One ​Grave at a Time (The Night Huntress 6.) 102 csillagozás

Jeaniene Frost: One Grave at a Time

The grave is one wrong step away.

Having narrowly averted an (under)world war, Cat Crawfield wants nothing more than a little downtime with her vampire husband, Bones. Unfortunately, her gift from New Orleans' voodoo queen just keeps on giving--leading to a personal favor that sends them into battle once again, this time against a villainous spirit.

Centuries ago, Heinrich Kramer was a witch hunter. Now, every All Hallows Eve, he takes physical form to torture innocent women before burning them alive. This year, however, a determined Cat and Bones must risk all to send him back to the other side of eternity--forever. But how do you kill a killer who's already long dead?

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Avon, New York, 2011
384 oldal · ISBN: 9780061783197 · ASIN: B004V522XI
>!
Avon, New York, 2011
384 oldal · ISBN: 9780061783197
>!
HarperCollins, London, 2011
384 oldal · ISBN: 0062096265

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield · Spádé (Charles DeMortimer) · Ian


Kedvencelte 25

Most olvassa 3

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Sem az egész sorozattal, sem pedig Cat-tel és Bones-szal évek óta nem tudok betelni. Kétség kívül kedvenc könyves páros. Számomra ők ketten megunhatatlanok, lefőzhetetlenek, szó szerint halhatatlan párost alkotnak. Egy hangyányit visszább vett a lendületből az írónő és nem ez volt eddig a kedvenc részem, de még így is pörgős és izgalmas volt. Heinrich Kramer-nek, spoiler és ezzel sokat elárultam. Cat és Bones kapcsolata egyre jobb, stabilabb, viszont alig tudják élvezni egymás társaságát, mert folyton történik valami. Garantált akció, izgalom, dráma és humor. Az erotikát el ne felejtsem! Kell ennél több? Imádtam a mellékszereplőket is. Olyan kár, hogy Ian-nek nem szentelt Frost egy saját kötetet, vagyis inkább róla szóló sorozatot. Biztos, hogy imádnám.

11 hozzászólás
>!
Zsuzsanna_Makai
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Hát imádtam én ezt is! Kb a felénél a könyvnek az jutott eszembe, hogy pont így éreztem a Harry Potternél is, hogy imádom az egész világot, imádom a főbb szereplőket, remélem, sosem lesz vége a sorozatnak.
Amin hangosan nevettem, az az volt, mikor Ian hangot adott az irígységének, amikor Denise átváltozott.
És csatlakozom az előttem szólókhoz, én is kíváncsi vagyok, mi van Ian és Justina között.
Bones! Nagy sóhaj! Imádom ezt a faszit! Belé én is szerelmes vagyok!

1 hozzászólás
>!
Katara_Phoenix P
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Hihetetlenül élveztem angolul!
A korábbi részekben a fordítás, fordítóváltás, meg az ezer+egy „szortyintotta” kifejezés az őrületbe kergetett. Finoman fogalmazva.
Örültem, hogy itt ténylegesen méltó ellenféllel kerültek szembe. Kramer ellen egy-két trükk édes kevésnek bizonyult. Bones ésCat kapcsolatán már nincs mit változtatni, a spoiler, mégis: tökéletesek együtt, a szerelmük gyakorlatilag legyőzhetetlen. Cat haját sajnáltam a végén. :(
Vladot piszkosul hiányoltam, és komolyan..Tate spoiler Hihetetlenül nem tudom őt szeretni, de még egy picit kedvelni sem. Annyira szívesen olvasnék legalább egy könyvet Ianről is. Megérdemelné, biztosan imádnám.:D
Eleinte, amikor az Ulpius olyan ocsmány borítókkal adta ki a sorozatot, kitértem a hitemből, az eredetiek hihetetlenül gyönyörűek. De azok közül is ez a kedvencem, igen, nagyrészt a macska miatt. De Cat is itt a legelszántabb. Annyira szép az összkép. :)

Nagyon kedvet kaptam újra olvasni a korábbi részeket is, pedig évente legalább egyszer mindig sort kerítek rá. Bonesból sosem elég.♥

16 hozzászólás
>!
CsepAdri
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Azért kicsit olyan érzésem volt, h mikor minden rendben van azért keresünk magunk egy kis kalandot, mert miért ne. Picit hiányzott Vlad és Mencheres, de Ian itt volt, h azt a kis humort szolgáltassa. Bones pedig ♥

>!
rafaelo0824
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Nagyon jó volt, pont ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, és megtudhatjuk, ki lesz az új főnök a különleges csapatnál. Nem sok köszönet van benne, de Caték új ügyében sem. Nagyon tetszett a sorozatgyilkos szellem, talán nem kellett volna, de sokszor röhögtem, mert az írónő olyan vicces helyzeteket teremtett. Sajnálom, hogy már csak egy könyv van hátra ezzel a párossal, viszont végre Vlados kötet következik, kicsit hiányoltam ebből a részből.

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Nem volt rossz, de valahogy nem az az igazi, megszokott Cat és Bones volt.
Hiányzott Vlad és Mencheres, de kaptunk Ian-t!!! :D (Jajjjdenagyon szeretném, ha Neki is lenne külön könyve!) spoiler
A Kramer ügy megoldása és a vége kicsit nekem olyan összecsapottnak tűnt.
Bones… Még mindig ♥

>!
Nusejka_Sentellion
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Nekem tetszett. Nem mondom, hogy milyen fergetegeset alkotott Frost, de rosszat se tudnék mondani. Jó könyvek után nehéz mindig emelni a szintet, szerintem nem is lehet, de úgy gondolom ezzel a könyvvel ha nem is emelte, legalábbis tartotta :)
Cat és Bones keres magának ellenséget, ha már éppen mindenki békén hagyja őket. Mert az mégsem lehet, hogy nem küzdenek senki ellen! Ezúttal egy gyilkos szellemet szemeltek ki maguknak, ami nem is olyan könnyű feladat, mert hogyan ölsz meg valakit aki halott? Nem is a halottsággal van a gond, mert ez a vámpírokra és ghoulokra is teljesül, de hogyan ölsz meg valakit, aki halott és nem lehet megérinteni? Na ugye.
Szerettem benne azt, hogy Cat és Bones kapcsolata végre igazán stabil és annyira aranyosak együtt, szerencsére azért sose megy át nyálongásba a dolog. Legalábbis az én ingerküszöbömön még belül van a dolog :)
Ian eddig nem volt a szívem csücske, de most végre sikerült megkedvelnem, még ha egy perverz disznó is :D

>!
Kathreen
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Cat és Bones már megküzdtek az emberekkel, a vámpírokkal, a ghoulokkal és egymással. :) És most ebben a kötetben jöttek a szellemek. (Bár nem tudom ezek után még mi maradt – talán az alakváltók –, de biztos talál valamit Frost).
Továbbra is nagyon szeretem Cat és Bones történeteit, és nekem nem veszt az értékéből, hogy most már nem egymással csatáznak, hanem azokkal, akik ellenük vagy barátaik ellen törnek.

>!
Tufuka
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

Ez a rész 5* és nem a nosztalgia miatt, hanem mert megérdemli.

Nagyon örülök ennek, mivel egy ideje mélyrepülésbe kezdett nálam a sorozat. Az 5. részben már láttam némi javulást, és ez a rész pedig pont olyan volt, amilyennek elvárom Cat és Bones történeteit.
Nem volt félreértés, sem titkolózás, szépen összefogtak, és nem hagyták ki egymást, csak azért, hogy a másik nehogy veszélybe kerüljön.
Kemény ellenfelet kaptak, plusz egy kis hiperaktív aktakukacot is. Szerepeltek kedvenc mellékszereplőim is, és sejthetjük, azt is, hogy lesznek itt még bajok Madigan miatt.

Nagyon élveztem végig a könyvet, és remélem, hogy nem romlik a színvonal az elkövetkező két részben, ami még hátra van.

>!
ildisz
Jeaniene Frost: One Grave at a Time

jaaaj hogy én mennyire imádtam ezt a sorozatot , de kár hogy vége :(
Nagyon megszerettem Catet és Bonest, egyértelműen a legszerethetőbb páros voltak.
Őszintén nemtudom miért vártam olyan sokat az olvasással, elsőre mikor megláttam a könyv boritóját és a tartalmát azt gondoltam hogy nem ezt nem fogom elolvasni,aztán mégis adtam neki egy esélyt, és de sajnáltam volna ha nem teszem. Kedvenc lett.


Népszerű idézetek

>!
Nusejka_Sentellion

Ian appeared to have recovered from his surprise. He gave Spade an almost accusatory look.
“You’re shagging a woman who can turn into a dragon? Blast you, Charles, I am sick with envy!”

Kapcsolódó szócikkek: Ian · Spádé (Charles DeMortimer)
>!
SzAngelika

I thought Bones looked like a little slice of heaven, but you're the whole cake, aren't you, sugar?

17. fejezet

>!
Naiva P

The last thing that you need to fret about is my feeling emasculated, Kitten; but talk is cheap, so I'll be sure to show you later.

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell)
>!
Katara_Phoenix P

”Bite me," I sighed, gathering up the pages.
He winked. ”Of course. My second-favorite thing to do in bed."

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield · Ian
>!
Nusejka_Sentellion

„What's in the cave, Russell?” Madigan asked with heavy sarcasm.
I shrugged. „Rocks. Lot's of 'em.”
„Don't patronize me.” His voice lowered to a hiss. „What else is in the cave?”
I looked him straight in the eye and spoke one word.
„Mud.”

144. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield
>!
Katara_Phoenix P

„Donald Bartholomew Williams, get your ass back here now!”

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield
>!
CsepAdri

“I’m Cat, and this is my husband, Bones.”
Amusement wafted over my subconscious, but Bones’s expression didn’t change from its mask of cool inscrutability as he regarded Tyler.
“Just my luck you couldn’t be a brother and sister shopping for some flowers for Mom,” Tyler said in a disappointed tone. Then he winked at me. “That’s right, honey, state your claim on Mr. Yummy Pants. I’d do the same if I were you.”

>!
SzAngelika

I needed his attitude like I needed an extra pair of tits on my ass.

12. fejezet

>!
Nusejka_Sentellion

“Francine got frightened by a noise and cut herself after squeezing a sage glass too hard,” Ian supplied. “Your mum pounced on her and started sucking away. Would’ve been arousing if not for all the screaming.”
“Ian,” Bones drew out warningly.
He grinned. “You’re right. I was aroused anyway.”

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell) · Ian

A sorozat következő kötete

The Night Huntress sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Angels' Blood
Karen Chance: Touch the Dark
Lisa Jane Smith: Dark Reunion
Rachel Hawkins: Hex Hall (angol)
Ilona Andrews: Magic Bites
Cassandra Clare: City of Fallen Angels
Laurell K. Hamilton: A Kiss of Shadows
J. R. Ward: The Beast
Gena Showalter: The Darkest Secret
Karen Marie Moning: Shadowfever