Wicked ​All Night (Night Rebel 3.) 11 csillagozás

Jeaniene Frost: Wicked All Night

Set in New York Times bestselling author Jeaniene Frost’s Night Huntress World, ancient deities are poised to wreck havoc, unless vampires Veritas and Ian can stop them … in this thrilling Night Rebel novel!
A gift from the gods…

Veritas and Ian have finally defeated their worst enemy, but the power it took to pierce through to the netherworld has unexpected consequences. Soon, Veritas is forced to rely on the last person she trusts—a golden deity named Phanes, who seeks far more than a temporary alliance with the beautiful vampire.

Can unleash hell…

But an escape from the netherworld soon pits Veritas and Ian against supernatural beings seeking to rule over mortals once again. Now, they must rally friends and foes alike—if the vampire council doesn’t execute Veritas first. Plus, a wedge between Veritas and Ian threatens to destroy their love. Can they stand together against the unearthly powers about to be unleashed? Or does their love—and humanity—not stand a chance?

>!
Avon, New York, 2021
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780062695666
>!
Avon, New York, 2021
384 oldal · ISBN: 9780062695680

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Catherine Crawfield · Ian · Ashael · Veritas


Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Jeaniene Frost: Wicked All Night

Nagyszerű, mint mindig! Ian és Veritas bomba páros, egyszerűen képtelenség betelni velük. Igazán a szívemhez nőtt az egész csapat Jeaniene vámpírvilágából. Különösen tetszik, hogy az írónő nem fél új elemeket is behozni a történetébe, így téve mindíg színesebbé és ezáltal érdekesebbé a könyveit. Igaz, hogy már az előző két részben is jelen volt a mitológiai szál, viszont meglepett, hogy itt mennyire belemélyedtünk. Én speciel szeretek minél több különböző teremtményről olvasni, Jeaniene pedig mivel nagyszerű író, így tökéletesen elégedett voltam a fejleményekkel.
Rájöttem, hogy ha egy évet kell várnod a folytatásra, akkor kivételes jó a régi infók felelevenítése, szóval végre nem zavart ez az oldala se a könyvnek. Mondjuk Spádé nevének eredetét már elengedhetnénk, kívülről fújom :D
Mindig öröm, ha összejön a régi csapat. Ennek örömében kaptunk egy kis Cat és Bonest, Spádé+Denise, valamint Mencheres+Vlad párost. A romantikát picit keveselltem, de remélhetőleg a folytatás (ugye lesz?) majd kiengesztel e téren. Szerencsére most a fejünket se kell a falhoz vernünk, kaptunk egy szép lezárást.

4 hozzászólás
Naiva>!
Jeaniene Frost: Wicked All Night

Annyira vártam már ezt a részt. Már csak Ian miatt is. Most, hogy ez az „álmom” valóra válhatott, mégis inkább úgy érzem, hogy ez a spin-off sokkal inkább Veritasról szól, mint Ian-ről. Abban is biztos vagyok, hogy 4000 évnyi függetlenséget nem lehet könnyű feladni. Ha egyáltalán fel lehet…
A párosnak nincs könnyű dolga, hiszen új ellenfelük akadt, aki olyan, mint az „atyaúristen”, ráadásul ő lenne az após! Itt nem egy kedves nagypapi figurát kell elképzelni, hanem egy igazi szadista szemétládát!
Szegény Ian-nek, elhihetitek, hogy nincs könnyű dolga. Az is kiderült, hogy az Alvilágban másként telik az idő. Örültem, hogy a Wicked All Night lényegében összehozta az összes imádott Night Huntress univerzum szereplőt. Bones. ♥
A könyv második fele így tele volt akcióval. Remek lezárást kapott a sorozat, azonban mégis nyitottnak éreztem. Rengeteg megválaszolatlan kérdésem maradt. Illetve az újabb történések és meglepetések további spin-offokat kívánnak.

Xaveri>!
Jeaniene Frost: Wicked All Night

A sorozat, sőt az író többi könyvéhez képest, ez nekem olyan „langyos víz”-re sikeredett. Kissé erőltetett volt az egész, a kémia sem igazán úgy működött, mint a korábbi kötetekben. A befejezés gyakorlatilag kritikán aluli, ha pedig azt vesszük, hogy ezt a sorozat záró részének szánták, háááát…. Összességében egyszer elmegy, de nem ezt vártam ettől a sorozattól.


Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

“Perhaps I’m stricken with the same lack of control, reason, and proportionality your da accused you of. I love you too much to care what happens to me as long as you’re safe, yet I’m angry at you for endangering yourself because you feel the same way. It’s insensible and unreasonable, and I can’t bloody help myself.”
I had never understood anything more.

“I can’t help myself, either,” I said, and threw my arms around him, needing to feel his skin, his body, and his vitality that sparked against me with staticlike currents.

“Then let’s not help ourselves.” His voice deepened. “Let fairness and reason go to wreck and ruin. We can have the world’s most dysfunctional marriage for all I bother. As long as I have you, I have everything I need.”

Kapcsolódó szócikkek: Ian · Veritas
Xaveri>!

Marie smiled, and though it made her face even lovelier, I had never found her more terrifying.

Xaveri>!

Spade unleashed a tirade of profanity that would’ve sounded more offensive if not for his upper-crust accent and British colloquialisms. I mean, telling Ian to get rodgered by a daisy chain of knives was almost poetic compared to how an American would simply say, “Fuck you in every hole!”

Xaveri>!

What was that saying about making the gods laugh? All you had to do was tell them your plans?

Xaveri>!

“What did you think, my lovely one?”
That having an entire play performed to praise you is so arrogant, even Vlad Dracul would tell you to tone it down.

Kapcsolódó szócikkek: Veritas · Vladislav Basarab Dracul
Xaveri>!

“Are you crazy?”
He tossed a grin over his shoulder at me. “Since the day we met.

Kapcsolódó szócikkek: Ian · Veritas
Xaveri>!

Happy wife, happy life, right, mate?”

Kapcsolódó szócikkek: Ian
Xaveri>!

“You are very beautiful, but you argue with my every command, question me in front of my people, constantly make unreasonable demands—”
“Welcome to my world,” Ian muttered.

Xaveri>!

A human brother might bring me a bouquet of flowers to brighten my day. My demon brother wanted to bring me a bouquet of my enemies’ body parts.

Kapcsolódó szócikkek: Ashael · Veritas
Xaveri>!

“You rammed your fangs into the wall to stop your fall?”
It looked like his cheek creased into a smile. “Felt like giving a mountain a blow job, but it did the trick.”

Kapcsolódó szócikkek: Ian · Veritas

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Gena Showalter: The Darkest Secret
Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
Cassandra Clare: Chain of Gold
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Kresley Cole: Dark Needs at Night's Edge
Ella Summers: Dragon's Storm
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath
Deborah Harkness: The Book of Life
Karen Chance: Hunt the Moon