At ​Grave's End (The Night Huntress 3.) 29 csillagozás

Jeaniene Frost: At Grave's End Jeaniene Frost: At Grave's End

Some things won't stay buried . . . at grave's end

It should be the best time of half-vampire Cat Crawfield's life. With her undead lover Bones at her side, she's successfully protected mortals from the rogue undead. But though Cat's worn disguise after disguise to keep her true identity a secret from the brazen bloodsuckers, her cover's finally been blown, placing her in terrible danger.

As if that wasn't enough, a woman from Bones's past is determined to bury him once and for all. Caught in the crosshairs of a vengeful vamp, yet determined to help Bones stop a lethal magic from being unleashed, Cat's about to learn the true meaning of bad blood. And the tricks she's learned as a special agent won't help her. She will need to fully embrace her vampire instincts in order to save herself – and Bones – from a fate worse than the grave.

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Orion, London, 2010
342 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780575093805
>!
Blackstone, Ashland, Oregon, 2010
ASIN: B004BZSTQC · Felolvasta: Tavia Gilbert
>!
Orion, London, 2010
342 oldal · ISBN: 0575093803

2 további kiadás


Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield · Vlad Tepes · Spádé (Charles DeMortimer) · Ian · Mencheres · Justina Crawfield · Don (Donald Bartholomew Williams) · Rodney


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

CsepAdri>!
Jeaniene Frost: At Grave's End

Öröm volt végre szortyintások nélkül olvasni a könyvet :D Most már komolyan tudom venni Bones-t, ezekkel a szortyis dolgokkal eddig nem sikerült. Cat továbbra is önfejű ami néha az őrületbe kerget, de ettől függetlenül kedvelem.
Izgalmas kis történet lett a mostani, tetszettek a fordulatok és Vlad megjelenése egy kis humort is belecsempészett. :)

11 hozzászólás
Marcsy_mnry_>!
Jeaniene Frost: At Grave's End

Magyarul már számtalanszor olvastam, angolul ez volt az első alkalom, de így is imádtam!♡ Sőt, eredeti nyelven értelemszerűen néhány poén jobban kijött, bár a fordító tényleg jó munkát végzett.

A történet ugyanolyan csodálatos, mint az előző könyveknél, de ebben a részben még több csavar volt elrejtve. A világ paranormális szegletéről új, eddig nem ismert dolgokat tudunk meg mint pl. hogy létezik spoiler, ami csak még izgalmasabbá tette a cselekményt. ^^

Bár százszor olvastam már, kijelenthetem, hogy minden alkalommal érzelmi hullámvasútként élem meg, mikor spoiler

Az is tetszett, hogy a mellékszereplőkre nagyobb hangsúly volt fektetve, mint a korábbi részekben, így közelebbről is megismerhettük Mencherest, Spádét és Rodneyt.
A szerelmi szál továbbra is fantasztikus, Cat és Bones egyszerűen megunhatatlan párost alkotnak! *.*

Alig várom a következő újraolvasást! :D

wolfy27>!
Jeaniene Frost: At Grave's End

A korábbi olvasásokból, erről a kötetről maradt a legkevesebb emlékem, úgyhogy bőven okozott meglepetéseket. A cselekmény fordulatos volt és izgalmas, de eléggé más, mint az előző kettő. A főgonosz nagyon durván gonosz, nagyon öreg és erős, emellett pedig egy igazi utálható karakter. Azt a bizonyos jelenetet annak ellenére, hogy tudtam mi jön megint nem bírtam ki sírás nélkül :'(

Cat és Bones továbbra is az egyik kedvenc párosom és imádom a közös jeleneteiket :) Rengeteg új karakter jelent meg ebben a kötetben, többek közt Vlad. Ezt az „embert” nem lehet nem imádni. Egyrészt a humora és a beszólásai nagyon szórakoztatóak, főleg hogy bosszantják egymást Bonesal, a másik ami nagyon tetszik, hogy összebarátkozik Cattel. A másik üde színfolt pedig Ian, akinek úgy várom a könyvét mint a messiást, remélem Frost gyorsan megírja :)

UPDATE: Még mindig imádom a könyvet és az összes eszement karaktert, Ian és Vlad nagy kedvenc, főleg mikor szívják a többiek vérét :D

MonaOkami>!
Jeaniene Frost: At Grave's End

Ez már sokkal jobb volt szerintem mint az előző részek. Szeretek új dolgokat megtudni az élőholtak társadalmáról, és ez a kötet ilyen információkban is bővelkedett.
A karakterek jöttek mentek, néhány kiírásnak nem láttam értelmét, de remélem a folytatásban még lesz jelentőse ezeknek az eseményeknek. Az újak közül Vladot nagyon bírtam, még ha kevés szerepet is kapott, ideje lesz az ő sorozatát is elkezdenem.
Alig várom, hogy folytassam! :)

Kiara P>!
Jeaniene Frost: At Grave's End

Az eddigi könyvek közül ebben kapta a Cat és Bones páros a legerősebb ellenfelet: egy több mint 2000 éves vámpírt, akinek minden szándéka, hogy rövid időn belül kiiktassa Bonest a fogalomból.

A történet jól fel van építve; kezdünk egy Cat elleni támadástól, és szépen haladunk a végkifejletig. Ehhez a harchoz viszont kell egy kis hátszél, így elég szép számmal gyűlnek össze a mellékszereplők, régiek és újak. Az újak közül természetesen meg kell említenem Vladot, aki mellett nem lehet elmenni, hiszen nem véletlenül közönség-kedvenc. ;)
(A Bones és Vlad közötti ellenszenv szórakoztató, és nekem nagyon tetszik a Cat és Vlad barátság is, amihez amolyan felvezetőt kaptunk. Tudom, hogy sokan vannak azon a véleményen, hogy férfi-nő barátság nem létezik, de én nem így gondolom, és mindig szeretem, mikor mindenféle romantikus érzelem nélkül, hitelesen megformálnak egy ilyen kapcsolatot, legyen szó könyvről vagy filmről.)

Összességében tetszett, még mindig nem untam meg a főszereplőket, és ha nem is lett jobb, mint az első kettő, de rosszabb sem, ami már fél siker. :)

>!
HarperCollins, London, 2009
352 oldal · ISBN: 006197756X
ma_ya17>!
Jeaniene Frost: At Grave's End

Ez a sorozat minden egyes résszel jobb és jobb lesz. Cat és Bones robbanó páros,akik mellet egy percet sem lehet unatkozni. Cat anyja minden pénzt megér.
Volt egy két rész a könyvben amikor kipotyogtak a könnyeim,és pont e miatt annyira jó. Mert bár nem most olvasom először,még mindig sikerül meghatnia. És a legjobb ebben a részben Vlad megjelenése. Imádom azt a pasit. Bones és Vlad arrogáns seggfej magatartása legendák alap anyagja lehetne. :)
Tate lassan de biztosan kihúzza a dugót,ennek ellenére nekem tetszik.Legalább éberen tartja Bonest.


Népszerű idézetek

Xaveri>!

I grabbed his jacket. “Don’t worry about me, just take care of yourself. I want you back in time for dinner.”
There were two other vampires present who could hear the rest of my message, but I sent it to him anyway. When you get back, I’m going to cover myself in whiskey and nothing else. Then I’ll pour gin all over you. We’re going to drink from each other, in every possible way.
Vlad let out an amused grunt, saying, “Excellent motivator, isn’t she?” as he walked away. Mencheres kept his features blank. How mannerly. Dave just muttered, “She can’t cook. How’s that incentive?”

Xaveri>!

Oh, Dracula as well, Annette? I guess if Frankenstein and the Wolf Man were real, they’d already have double-teamed you.

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield · Vlad Tepes
Xaveri>!

“Cat,” Tate sighed when he hung up, putting his arm around me, “Don said—”
He stopped and stared almost stupidly at his chest. The knife I’d pulled from my coat and jammed into him was less than an inch from his heart. I smiled, feeling my face crack like pottery that dried too quickly.
“That was a warning. The next one won’t be. Did you think you could just slide into Bones’s place and I wouldn’t miss a beat? You lay your hands on me again and I’ll finish you, Tate.”

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield
Xaveri>!

I’d gone heavy on the black eye makeup until raccoons and I could pass for cousins.

Xaveri>!

Bones finally caught the plan in my head. “Kitten, no.”
“It’s an acceptable risk,” I argued.
Vlad must have picked the idea from my mind, too, because he started to laugh.
“Oh, Bones, maybe you should have married a docile girl who didn’t stray too far from the kitchen.”
“Get stuffed, don’t you have more publicity stunts to pull?” Bones shot back. “How about chatting with another writer who can smear your name into greater popularity?”
“What, did Anne Rice not return your calls, mate?” Vlad asked scathingly. “Jealousy is such an ugly trait.”
A noise escaped me before I could choke it off. Ian had no such discretion, and his laugh was clear and hearty.

Kiara P>!

„[…] After all, I'm the only certified medical professional in this room.”
„You were a bleedin' dentist, and a rotten one from what I hear. […]”

Chapter 28

Marcsy_mnry_>!

„I should have known. Your skin's too perfect to be human, even if your heart beats and your eyes aren't gray.”
„Colored contacts. Modern science's a bitch.”

2. oldal, 1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield · tudomány
Xaveri>!

…he still grinned with maniacal humor. Hopefully the sound of my mother being axed to death wouldn’t make him so gleeful.

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell)
Xaveri>!


I was going directly to the kitchen to fall to my knees in awe before Rodney. Lo and behold, he’d managed to give her a sense of humor, and here I’d figured that would take voodoo, several headless chickens, and a lot of gris-gris.

Xaveri>!

“Why, Cat, you seem edgy,” Ian baited me after my silence at the table grew pointed. “You’re not still cross at me over kidnapping your ex-boyfriend last summer, are you?”
I resisted the urge to hurl my plate at him. “Of course not, Ian. It’s just that normally at this hour, Bones and I are fucking like rabbits, so I get twitchy when I have to wait for him to climb aboard.”

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield · Ian

A sorozat következő kötete

The Night Huntress sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Richelle Mead: Last Sacrifice
Richelle Mead: Bloodlines
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Cassandra Clare: Lord of Shadows
Chloe Neill: Some Girls Bite
Laurell K. Hamilton: Circus of the Damned
Richelle Mead: Succubus Heat
Ilona Andrews: Magic Bites
Laurell K. Hamilton: A Caress of Twilight