki. Tetszett a cselekmény alakulása, hosszú utat járt be a páros a boldogságuk eléréséig. A stílust már nem is dicsérem, mert az már nem újdonság, hogy szuperül ír az Írónő. Most már még inkább kíváncsi vagyok, hogy létezik-e olyan Mackenzie, aki túl tudja szárnyalni Cam-et. :)

anikho>!
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Sajnos elfelejtettem még aznap értékelést írni, mikor befejeztem, így egy kicsit most bajban vagyok.
Azonban az vitathatatlan, hogy eddig ez a kötet tetszett a legjobban, ami talán Cameron személyiségének volt köszönhető. Ainsley karaktere szintén jó, megkedveltem a lányt. A szócsatáik humorosak a találkáik vadítóak.:)
Talán mégis csak az a legjobb ebben az egész sorozatban, hogy szinte észrevétlenül feltüzeli az ember kíváncsiságát a következő könyv cselekményére. Így volt ez korábban is, és most is így van.
Kíváncsi voltam Hartra, hiszen tényleg egy kegyetlen, undok, zsarnokoskodó alaknak ismertem meg azt első két könyvben. De! ez nincs így. :) már olvasom az ő könyvét, és Hart a legjobb!

Hópárduc P>!
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Ez a rész is tetszett!
Az olvasó egészen megszereti a Mackenzie fiúkat a történeteik alapján. :)
Könnyed olvsamány.

felícia97>!
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Jaj emberek hogy én mennyire imádom ezt az őrült Mackenzie családot! Álmomban nem gondoltam volna mikor belekezdtem az első részbe hogy ennyire a szívemhez nőnek,arra pedig végképp nem hogy egy ilyen nagyszerű sorozatra bukkanok rá.Bár még mindig Ian a kedvencem,Cameron szorosan ott van mögötte.Ismét egy nagyszerű történetet kapunk ami egyszerre vidám és tartalmas,de hát így a harmadik rész után azt mondhatom nem is számítottam ennél kevesebbre. Cam és Ainsley imádnivaló páros,élvezet volt róluk olvasni:egészen a szívemhez nőttek ezek ketten.Hősnőnk a korábbi részek hölgyeihez hasonlóan nagyon kedvelhető és szimpatikus,úgyhogy panaszra továbbra sincs okom,és ha hozzávesszük Lord Cameron-t,és az egész Mackenzie klánt,az eredmény garantáltam szórakoztató és elbűvölő lesz.Örülök viszont hogy a korábbi részek szereplői továbbra is szerves részét képezik a történetnek.Jó volt újra találkozni Mac-el,Isabella-val,Beth-el és Ian-el is,de külön feldobott Daniel aktív szereplése is;jókat nevettem az apjával folytatott eszmecseréin. :D És ki gondolta volna hogy még a mogorva Hart-ot is egyre jobban megkedvelem?Most már nagyon-nagyon érdekel az ő sztorija is.Még szerencse hogy itt csücsül a polcomon. *-* [már csak Mac könyve vár beszerzésre,de ami késik az nem múlik ;)]

szymba23>!
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Az előző részekben nem nagyon szerettem meg Cameront, hiszen nem is nagyon volt előtérbe helyezve. De most nagyon nagy kedvencem lett, teljesen rabul ejtett a két főszereplő szenvedélye, amely 3 részen át végigkísért. Az írónőnek nagy érzéke van ahhoz, hogy remek párosokat hozzon össze, egy élmény olvasni a könyveit, nem lehet megunni.
Nagyon várom Hart történetét. :)

PEvice>!
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

Cameron könyvét is imádtam. spoiler Ian megint hozta a formáját Maccel egyetemben. Tetszett, hogy a 4 fivér és a 3 hölgy mind szárnyai alá vették Danieltspoiler Örülök, hogy a feleségével annyi fájdalom után rátaláltak egymás mellett a boldogságra és a bizalomra.
Csak ajánlani tudom.


Népszerű idézetek

nykyriana>!

– A gyermekkor szempillantás alatt elmúlik. Furák maguk, angolok. Elküldik a fiaikat, amint elég magasra nőnek. Az én családom örökké együtt marad.
– Ha jól tudom, nem élsz velük, Angelo, úgyhogy ne érzelgősködj itt nekem! Egyébként pedig az én családom is együtt van, csak éppen jókora területen.
– A gazdag angoloknak túl sok helyre van szükségük.
– Ez igaz, de így legalább nem öljük meg egymást.

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Mackenzie
nykyriana>!

– Te meg mi az ördögöt keresel itt?
– Utánad jöttem. Féltem, hogy Durand emberei meglesnek és megtámadnak.
– És akkor mit tettél volna? Elkergetted volna őket a legyeződdel?

Kapcsolódó szócikkek: Ainsley Douglas · Cameron Mackenzie
krisztin1>!

Tapogatni kezdte a fát, de semmire sem jutott. Ainsley kihúzott egy hajtűt a kontyából, és odanyújtotta a férfinak.
– Próbálja meg ezzel!
– Ó, a munkaeszköze!

Kapcsolódó szócikkek: Ainsley Douglas · Cameron Mackenzie
ƨɔɴом P>!

– Van egy házam Berkshire-ben, ahol tavasszal trenírozom a lovaimat. Meg akarom mutatni magának.
– Bájos hely lehet.
– Sáros és hideg. Síkság. Tele birkákkal.
– Te jó ég! Mára elegem van a birkákból.
– Parancsol?
– Mindegy – legyintett Ainsley. – A lovai biztosan szeretnek ott.
– Így van.

148. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ainsley Douglas · Cameron Mackenzie
Ercsusz>!

– Cseréljem le? Drága Cameron, Hart vendégeit párokba osztani roppant kényes feladat. Ez a krokettmérkőzés olyan, mint az európai hatalmi egyensúly. Ha egy pároson változtatok, akkor mindegyiken változtatnom kell. Áldom Ainsley-t, amiért vállalta a grófot.
Mac közben odalépett Isabella mögé, átkarolta a derekát, és arcához érintette az arcát.
– Hart és az ő politikai krokettmeccsei! Sokkal jobb programot is el tudnék képzelni ma délelőttre, mint labdát ütögetni a gyepen.
Isabella elpirult, de nem tolta el az ura kezét, amely most a hasára csúszott, amelyben második gyermekük növekedett.
– Megígértem Hartnak, hogy segítek – mondta Isabella. – Egészen kétségbeesettnek tűnt, amikor megkért rá.
– Ismerem a módszereit. – Mac továbbra is a feleségéhez simult. – Egyébként hol van őhercegsége?
– Zárt ajtók mögött konyakkal és szivarral udvarol a diplomatáknak – felelte Isabella.
– Az unalmas munkát meg ránk hagyja – zsörtölődött Mac.
Legfiatalabb fivérük, Ian sem volt ott velük, de egyiküknek sem kellett megkérdeznie, miért van távol. Cameron korábban beszélt vele, de az öccse nem szerette a tömeget, sem az olyan játékokat, amelyekben két perc alatt ki tudta számítani a nyerő röppályát. Ki nem állhatja a krikettet, rosszul érezné itt magát, és hamar faképnél hagyná a társaságot, beszédtémát szolgáltatva Hart vendégeinek.
Régebben Cameron ilyenkor mindig utánament, hogy megnézze, nem üldögél-e magába roskadva, nem mered-e órákig egy Ming-tálkára, vagy nem mélyedt-e beláthatatlan hosszúságú matematikai feladványokba. Mostanában azonban Cameron tudta, Ian arra használja a tömegiszonyát, hogy több időt töltsön a feleségével. Az ágyban. A ravasz róka!

Harmadik fejezet

Ercsusz>!

– Az ember soha nem felejti élete nagy szerelmét, bármit követett is el, amivel feldühítette, és bármennyi idő telt is el azóta. – Eleanor kortyolt egyet a teájából, és könnyedebb hangra váltott. – Kivált úgy nem, ha minden újságban és magazinban ott látja az illetőt.

Kapcsolódó szócikkek: Eleanor Ramsay
krisztin1>!

(…) Mindnyájuknak vannak sötét titkai, amelyeket a lelkük mélyén őriznek. Csak úgy boldogulhatnak velük, ha elfelejtik őket, és élik tovább az életüket.

nykyriana>!

– Lordságod odaadóan foglalkozik Jázminnal, pedig nem is a magáé.
– Mert átkozottul jó ló.
(…)
– Nagyon szeretné, hogy a magáé legyen, igaz? – kérdezte Ainsley.
– Igen. – Cameron az asszony álla alá nyúlt, és hátrahajtotta a fejét. – És magát is nagyon akarom.
– Remélem, nem ugyanazért. Én nem vágtázom elég gyorsan.

Kapcsolódó szócikkek: Ainsley Douglas · Cameron Mackenzie
Ercsusz>!

– Azt mondom, hogy légy boldog. Akkor is, ha csak rövid ideig leszel az. Meg kell ragadnunk, amit tudunk, ha lehetőségünk nyílik rá. Ha nem tesszük, nagyon magányos lesz az életünk.

Kapcsolódó szócikkek: boldogság · Eleanor Ramsay

A sorozat következő kötete

Mackenzie fivérek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Mary Jo Putney: Egy igaz hölgy
Diana Gabaldon: Szitakötő borostyánban
Stephanie Laurens: Lucilla szerencséje
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről
Bertrice Small: Mert örök a szerelem
R. Kelényi Angelika: Mennyei bűnök
Juliette Benzoni: Virradat
Juliette Benzoni: Az árnyak grófnője
Robin LaFevers: Sötét diadal