One ​Grave at a Time (The Night Huntress 6.) 107 csillagozás

Jeaniene Frost: One Grave at a Time Jeaniene Frost: One Grave at a Time

The grave is one wrong step away.

Having narrowly averted an (under)world war, Cat Crawfield wants nothing more than a little downtime with her vampire husband, Bones. Unfortunately, her gift from New Orleans' voodoo queen just keeps on giving--leading to a personal favor that sends them into battle once again, this time against a villainous spirit.

Centuries ago, Heinrich Kramer was a witch hunter. Now, every All Hallows Eve, he takes physical form to torture innocent women before burning them alive. This year, however, a determined Cat and Bones must risk all to send him back to the other side of eternity--forever. But how do you kill a killer who's already long dead?

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Avon, New York, 2011
384 oldal · ISBN: 9780061783197 · ASIN: B004V522XI
>!
Blackstone, Ashland, Oregon, 2011
ASIN: B005JVZ1WM · Felolvasta: Tavia Gilbert
>!
Avon, New York, 2011
384 oldal · ISBN: 9780061783197

1 további kiadás


Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield · Spádé (Charles DeMortimer) · Ian · Jason Madigan


Kedvencelte 24

Most olvassa 3

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Sem az egész sorozattal, sem pedig Cat-tel és Bones-szal évek óta nem tudok betelni. Kétség kívül kedvenc könyves páros. Számomra ők ketten megunhatatlanok, lefőzhetetlenek, szó szerint halhatatlan párost alkotnak. Egy hangyányit visszább vett a lendületből az írónő és nem ez volt eddig a kedvenc részem, de még így is pörgős és izgalmas volt. Heinrich Kramer-nek, spoiler és ezzel sokat elárultam. Cat és Bones kapcsolata egyre jobb, stabilabb, viszont alig tudják élvezni egymás társaságát, mert folyton történik valami. Garantált akció, izgalom, dráma és humor. Az erotikát el ne felejtsem! Kell ennél több? Imádtam a mellékszereplőket is. Olyan kár, hogy Ian-nek nem szentelt Frost egy saját kötetet, vagyis inkább róla szóló sorozatot. Biztos, hogy imádnám.

11 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Hát imádtam én ezt is! Kb a felénél a könyvnek az jutott eszembe, hogy pont így éreztem a Harry Potternél is, hogy imádom az egész világot, imádom a főbb szereplőket, remélem, sosem lesz vége a sorozatnak.
Amin hangosan nevettem, az az volt, mikor Ian hangot adott az irígységének, amikor Denise átváltozott.
És csatlakozom az előttem szólókhoz, én is kíváncsi vagyok, mi van Ian és Justina között.
Bones! Nagy sóhaj! Imádom ezt a faszit! Belé én is szerelmes vagyok!

1 hozzászólás
Lisie87>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Cat és Bones az egyik kedvenc párosom a vámpíros-erotikus könyvekből. Tehát már alapból jól indított a könyv! :D De annyira nem vett le a lábamról. Ez a „szellemesdi” nem ütött akkorát, mint a többi könyv, persze jó volt, hogy végre emberükre, izé szellemükre akadt a páros. További kedvenc szereplők is feltűntek a könyvben, Ian és Spádé. Iant nagyon bírom, kíváncsi lennék az ő külön történetére is.
Összességében jó élmény volt, sort kerítek a befejező kötetre is.

CsepAdri>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Azért kicsit olyan érzésem volt, h mikor minden rendben van azért keresünk magunk egy kis kalandot, mert miért ne. Picit hiányzott Vlad és Mencheres, de Ian itt volt, h azt a kis humort szolgáltassa. Bones pedig ♥

rafaelo0824>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Nagyon jó volt, pont ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, és megtudhatjuk, ki lesz az új főnök a különleges csapatnál. Nem sok köszönet van benne, de Caték új ügyében sem. Nagyon tetszett a sorozatgyilkos szellem, talán nem kellett volna, de sokszor röhögtem, mert az írónő olyan vicces helyzeteket teremtett. Sajnálom, hogy már csak egy könyv van hátra ezzel a párossal, viszont végre Vlados kötet következik, kicsit hiányoltam ebből a részből.

Tóth_Orsolya_3 P>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Nem volt rossz, de valahogy nem az az igazi, megszokott Cat és Bones volt.
Hiányzott Vlad és Mencheres, de kaptunk Ian-t!!! :D (Jajjjdenagyon szeretném, ha Neki is lenne külön könyve!) spoiler
A Kramer ügy megoldása és a vége kicsit nekem olyan összecsapottnak tűnt.
Bones… Még mindig ♥

Nusejka_Sentellion>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Nekem tetszett. Nem mondom, hogy milyen fergetegeset alkotott Frost, de rosszat se tudnék mondani. Jó könyvek után nehéz mindig emelni a szintet, szerintem nem is lehet, de úgy gondolom ezzel a könyvvel ha nem is emelte, legalábbis tartotta :)
Cat és Bones keres magának ellenséget, ha már éppen mindenki békén hagyja őket. Mert az mégsem lehet, hogy nem küzdenek senki ellen! Ezúttal egy gyilkos szellemet szemeltek ki maguknak, ami nem is olyan könnyű feladat, mert hogyan ölsz meg valakit aki halott? Nem is a halottsággal van a gond, mert ez a vámpírokra és ghoulokra is teljesül, de hogyan ölsz meg valakit, aki halott és nem lehet megérinteni? Na ugye.
Szerettem benne azt, hogy Cat és Bones kapcsolata végre igazán stabil és annyira aranyosak együtt, szerencsére azért sose megy át nyálongásba a dolog. Legalábbis az én ingerküszöbömön még belül van a dolog :)
Ian eddig nem volt a szívem csücske, de most végre sikerült megkedvelnem, még ha egy perverz disznó is :D

eSsZ P>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

szóval, vannak azok a könyves pasik akiket imád az ember lánya.. Ward Qhuinn vámpírkája, vagy Zé, sorolhatnám.. oda vagyunk értük, rajongunk, már-már Istenítjük őket…velük örülünk,szomorkodunk, szurkolunk értük és nagy átlagban a partnernőt két kézzel fojtogatnánk és vannak azok a könyves pasik akikbe belezúgunk csúnyán.. ők azok akiket nem tudunk elengedni..mert ők a megtestesült PASI.. könyvről könyvre visszük magunkkal, hasonlítjuk a következőhöz.. folyton újra olvasunk csak azért, hogy még lássuk' és sóhajtozva állapítsuk meg, hogy sajna ilyen pasi mint a 'miénk' megint nem lesz még jó pár könyv olvasásáig… igen, Bones ilyen.. nem mondom,hogy kitúrta volna Moning Ryodan-ét de hangyafasznyi választja el őket egymástól… :) igen, az ilyen érzésért is érdemes olvasni.. és még azért is mert kiszakít ebből a sokszor csúf világból és belekeveredsz egy egy rohadt jó kis történetbe..
megszereted a hősnőt, a mellékszereplőket, imádkozol,hogy nehogy elveszíts valakit közülük.. kitöltik a napjaidat..ragaszkodsz hozzájuk.. aztán egyszer elfogynak a lapok és pislogsz, h még … hellóóóóó még akarok Bones-t..❤ Cat-et, Spádét. Ian-t ..
imádtam ezt is.. a fél csillag levonás Dracula miatt van.. hova lett?? őt akartam az írónő immár a kedvenceim közé tartozik :)

5 hozzászólás
Tufuka>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Ez a rész 5* és nem a nosztalgia miatt, hanem mert megérdemli.

Nagyon örülök ennek, mivel egy ideje mélyrepülésbe kezdett nálam a sorozat. Az 5. részben már láttam némi javulást, és ez a rész pedig pont olyan volt, amilyennek elvárom Cat és Bones történeteit.
Nem volt félreértés, sem titkolózás, szépen összefogtak, és nem hagyták ki egymást, csak azért, hogy a másik nehogy veszélybe kerüljön.
Kemény ellenfelet kaptak, plusz egy kis hiperaktív aktakukacot is. Szerepeltek kedvenc mellékszereplőim is, és sejthetjük, azt is, hogy lesznek itt még bajok Madigan miatt.

Nagyon élveztem végig a könyvet, és remélem, hogy nem romlik a színvonal az elkövetkező két részben, ami még hátra van.

Casperson>!
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Tetszett , tetszett ,de mégsem mondhatom el , hogy én erre számítottam és vágytam , mert miután végre sikerült megkedvelnem a sorozatot jött ez a rész …. és bumm mindent elhomályosított . Ugyan nem tántorodtam el , mert még mindig szerettem a sorozatot ,de kicsit kétségbe estem ezen a téren . Azt mondom , hogy ehhez egy nyugis hely kell vagy épp egy számítógép jelen esetemben . Tudom , hogy teljesen ellentmondok önmagamnak ,de fogalmam sincs mit is mondhatnék még arról , hogy bebizonyítsam , hogy tényleg odateszem magam ehhez a sorozathoz.

Mindenképp pozitívuma a könyvnek , hogy hál' Istennek a főszereplőink között most minden okés és végre elmondhatjuk , hogy stabil a kapcsolatuk , mert Frost néni túszkolt beléjük némi észt a párkapcsolat terén . Ugyan nem maradhat ki a nagy kuszaság és összeesküvés elmélet sem valamint a gonosz sem ült le pihenni , de végre nem kell azon mérgelődnöm , hogy ezek ketten már megint egymás torkának estek . Nem kell most a rosszra gondolni !

Ugyan azok a jelenetek sem maradhatnak ki , amikor Cat és Bones egymásnak esik ,de nem részletezi Frost már úgy , ahogy tette ezt a korábbi részekben és ennek én nem örülök . Úgy érzem kell ebbe a könyvbe az erotika , ami nem mondom , hogy nincs jelen , mert Cat elég sokszor elmondja , hogy rá van izgulva Bonesre . De játsszák a macska – egér játékot és amikor már épp ott vannak Frost lezárja egy mondattal , ami negatívumként hat a könyvre.

A cselekményszált nagyon elhúzta Frost lehetett volna tömörebb és lényegretörőbb ,de jó volt néha – néha kitekinteni egy másik irányba , bár hiányoltam Vladot még a könyvből . Elég kidolgozott a könyv nem lehet rá , azt mondani , hogy nem volt szerkesztőnél csak tudjátok a kevesebb néha jobb .

Elizabethnek és Fábiánnak örülök ,de Donra még kíváncsi vagyok , bár semmiképp sem egy kedvenc karakter .

Ajánlom minden Frost rajongónak és azoknak akik csak nyomon követik a sorozat alakulását !

Bővebben a blogomon :
http://caspersonolvasmanyai.blogspot.ro/2012/10/jeanien…

A helyesírási hibákért elnézést , de nem működik rendesen a billentyűm !


Népszerű idézetek

Nusejka_Sentellion>!

Ian appeared to have recovered from his surprise. He gave Spade an almost accusatory look.
“You’re shagging a woman who can turn into a dragon? Blast you, Charles, I am sick with envy!”

Kapcsolódó szócikkek: Ian · Spádé (Charles DeMortimer)
SzAngelika>!

I thought Bones looked like a little slice of heaven, but you're the whole cake, aren't you, sugar?

17. fejezet

>!

”Bite me," I sighed, gathering up the pages.
He winked. ”Of course. My second-favorite thing to do in bed."

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield · Ian
>!

„Donald Bartholomew Williams, get your ass back here now!”

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield
Naiva P>!

The last thing that you need to fret about is my feeling emasculated, Kitten; but talk is cheap, so I'll be sure to show you later.

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell)
Nusejka_Sentellion>!

„What's in the cave, Russell?” Madigan asked with heavy sarcasm.
I shrugged. „Rocks. Lot's of 'em.”
„Don't patronize me.” His voice lowered to a hiss. „What else is in the cave?”
I looked him straight in the eye and spoke one word.
„Mud.”

144. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield · Jason Madigan
CsepAdri>!

“I’m Cat, and this is my husband, Bones.”
Amusement wafted over my subconscious, but Bones’s expression didn’t change from its mask of cool inscrutability as he regarded Tyler.
“Just my luck you couldn’t be a brother and sister shopping for some flowers for Mom,” Tyler said in a disappointed tone. Then he winked at me. “That’s right, honey, state your claim on Mr. Yummy Pants. I’d do the same if I were you.”

>!

Darker clouds kept most of the sunlight at bay, but as I glanced up at them, I couldn't help but think that each looked like it had a silver lining.

(utolsó mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield
Xaveri>!

“Just so you know, if I see a bright light while I’m here, I’m running into it without waiting for you to say a damn word,” my uncle said, breaking the silence.
The wryness in his tone made me laugh. “I’d be cheering you the whole way,” I assured him…

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield

A sorozat következő kötete

The Night Huntress sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: Last Sacrifice
Richelle Mead: Succubus Blues
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Darynda Jones: First Grave on the Right
Richelle Mead: Bloodlines
Chloe Neill: Hard Bitten
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Kiersten White: Endlessly
J. R. Ward: The Savior