Pubersrác 6 csillagozás

Jennie Kent – Maria Villegas: Pubersrác

„Szigorúan bizalmas! Hallottál már a Pubersrác-szindrómáról? Nem? Pedig a tünetei ismerősek lehetnek: szőr lepi el a testedet, pattanások keletkeznek az arcodon, krónikus álmatlanságban szenvedsz, néha kezelhetetlenné és kibírhatatlanná válsz, a suliban gyakran dührohamok törnek rád (egyébként nem csak ott!), hanyagolod a feladataidat, ráadásul folyton szerelmi ügyekbe bonyolódsz… Hogy már el is kaptad? Akkor rajtad már csak a Pubersrác segíthet!”
A Kent–Villegas szerzőpáros világsikerű könyve Magyarországon!

Eredeti cím: Púberman

>!
Pongrác, Budapest, 2009
272 oldal · ISBN: 9789638857514 · Fordította: Buti Boglárka, Győri Dávid

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 2

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
szilvamag
Jennie Kent – Maria Villegas: Pubersrác

Képregény formájában oktat, mindezt humorral fűszerezve. A kevés szöveg és a sok képi ábrázolás, a serdülő korosztályt szólítja meg, akik már különböznek, sőt különbözni akarnak a tőlük fiatalabbaktól. Emlékszem még pár szexuális kérdésre, amit még anno, Veres Pálnak tettek fel az IM-ban (sokat olvastuk a 80-as években) és az ő humoros válaszaira.:)) Hát az akkor volt, most meg ez van. Szívből ajánlom!!!
http://szilvamagolvas.blogspot.com/2011/02/jennie-kent-…

>!
Niki_
Jennie Kent – Maria Villegas: Pubersrác

Nagyon tetszett! Egészen más, mint anno az a felvilágosító könyv, amit én olvashattam. Igényes, szórakoztató, fiús családoknak „kötelező”. :o)

>!
Lilith
Jennie Kent – Maria Villegas: Pubersrác

Színes, szagos, alapjaiban egy ötlete és jó könyv.
Tényleg minden témát feldolgoz, kitér mindenre, és még érdekesen, néhol viccesen, de kellőképp komolyan tálalja.
És a képregényes forma is tetszik… de

Mindig az a fránya de…
Néha annyira igénytelennek éreztem egy-két rajzot, hogy nagyon… látszik a rajzolón, hogy tud szépeket csinálni, de valahogy nem minden képbe lett belefektetve az a bizonyos idő, vagy tehetség… és ez kicsit kiábrándított…

De ha lesz egy fiam, és akkor még lesznek könyvek (nem gondolom messzinek még ezt a gyerek dolgot, áh :) ) akkor tuti a kezébe nyomom :)

>!
lena91
Jennie Kent – Maria Villegas: Pubersrác

Nagyon-nagyon jó könyv:) Bár se fiú nem vagyok, se 15 éves, mégis nagyon sok kellemes percet okozott. Amellett, hogy még így is lehet egy csomót tanulni belőle, hihetetlen sokat nevettem rajta:) A képregények és egyéb ábrák hihetetlenül jók, az embereket annyira jól ábrázolják…egyszerűen imádom. A kisöcsém kezébe nyomtam, mikor megkaptam, és ő rögtön elkezdte kifigurázni, ami szintén okozott sok-sok kellemes percet. Aztán amikor megunta, akkor úgy döntöttem, hogy elolvasom, és de jól tettem. Találtam benne számomra új dolgokat, és még jót is szórakoztam az elolvasása alatt:)


Hasonló könyvek címkék alapján

Szászi Zoltán: Kamasz
Bill Watterson: Bosszú, édes bosszú
Art Spiegelman: A teljes Maus
René Laloux – Moebius: Az idő urai
Alan Moore: Watchmen – Az Őrzők
Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme – Párák évszaka
Ohba Tsugumi: Death Note: A halállista 12. – Vége
Stephenie Meyer – Young Kim: Twilight képregény – Alkonyat 2.
Bill Watterson: Kázmér és Huba képeskönyve lusta vasárnapokra
Grethe Fagerström: Peti, Ida és Picuri