Mély ​víz (Egy ropi naplója 15.) 2 csillagozás

Jeff Kinney: Mély víz

Greg Heffley és a családja úgy döntenek, közös kempingezéssel töltik a nyarat, és életük kalandját tervezve nekivágnak a nagyvilágnak. Az út azonban váratlan fordulatot vesz, és Heffley-ék egy lakókocsiparkban kötnek ki, ami nem egy kimondott Kánaán. Amikor gyülekezni kezdenek a viharfellegek, és összecsapnak fejük felett a hullámok, Greg és a többiek már csak arra kíváncsiak, vajon megússzák-e ép bőrrel a kiruccanást. Érzik: a sors most aztán igazán a mély vízbe dobta őket.

A világszerte kirobbanóan sikeres Egy ropi naplója-sorozat
15. részében új, fergeteges poénok várnak.
NE HABOZZ! SZEREZD MEG MIND!

Eredeti megjelenés éve: 2020

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
224 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789635613755 · Fordította: Gyurkovics Máté · Illusztrálta: Jeff Kinney

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 15

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Ms_Mississippi>!
Jeff Kinney: Mély víz

Ez a kirándulós rész sem jött be, valahogy a családos részek gyengébbek, vagy az író kezd kifogyni az ötletekből. Egyáltalán nem nevettem rajta, volt néhány jópofa ötlet, de nem az igazi. A szituációk gyakran lehetetlenek. A mindennapok apró dolgait szerettem az előző részekben, meg azt, hogy Greg a saját karakterhibái miatt kerül bajba. Itt a kellemetlenségek az anyuka miatt adódnak, mert nem tudom, nekem egyre inkább úgy jön le, hogy egyszerűen basáskodik mindenki felett és elnyomja a gyerekeket. Legalábbis nálunk sokkal nagyobb szabadságot kaptunk, és ha volt is a nyaraláson kötelező program mindenki választhatott valamit, amit akart csinálni.
Szóval nekem ez most elég gyenge lett. Ha így marad a színvonal, lehet búcsúzom a sorozattól, pedig tényleg az összes könyv ott van a polcomon, és a régi részeket nagyon szeretem-


Népszerű idézetek

Könyvmolyocska1 P>!

Anyu szerint csak az a gond, hogy túl régóta gubbasztunk a házban, el kellene mennünk nyaralni. Szerintem is, de csak akkor, ha mindenki mehet EGYEDÜL.

7. oldal

Könyvmolyocska1 P>!

MINDANNYIUNKNAK kivannak már az idegei, és ha nem változik valami villámgyorsan, állítom, valakinél el fog szakadni a cérna.

7. oldal

Könyvmolyképző KU>!

Szeretem én a családomat, tök komolyan, de azért napi huszonnégy órában velük lenni túlzás. Pedig mostanában épp ez a leosztás.

Könyvmolyképző KU>!

Mostanában Manny kedvenc meséskönyve Noé bárkájáról szól. Noé egy fickó volt, aki megtudta, hogy esni fog, ezért épített egy hatalmas hajót, hogy azon vészelhesse át a vihart egy csomó állattal együtt. Manny könyvében mindegyik rajz tök cuki meg vidám, mintha a földi élet felét kipusztító árvíz valami BABAZSÚR lett volna.

Könyvmolyképző KU>!

„…elfilóztam, hogy ha egy ilyen picike állat, mint a borz, el tudja ijeszteni a ragadózokat azzal, hogy büdös, akkor talán ez NEKEM is beválhatna. Úgyhogy el is döntöttem, hogy a gimi végéig nem fogok fürödni.

Könyvmolyképző KU>!

Kiderült, hogy végig egy Édenkertben voltunk, csak eddig belerondított a TÖBBI EMBER.


Hasonló könyvek címkék alapján

Ciaran Murtagh: A Nagy ugrás
Rachel Renée Russell: A szekrény hőse
Bálint Ágnes: Szeleburdi család
Rachel Renée Russell: Popsztár
Rick Riordan: Neptunus fia
Meg Cabot: Legjobb barátnők és rázós helyzetek
Balázsy Panna: Csupaszív
G. Szabó Judit: Megérjük a pénzünket!
Molnár T. Eszter: Most már igazán
Franziska Gehm: Egy zabálnivaló barátnő