Idézetek 4

Caledonia_Valley P>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Azt hiszem, van itt valami TANULSÁG, amit le kéne vonnom, pölö „örülj annak, amid van”, vagy „csak egészség legyen, más nem számít”, vagy mittomén. De az ilyen nyálas dolgok gyerekkönyvekbe valók.
Elmondom inkább, mit tanultam ÉN mindebből: sose késs el egy öregasszony temetéséről! Mer ha mégis, azért DRÁGÁN meg fogsz fizetni.

Caledonia_Valley P>!

Aztán azt mondta, hogy egy szörny csak addig létezik, amíg HISZ benne az ember, szóval csak el kell hinnem, hogy a Fuga nem létezik, és akkor ELTŰNIK.
Egyből leesett, hogy a Fuga PONTOSAN azt akarná, hogy ezt higgyem, és elgondolkodtam, nem lehet-e, hogy a Fuga az anyukámnak adja ki magát.
Úgyhogy ezután elkezdtem zárni a szobám ajtaját, biztos, ami biztos.

Caledonia_Valley P>!

…Rodrick mindig azt mondja, hogy ha temető mellett megy el az ember, vissza kell tartania a lélegzetét, nehogy lenyeljen egy SZELLEMET. Én próbáltam tartani, de esélytelen volt, hogy kibírjam a szertartás végéig.
Remélem, hogy nem nyeltem le egy szellemet sem, mert a suli anélkül is épp elég kemény, hogy valami 17. századi alakkal kelljen osztoznom a testemen.

Kapcsolódó szócikkek: Greg Heffley
Caledonia_Valley P>!

Amikor majd megírom az ÖNÉLETRAJZOMAT, az is tele lesz illatos matricákkal, hogy az emberek tudhassák, milyen szaga volt az életem fontosabb pillanatainak.

Kapcsolódó szócikkek: Greg Heffley