Idézetek 10

Ferger_Jolcsi P>!

Azért vagyok ilyen fázós, mert VÉKONY vagyok, így nincs rajtam védőréteg. Minden télen igyekszem annyit enni, amennyi csak belém fér, hogy felszedjek egy kis zsírt, de azt hiszem, túl gyors lehet az anyagcserém, vagy valami, mert sose sikerül híznom.
Ma reggel nem lehetett több -10 foknál, és a suliba menet már azon filóztam, megfagyhat-e az ember VÉRE.
Azt hallottam, az emberek 60%-a VÍZ, vagyis NEM KIZÁRT.

77. oldal

Ferger_Jolcsi P>!

Arra jutottam, hogy az egyetlen dolog, ami kibírhatóvá teszi a telet, az a FORRÓ CSOKI.

60. oldal

Ferger_Jolcsi P>!

Igazából mind elég mázlisták vagyunk, hogy itt lehetünk, mert az emberiség sok rossz dolgon ment keresztül, amíg eddig eljutott.
A suliban azt tanultuk, hogy 10 000 évvel ezelőtt a fél bolygót jég borította. És ha AZT sikerült átvészelnünk, akkor BÁRMIT sikerülni fog.

58. oldal

Ferger_Jolcsi P>!

Az ősz utolsó napján belebújnék a pizsimbe, és tavaszig ki se kelnék az ágyamból. Kisebb koromban meg is próbáltam téli álmot aludni, de nem ment.

47. oldal

Ferger_Jolcsi P>!

Lehet, hogy ez régi vágású gondolat, de szerintem nyáron legyen meleg, télen meg HIDEG.

7. oldal

2 hozzászólás
nagara>!

Láttam egy filmet, amiben jégbe fagyott egy ősember, és amikor több ezer évvel később kiolvadt, MÉG MINDIG élt. Nem tudom,ilyen tényleg megtörténhet-e, de ha igen, és vannak köztünk kiolvadt ősemberek, az egyik takarító a suliban szerintem az lehet.

Ha még egyáltalán meg lehet oldani ezt a felmelegedés-mizériát, akkor lehet, hogy egy KORTÁRSAM fogja majd felnőtt korában. Ezért vagyok én mindig jó fej az OKOS gyerekekkel: nélkülük nagyon megszívnánk később!

10. oldal

Caledonia_Valley P>!

A Marlee lányoktól nem messze lakik Emillia Greenwall. Ő mindig hercegnőnek van öltözve, és szerintem kicsit sok Disney-filmet néz.

36. oldal

Caledonia_Valley P>!

Én azt hallottam, hogy az egész BOLYGÓ melegszik, és hogy ez az emberek miatt van. Engem ugyan ne hibáztasson senki, én csak nemrég jöttem!

7. oldal

Charry>!

Biztosra úgysem lehet megjósolni, hogy mit hoz a majd a jövő. És ha túl sokat rágódsz rajta, abba bele lehet őrülni.

13. Oldal

Charry>!

Még ha meg is oldjuk az összes jelenlegi gondunkat, hamar jön majd valami új, amire nem vagyunk felkészülve.

13. Oldal