Szeretni ​bármi áron 3 csillagozás

Jen Hazel: Szeretni bármi áron

Jossie LeClaire, fiatal francia-kanadai salsaoktató nagy álma, hogy befolyásos apja akaratával dacolva független nőként élhessen. Roskadozó párkapcsolata és más súlyos döntések terhe elől Santiago de Cubába menekül, hogy miközben további életének alakításán töprengjen, a salsa őshazájában tanulmányozhassa kedvenc táncát.
Az állna tőle legtávolabb, hogy újabb kapcsolatba bonyolódjon bárkivel is, ám a sors már csak olyan, hogy nem mindig hagyja a döntést az öntudatos, ám átmenetileg épp elbizonytalanodott nő kezében. Jossie egy véletlen folytán megismerkedik a sármos Adrián Marquezzel, és bár mindketten a maguk problémáival küzdenek, képtelenek parancsolni az érzelmeiknek.
Latinos szenvedély, mindent elsöprő szerelem jellemzi a történetet, ami a forró és egzotikus Kubába repíti az olvasót.

>!
Magnusz, Debrecen, 2021
288 oldal · ISBN: 9786155975752

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Kiss_Ildikó_3>!
Jen Hazel: Szeretni bármi áron

Tiszteletpéldányként kaptam a könyvet, de idő hiányában nem tudtam azonnal rávetni magam. Ahhoz képest a szünetben fél nap alatt kiolvastam, gördülékeny, olvasmányos, kellemesen laza, jó stílusban megírt történet.
Jossie és Adrián története két eltérő világot kapcsol össze: a lassan öntudatra ébredő, forró Kubát és a bevándorlókat gyanakodva figyelő, hűvös Kanadát. Az író finoman nyúlt a társadalmi különbségek problémájához, nem tolakodóan tolta az arcunkba a két fiatal eltérő kultúrájából és családi hátteréből fakadó gondokat.
Jossie befolyásos családból származik, de kellően elszánt, hogy a szülei árnyékából kitörve a saját útját járja, és az erős akaratú Adriánban ehhez méltó partnerre talál. Mindketten csökönyösek, ám a szeretteikért tűzbe mennének.
A szerelmi szál szépen bemutatja az egymásra találás izgalmát, később a távkapcsolatok kínját. A szerelmesek egymás utáni vágyakozása szinte kézzelfogható a regény második felében.
Tetszett, ahogy a konfliktus szálai szépen összefutottak, de kicsit hiányoltam Hal sorsának alakulását az epilógusból.
Összességében nagyon tetszett, gratulálok az írónak, és további sok sikert kívánok!


Hasonló könyvek címkék alapján

Leiner Laura: Higgy nekem
B. E. Belle: Vándorok
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Kimberley Freeman: Vadvirágok lányai
Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse
Belinda Alexandra: Flamenco Párizsban
Budai Lotti: Édes lázadás
Megyeri Judit: Rózsakő – Kezdetek
Mary E. Pearson: Tolvajok esküje
Borsa Brown: A maffia gyermekei