Wicked ​Bite (Night Rebel 2.) 19 csillagozás

Jeaniene Frost: Wicked Bite Jeaniene Frost: Wicked Bite Jeaniene Frost: Wicked Bite

Some promises are meant to be broken…

Veritas spent most of her life as a vampire Law Guardian. Now, she’s about to break every rule by secretly hunting down the dark souls that were freed in order to save Ian. But the risks are high. For if she gets caught, she could lose her job. And catching the sinister creatures might cost Veritas her own life.

Some vows are forever…

Ian’s memories might be fragmented, but this master vampire isn’t about to be left behind by the woman who entranced him, bound herself to him, and then disappeared. So what if demons, other Law Guardians, and dangerous, otherworldly forces stand against them? Come hell or high water, Ian intends to remind Veritas of the burning passion between them, because she is the only person seared on his mind—and his soul…

>!
HarperAudio, New York, 2020
ASIN: B07S1WDMTZ · Felolvasta: Tavia Gilbert
>!
Avon, Amerika, 2020
384 oldal · ASIN: B07F1BRJCQ
>!
HarperCollins, New York, United States, 2020
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780062695635

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield · Ian · Leila · Ashael · Veritas


Kedvencelte 4

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Naiva >!
Jeaniene Frost: Wicked Bite

Kezdem azzal, hogy már most várom a következő részt. Nem szokásom rágni a körmöm, de legszívesebben most azt tettem volna.
Az egész Cat és Bones univerzumot imádom. Úgy vártam már a Wicked Bite-ot. Ugyan, Bones az én könyves mindenem, de Ian is ott van mögötte szorosan.
Az előző rész végén olyan dühös voltam Veritas-ra azért, amit Ian emlékezetével tett. Akkor is, ha ezzel őt akarta védeni. Halvérű vagyok, de ütni-vágni, törni-zúzni tudtam volna.
Így, amikor újra együtt voltak, akkor, azzal mindent megkaptam, amit akartam. A könyv főszereplője egyébként egyértelműen Veritas volt (nem csak a szemszög miatt), amit egyáltalán nem bántam. Alig várom a következő kötetet.

5 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Jeaniene Frost: Wicked Bite

Warning!
Aki nem olvasta az első részt, annak spoileres lehet.
Még szép hogy ötcsillagos! J. Frost világa megunhatatlan, és ahogy bővíti a szereplőgárdát, úgy újabb lények is feltűnnek a színen. A vámpírok és ghoulok mellett démonok, leviathánok és furcsa istenek köszönnek be. És még mindig nem tudom, hogy Veritas/Ariel micsoda. Az előző rész ott ért véget, hogy Veritas Bones gondjaira bízza Iant, mert úgysem fog emlékezni rá. Hát ez nem jön össze, mert Ian még a vámpírtanács elé is képes odacitálni Veritast, csak hogy elimerjék a házasságukat. Veritas pedig szép lassan rájön, hogy Ian egyáltalán nem védtelen kis vámpírka, akit óvni kell. A cselekmény pedig pörög, rohanás az egész, mert le kell vadászni a gonosz Dagont mielőtt megerősödik. Végig nagyon izgalmas volt, és nem kapkodtam az olvasással, hogy tovább tartson. Mondanom sem kell, hogy megint függővéges.

DarknessAngel>!
Jeaniene Frost: Wicked Bite

Totális imádat ez a rész is!♡
Ian és Veritas most sem unatkozik, sőt, szegények kezdhettek majdnem mindent elölről. Szerencsére Ian állapota nem volt tartós, valamint Veritas is rájött, hogy egyre csak magát gyötörte, szóval a könyv felétől újra egymásnak estek :D Egyszerűen imádom őket együtt. Most is teljes Cat és Bones feelingem volt, annyira nem eresztett a történet. Imádom, hogy Ian személyisége továbbra is a régi, plusz Veritas is olyan pajzán. Tényleg tökéletesek egymásnak.
A cselekmény tele van érdekességekkel; tetszik, hogy mindig megtudunk valami újat Veritasról. Mencheres, Bones és Cat most sem hiányozhattak. Őket mindig öröm látni. Veritas pedig már tényleg hivatalosan is a következő kedvenc badass hősnőm.
Ashael jelenléte nagyot dobott a dolgokon, remélem lesz még többször is szerepe.
A vége pedig egy újabb OMG! Mondjuk totál leesett, mi lesz az újabb csavar, amint megérkezett a képbe, szóval ezen jót nevettem. spoiler
Hol van a folytatás?! *-*

7 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Jeaniene Frost: Wicked Bite

Ritkán éri el nálam azt egy sorozat, hogy szinte mindegyik rész kedvenccé váljon, mégis, Frost vámpírjai mindig, minden helyzetben képesek rá. Legyen az Cat és Bones, Vlad és Leila, avagy Ian és Veritas.

Érdekes volt a történetvezetés, még mindig meg tud lepni valamivel az írónő és a romantikus szál is pont kellő mennyiségben volt jelen. Igazi felüdülés volt egy akciódús, különleges fantasy-t olvasni, mert őszintén szólva már kezdtem besokallni a cukormázas románcoktól.

Ian továbbra is nagy szerelem… hozzá egyszerűen nem lehet többet hozzáfűzni. Aki olvasta a Cat&Bonest úgyis tudja milyen, aki pedig még nem, az tessen szépen nekiállni, mert kihagyhatatlan!
Veritas-sal néha hadilábon álltam, de összességében azt kell mondjam, egyre jobban kezdem megkedvelni, a néhol kifogásolható viselkedése/döntései ellenére is.

Örültem, hogy a régi, már jól ismert szereplők is fel-feltűntek a sok új között. Nagyon kíváncsi vagyok mit talál ki az írónő a 3. részre, már most olvasnám, ha lehetne!

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Enikő_Darai_Enii>!

“She’s a real bitch,” I muttered.
Ian gave me a wary look. “Who?”
“Karma. Has to be a woman. Nothing else is that vicious, patient, or effective.”
A smile tugged Ian’s mouth. “How drunk are you, luv?”

Kapcsolódó szócikkek: Ian · Veritas
Mrs_Curran_Lennart P>!

“Body like Beyoncé, hair like Daenerys Targaryen,” he murmured with open lust. “Temper like the Punisher,” I countered. An appreciative look was one thing, but I felt like I needed a shower after that vigorous eye-fucking. “With a husband that’s imagining ten different ways to kill you before you even take your eyes off my ass,” I added, seeing the new, lethal flare in Ian’s gaze. “Twenty,” Ian corrected, tone as smooth as a well-thrust blade. “And so few only because she just admitted to something she’s been denying for weeks.” What? Oh, damn, I had called him the “h” word! Where was a Leviathan to endlessly drown me when I needed it?

Kapcsolódó szócikkek: Beyoncé Knowles · Ian · Veritas
Enikő_Darai_Enii>!

He flashed a cheery grin. “More proof that married men live longer than single ones.”

Kapcsolódó szócikkek: Ian
Enikő_Darai_Enii>!

A slow smile curved Ian’s mouth. “Have I ever told you you’re irresistibly attractive when you use forbidden magic?”

Enikő_Darai_Enii>!

“I have questions, too,” Mencheres said coolly. Take a number and get in line!

Naiva >!

Bones—whose birth name was Crispin, but only Ian called him that— gave Ian a pointed look as both he and his wife, Cat, strode inside. Cat’s red locks were still dyed that hideously drab shade of brown and Bones’s hair was still so long, it hid half his face, but their auras made the air crackle.

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield
Enikő_Darai_Enii>!

I stared at him. A new memory had almost split open his head, and he was talking about a date? “You can’t be serious.”
His eyes gleamed a richer shade of turquoise. “Never been more so. […]"

Enikő_Darai_Enii>!

“Who else wants whisky?” Ian said, ignoring that. “I know you’re a yes, Crispin. Cat? Veritas?”
“I’ll have some,” I said, thinking, And I wish you had some demon blood to spike it with.

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield · Ian · Veritas
DarknessAngel>!

"It’s gone,” Leila said with shock. She got in a few more swipes before he held her wrists in front of her. She only rubbed his hands with her fingers, repeating “It’s gone.”
“What’s gone?” Her sanity, clearly.
“Everything! Take off your pants. I need to see if that’s still there, too.”
Ian rolled his eyes. “It is, and while I would’ve found it hilarious to cuckold Dracula under his own roof a short time ago, I’m not interested now—”
“Neither am I,” Leila interrupted. “But I am interested in seeing if you still have Dagon’s demon brand on your groin since nothing else on your skin is the same.”

Kapcsolódó szócikkek: Ian · Leila
Xaveri>!

“Lucifer’s bouncing balls,” he breathed.

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell)

A sorozat következő kötete

Night Rebel sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Karen Chance: Ride the Storm
Gena Showalter: The Darkest Secret
Patricia Briggs: Bone Crossed
Deborah Harkness: The Book of Life
Ilona Andrews: Magic Breaks
Ella Summers: Siren's Song