Home ​for the Holidays (The Night Huntress 6,5) 48 csillagozás

Jeaniene Frost: Home for the Holidays Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Originally appeared in the print anthology The Bite Before Christmas.

'Tis the season to join Cat and Bones for some holiday cheer in this Night Huntress novella by USA Today and New York Times bestselling author Jeaniene Frost.

They were looking forward to a normal holiday—at least as „normal” as it gets for vampires Cat and Bones and their otherworldly friends and family. But their yuletide plans are shattered when a mysterious stranger shows up and reveals long-buried secrets that threaten to take a bite out of their holiday cheer … and lives.

>!
HarperAudio, New York, 2014
ASIN: B00O7WG8J4 · Felolvasta: Tavia Gilbert
>!
Avon, New York, 2013
150 oldal · ASIN: B00EXOFDVU

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield · Ian · Denise MacGregor


Kedvencelte 7

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Zsuzsanna_Makai>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Imádtam! Nekem messze ez tetszett a legjobban, milyen kár, h csak egy kiegészítő kötet, és milyen kár, hogy ennyire rövid.
Nagyon izgi volt, egy pillanatra sem ült le a sztori, ezúttal egy démon került a képbe, Vlad-on kívül mindenki benne volt, aki számít.
És igen, mindig is tudtam, h Iant kedvelni fogom.

CsepAdri>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Mikor egy szülinapot se lehet dráma nélkül megünnepelni… Izgalmas volt és tetszett a családi szálak felgöngyölítése. Valamint Ian egyre jobban kedvelhető figura :)

2 hozzászólás
Beatrice8 P>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Hát, ennek a novellának lenyűgözően nem volt semmi hozzáadott értéke a történethez. De Cat & Bones történet volt, szóval tetszett. Csavaros, izgalmas, na-vajon-ki-árult-el-minket történet. Gyorsan végezni lehet vele, mire összefoglalja az írónő, hogy épp hol járunk a történetben a szereplőkkel és bonyodalom lesz már kb. vége is. Jó, igazából nem, ez viszonylag hosszúnak érződött, meg is lepődtem. :D

Tóth_Orsolya_3 P>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Rövid, de nagyon jó volt! :-) Csak úgy prörögtek az események. Ian… Csak ismételteni tudom magamat, teljesen odavagyok érte. :-) És ami kiderült róla… attól csak jobban szeretem :D
Cat és Bones ismét magmutatták, menniyre szeretik egymást. ♥

Annie04>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Kellemes csalódást okozott ez a karácsonyi kisregény. A terjedelme ellenére nem éreztem rövidnek, ugyanolyan élményt adott mint egy hosszabb Vámpírvadász történet. Tetszett, hogy Frost ezúttal Bones-ra helyezte az alapot, amit végül Ian-nel tette még érdekesebbé. Eddig ez a denevér nem nőtt a szívemhez, már csak azért sem, mert csak pillanatokra bukkant fel hőseink könyveiben, akit meg nem ismerek, azt hogy tudnám megkedvelni vagy bármilyen érzést táplálni iránta? Bezzeg most Frost megmutatta, hogy Ian-ban mennyi lehetőség rejlik, és ugyanolyan érdekes főhős lehet belőle, mint Bones-ból vagy Vladból. Vevő is lettem a történeteire! De, hogy ne csak Ian miatt tapsikoljak, meg kell jegyeznem, hogy ez a sztori fergeteges volt. A Wrath-szál behozása nagyon érdekes volt, a cselekményvezetés pedig izgalmakkal kikövezett, és a humoros stílus is a helyén volt, de ahol szükség volt rá, ott a komolyság is játszott.

Bővebben: https://anniemindenesblogja.blogspot.com/2021/06/jeanie…

Angieolvas P>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Már csalódnék, ha nem lenne valamilyen dráma :D
Sajnos a szülinapi buli sem ment könnyen.
Tetszett ez a kis novella.
Ian-t egyre jobban imádom. Remélem ő is kap egy könyvet.

Gorkie>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Jeaniene Frost nem tud rosszat írni!
Ezt is nagyon szeretem! Váratlan, fordulatos, pörögtek a lapok.
Nagyon sajnáltam Bonest, a testvére miatt is és összefacsarodott a szívem ilyennek látni, de ismét kitartottak egymás mellett Cattel és győztek. :)
Denise szerepe is nagyon tetszett. Ian már csak Ian. :D
Imádom ezeket a kis novellákat is ugyanúgy, mint a könyveket!

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Ez is nagyon jó sorozat, imádtam, bekerült a kedvenc fantasy írók közé. Remélem hozzá lehet majd jutni a még hiányzó könyveihez, novelláihoz magyarul.

NagyEdina96>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Ahhoz képest, hogy csak egy kiegészítő kötet, sokkal jobban megfogott mint néhány fő része a sorozatnak.
Kellőképpen izgalmas és eseménydús volt. A romantikus szálak sem voltak benne elhanyagolva a sok akció mellett. Ráadásul rengeteget hozzátesz az alaptörténethez is. Azt kell hogy mondjam, hogy ez egy nagyon fontos kisregénye a sorozatnak. Elég érdekes rokoni kapcsolatokra is fény derült. spoiler

Már kezdtem kissé megcsömörleni ezzel a sorozattal. Mindig ugyan az történt és szinte lehetett tudni mi lesz a könyv vége. De itt visszakaptam a reményt. Meg tudott lepni a történettel és a cselekmény lebonyolításával is az írónő. Megint magával ragadott a sztori s el se eresztett.

Ebben a kötetben sok fontos információra fény derül, ráadásul egy érdekes csapatmunkának is a szemtanúi lehetünk. Cat és Ian között. Vicces párost alkottak, de jól együtt tudtak működni. Úgy tűnik Cat mindenkivel megtalálja a közös hangot.

Csak ajánlani tudom ezt a kötetet. S a titkok miatt, amikre fény derül elég fontos is lenne az elolvasása. spoiler

Clio404>!
Jeaniene Frost: Home for the Holidays

Nagyon izgalmas jó történet, hamisítatlan Cat és Bonse sztori. Rajongóknak kötelező! :)


Népszerű idézetek

>!

He touched his forehead to mine, closing his eyes. ”You sleep, Kitten. You know I love holding you while you dream."

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield
CsepAdri>!

“When he pulls up, stall him.”
“How am I supposed to do that?” he asked.

“Can’t you improvise? You know, make some loud pounding noises or cause the outer walls to bleed?”
The ghost shot me a look that said my witticism wasn’t appreciated. “You watch too many movies, Cat.”
Then Fabian vanished from sight, but not before I heard him muttering about unfair stereotypes.

CsepAdri>!

Ian sighed. “Since I saw you yesterday, I’ve done nothing but ponder that very question. If I’m right about what we’re dealing with, the only thing protecting me is this.”
He unzipped his pants and tugged them down. I whirled just in time, barking, “I don’t care what you think, your junk does not have special abilities. And I already heard about the piercing,” over my shoulder.

CsepAdri>!

“Keep seasoning me all you want, but I still can’t tell you who has the deal on that vamp. It’s not like we update a worldwide Excel sheet every time we contract a soul.”

CsepAdri>!

“But you’re demons!” I burst out. “Scary, powerful, soul-snatching scourges of the underworld! How can you not do something as simple as keep in touch about who you brand?”
A shrug. “We’re independent contractors. Don’t like it? Complain to management. Maybe dialing 666 will get you someone.”

Kapcsolódó szócikkek: 666
Xaveri>!

Ian sighed. “Since I saw you yesterday, I’ve done nothing but ponder that very question. If I’m right about what we’re dealing with, the only thing protecting me is this.”
He unzipped his pants and tugged them down. I whirled just in time, barking, “I don’t care what you think, your junk does not have special abilities. And I already heard about the piercing,” over my shoulder.

Xaveri>!

I pulled up a seat next to Bones, who, like everyone else, sat in a semicircle around Wraith, akin to adoring courtiers paying their king homage. It was all I could do not to grab a poker and beat Wraith’s head in before I roasted his chestnuts for some real holiday cheer.


A sorozat következő kötete

The Night Huntress sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Robert Winter: Vampire Claus
Cynthia Eden: A Vampire's Christmas Carol
Indra Vaughn: The Winter Spirit
C. J. Vincent: Immortal's Wish
Angie Fox: Ghost of a Chance
Kelley Armstrong: Hidden
S. J. Sanders: A Mother's Night Gift
Renee Matthews: Christmas with a Demon
Annabelle Jacobs: Magic & Mistletoe
Jodi Taylor: Little Donkey