101 ​hal- és tengeri étel 1 csillagozás

Kipróbált és bevált receptek
Jeni Wright: 101 hal- és tengeri étel

A halak és a tenger gyümölcsei egyre népszerűbbek, hiszen mind többen fedezik fel, milyen egészségesek, változatosak és ízletesek. Ebben a szakácskönyvben a BBC Good Food Magazine munkatársai kedvenc receptjeiket gyűjtötték össze, hogy bebizonyítsák, ezekkel az alapanyagokkal dolgozni nem feltétlenül bonyolult és időt rabló. Soha nem fogyunk ki az ötletekből, ha ilyen ízletes, könnyen követhető receptekből válogatunk, mint például a füstölt lazacos, kapros tortácskák, és a halfasírt chilikrémmel, vagy a fésűkagyló rukolás pestóval és a fűszeres szingapúri hal. Akár frissítő előételre vágyunk, akár egyszerű hétköznapi vacsorára, vagy a vendégeinket szeretnénk elkápráztatni, a könyvből jobbnál jobb ötleteket meríthetünk.

>!
Alexandra, Pécs, 2007
216 oldal · ISBN: 9789633702499 · Fordította: Tari Zsuzsanna

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Judith M. Fertig: 500 halétel
Halételek – Változatos, könnyű és nagyon finom
Sabine Salzer: Halételek
Lusztig Tamás – Csigó László: Halételek
Verhóczki István (szerk.): Hal- és vadételek könyve
Túrós Emil – Venesz József: Vad – hal
Pelle Józsefné: Halból készült finomságok
Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre
Dr. Oetker – Halak